Kedves Motorbarátok! Jöjjön mindenki, aki szereti az öreg motorokat, márkától, bőrszíntől, vallástól, politikai hovatartozástól függetlenül. Túrázzunk, motorozzunk együtt Zala megye környékén, vagy éppen amerre kedvünk szottyan. Körmendtől Kamutig.
Bár ez még kicsit korai,de ha erre jön a csapat,jövet, menet megszállhattok nálunk.Vagy beszélek a polgármester asszonyunkal és megszállhattok külön házban is.A bográcsba valót állom,és meg is főzzük.
"Odafelé itthon is meg akartok szállni? Mert én lehet,hogy tudok faházas szállást (Debrecen-Vekkeri tó,nagyon szép hely) akár ingyen vagy minimális áron. Ha azon a héten haverom a recepciós. Amúgy 1,5eft /24h. Vagy Abádszalókon (Tisza tó) 1,4eft/24h strandbelépő 18h-tól,esti koncert 21h-tól ,is benne."
Öreg motorok lesznek. Ahogy nézem a csapatot, két pont közt senkinek se az egyenes a legszimpatikusabb, így inkább keresünk valami nyugisabb, ritkább forgalmú utat.
Milyen motorok lennének a túrán ? A Kamut-Nagyvárad-Kolozsvár-Marosvásárhely utat jól ismerem.Főútvonal 2 x 1 sáv,rengeteg lakott terület,sok autó,kamion.Mennek mint az őrültek,ott kétszer meggondolja a gyalogos hogy az útra lépjen.Kolozsvárnak van elkerülő autópályálya ,kb 60 km.
Ha nem a Ricsiék féle túrával jártok erre ,hanem a hosszabb verzióval,akkor is szivesen látunk benneteket, ki ne hagyjatok minket.Igaz nálunk nem sok látnivaló van,kivétel ha valakinek tetszik 10 ezer hektár kukorica. :)
Úgy ment az a simó, hogy csak lestem. 70-75 közt. Szerencse, hogy nem a kis kormossal mentem, hanem naggyal, mert nem tudtam volna vele lépést tartani.