Nem is kérdeztem a dokit... De, szerintem április elejére várunk. Remélem nem áprilisi tréfa lesz... Rohantunk, meg a doki is. 3/4 7-kor kerültünk sorra és még a 9 puppit oltani meg chippelni is kellett. Ja, és 7-kor el kellett volna mennie... Úgyhogy volt egy kis hajtás.
Nem tudom ki szórakozik velem,de most már túl lőtt a célon!!!
Ez már nagyon durva!!!Elegem van,besokKaltam..
(Illetve tudom ki az,de van egy sejtésem,mert tegnap este elküldtem egy emailt és abban az időben nem sokra rá,jött egy megjegyzés a saját weblapomra,de ettől még lehet más is,bár elöbb-utóbb ugyis kiderül,mert egyenlőre senkinek se adtam meg a weblap címem,mert nincs kész,csak most készül és állandóan modosítgatjuk,ezért csak olyan lehet,aki tudott róla,hogy készül,ezért leszűkűlt a kőr)
A Charming eredményei miatt felelősségre vontak,de tudom őket igazolni és egy párat felraktam a kutyakiállítók topikba,akit ennyire érdekelt.
Viszont arra kérlek,hogy én azóta nem bántottam meg senkit,hagyjatok engem is békén!!!
Én is Tiszteletben tartok másokat,akkor legyetek már másokra is tekintettel.OK
Állítólag többen megkérdőjelezték Charming győztességét,amit nem tartok szépnek,azok után,amiket elért ,ezért most nyílvánosságra hozom(akit ennyire érdekel,hogy ne kelljen utánna járnia)
Charming Nemzetközi eredményei: Nemzetközi kiállításokon: 1993.09.18.,1994.05.07.,Tulln94-95.,1994.05.07 Bp.CACIB:,94.07.16.Pécs CACIB(dr.Várszegi)1994.09 Maribor CACiB 94 CHAMPONOK CHAMPONJA,93 CHAMPONOK CHAMPIONJA, 1994.03.26 BOB(Maria Luise.. )94.Maribor CACIB 1994-95 Dortmund,München CACIB,BOB 1995.02.18.KLUBGYŐZTES,FAJTAGYŐZTES,BEST IN SHOW(Hana Ahrens) MÜNCHEN CACIB 95.03.18.CACIB,BOB,VDH CHAMPION,1995-96 TULLN CACIB,WIEN CACIB,BOB(Hana Ahrens) 1995.Tata,Komárom CACIB,HFGY,Csoportgyőztes(Erdős László) BUDAPEST CACIB HFGY(Kardos Vilmos) '95 Pécs CACIB ,HFGY 1995.06.24.SZÉKESFEHÉRVÁR CACIB,HFGY(res csoport:dr Porfy Tünde) 05.06.Budapest CACIB Fajtacsport (Erdős László) GRAZ CACIB 95-96 3szor Román Cacib,de ez nem lényeg,se a Cseh Cacibjai nem írattam be,de meg vannak a bírálati lapjai.. 1996.03.30..KLUBGYŐZTES,FAJTAGYŐZTES,BEST In SHOW! 1996.08.31.KLUBGYŐZTES,FAJTAGYŐZTES,Best In Show! 1997-ben szintén Klubgyőztes,Fajtagyőztes,Bis
Egyenlőre ennyit találtam,de keresem a többit.
Sokat költöztünk és mindenünk el van dobozolva és mivel azóta eltelt pár év nem gondoltam,hogy számonkérhetik egy évtized után.
Elraktam őket,mert nem volt rá szükségem egyenlőre,de úgy látszik évek múlva is számonkérhetik...szóval mindenkinek azt tanácsolom jól rakja el vagy írassa be időben,mert én sokszor elfelejtettem (és pedig sokat elhagytam,mert elázott vagy ilyesmi,mert megesik) Az országos címeket nem fogom végigszámolni,de ebből adódóan értelemszerűen abból csak több lehet... Mksz-es eredményeket nem tüntettem fel,ezek csak FCI eredmények!!!
Én már megnéztem. Szépen alakul! Egyelőre gyűjtöm az ötleteket, meg megvárom a tkv.-eket és utána valószínűleg én is hozzálátok. Egyébként meg, ha publikus lesz majd szólsz...
Baromira rosszak felénk is az utak. Mindig ettől rettegek én is. Mert mindig el vagyok késve és 90-100-nál nem biztos, hogy kellemes dolog egy defekt...
EGYETEMES hetem van,ezért nincs időm és tegnap belemntem egy kátyuba,mert jöttek szembe és nem lehetett kikerülni a gödröt,szétment dzsipp gumija.Nincs cascom,szóval szereznem kell v-mi gumit a gépemre,mert holnap megyek Miskolcra,ha tudok.A honlapom még nincs kész,ezért nem publikus,de te megnézheted,mert készül és még sok helyen hiányos és még sok változtatás lesz benne.