No ilyesmire gondoltam, csak profira, amibe 2 prizmahely van 90 fokra egymástól, és felülről lehet egy karral rögzíteni, egy másikkal pedig az egészet elfordítani....
Most szóltak, hogy Baumaxban van 27 ezerért esztergapad. Nekem túl olcsónak tűnik. Ismeri valaki? Mire lehet használni? Vagy ez csak az alapár, és külön kell hozzá megvenni a tartozékokat?
tudom :)) nem volt erőm beállítgatni a különféle szaggatott vonalkákat, először azért, mert "ráér az később", utóbb meg azért, mert hátha eligazodsz ebben a katyvaszban is :))
elkészülés tökmindegy, ha 1 hónapon belül marad :)
nem vágom. Csak annyit tudok, hogy egy gázmenetű furatba lehet párhuzamos és kúpos ellendarabot is beletekerni; csak a tömítési megoldásában van eltérés ilyenkor.
Hat tobb fele lenne jo. De ha valami hosszabb hengeres feju van akkor abbol mar lehet csinalni rovidebbet, felgombfejut, sulyesztettet, stb. Persze nekem se kene ezres mennyiseg ugy 100-200db eleg egy eletre (+anya).
nekem nem kő hosszú menet, 1cm elég, a csavar meg összesen 44mm -es lenne, jó széles fejjel (a Stgellert -díjas gömbfejrögzítési megoldásomat szeretném kiváltani egy kultúráltabbal)
Köszi a tippet, ha legközelebb pesten járok meg is nézem :)
igazából M1,6-os már jó lenne, de azt is csak a menettrendnél lettek volna hajlandóak berendelni. /Jó sok hétre, meg doboznyi mennyiségre; ami itt ugye több ezer darabot takar. A csepeli cs.bolt szintén/
régebben vinyókból próbáltam kiszedegetni ezt-azt, de az soxor nem metrikus volt.
M1-est sehol... vegigtelefonoztam vagy 15 csavarboltot es nem volt sehol. Hardcore modellezos ismeros sem tudott szerezni. Talan egy hely volt ahol 1.5-ost igergettek de az sem lett. Arlistaban volt 1-2 cegnek m1 de beszerezni nem tudtak.
Ha sikerul m2-nel kisebbet szerezned (+persze anyat) akkor szolj mert erdekel.
M2-est azt lehet venni, en a mester utcai csavarboltban vettem legutobb.
Nekem egy ilyen sima par eft-os koszorum van, ket oldalas durva es finom, keselezesre teljesen jo. Kell egy kis ido mig bekopik mert egy kicsit rezonal de utana mar jo. Ennyiert nem lehet tobbet varni de a celnak jo, sztem.