Még a TOP album remasterelt változatán szerepelhet egy változat, ez az ominózus R.S. home demo (1982 augusztus).
Én is csak erről a két fellelhető változatról tudok.
Persze! Én is a Kid Jensen Session -re gondoltam:
1982.11.27
-Let's go to bed
-Just one kiss
-Ariel
Ez az 'Ariel' kidolgozottabb...és jobban fehérít. Ja, és az anyagot sem roncsolja!
Nekem is csak az a vágott verziós van. :( Pedig az a Radio session-ös jobban tetszik kicsivel. (nekem az Kid Jensen session néven van, az gondolom ugyanaz, nem?)
'Ariel' -ből melyik változatot hallgattad? A radio session-öst vagy a R.S. home demót?
A rádiósból van valakinek egyátalán 2:30 -nál hosszabb változata?
Indira Gandhy, Kandur a Bandhi
aszt a nyóccas szorzótábla és a bennfoglalás megy már???? egyébként az nem mi, hanem egy Cure dal. Tudod Lotti, van egy ilyen zenekar. Brittek, majdnem olyan, mint a Franz Ferdinad, csak öregebbek. jó lenne holnap szkájpolni egyet a 4-i progival kapcsolatban, mert közben kitaláltam az okos kis fejemmel ezt-azt.
wazze már hónapok óta Kandúr Bandinak hívunk, hát nem figyelsz? majd írok a punkokról, de olyan hosszú, és most is már valami kocsmában kellene hulla részegen hömbölögnöm. azt itt hallgatom az arielt
hát én ma anyáztam. de nem tehettem róla LC anyamacska, mit mondhattam volna neki.
KBandi: na so, tényleg lehet, hogy kicsit mérgelődterm, de aztán rájöttem, hogy ezt a játszóház dolgot a LC-tel privát beszéltük meg. így nem sokan tudják, hogy mi is a tényállás. ez Cure OFF topic, csak más a neve. a Cure topic Off topicja. a név, hogy miért AC játszóháza lett az meg egy hosszabb történet. de ez a cure off-ja. az összes szürke macskának. no, bocs a kirohanásért, csak úgy hittem, hogy te ezzel tisztában vagy
HURRÁ!!!
Szóval, unom már az emberi létet...szeretném, ha tiszteletbeli macskává fogadnátok.
A gömbérzékem még nem az igazi, tehát a fonalgombolyag toszigálás még nem megy olyan jól, de tudok egy-két szót macskául. Ellenben ha túl sok macskabenzint iszok, akkor kutyául érzem magam és olyankor mindenkit leugatok a topicon. Aztán amikor kijózanodom, megbánom az egészet és újra dörgölőzök meg dorombolok.
A dorombolás alatt persze a népihangszeres játéktudásomat kell érteni.
Ja, és persze a szőröm fekete, tűhegyes feketére festett EMO -s karmaim vannak, tupírozott a bajuszom.
Őööö...ízé...szóval a végén a "fasznak jössz..." szöveg egy kicsit brutál volt így az én érzékeny lelkemnek. Mint írtam, nem kötelező még egy topic. De valljuk be őszíntén (visszaolvasván a topicot) volt egy-két személyeskedés is. Őrülnél, ha a rólad elnevezett játszóházban esetenként igen durva anyázások is folynának? Na nem mi egymással...mert egy-két félreértést leszámítva különösebb konfliktusunk még nem volt, de volt egy (a Cure énekesének nevét + feltehetőleg a hozzászóló gyerek születési évét takaró nicknevű) illető /JD fórumra is irogatott/, akit azért a Cure topic szelliméségét abszolúte nem tükrőző stílusban küldtek el páran. Tegyük hozzá, hogy a 'topicba belehányó' illető hozzászólásai sajnos törölve lettek, pedig biztos jót röhögtem volna rajta.
Na szóval ezért gondoltam, hogy itt a Te játéktermedben a finomlelkű emberkék dedózhatnának, míg egy bárki által ( -én nem vagyok nagyratörő így nem fontos, hogy még egy topicot nyissak) nyitott FUCK OFF / FUCK ON / FUCK STANDBY topicon a durvább, vérre menő szócsaták mehettek volna.
No ennyi! Ne húzd fel magad cicus, mert nem áll jól neked ha felborzolod a szőröd!!!
Apropó: punkológiai fejtágítással mi lesz? Vagy menetközben rájöttél, hogy ez egy kékvérű (arisztokrata) macskától nem hangzana hitelesen? :-))) (Nesze Neked tripla szmájli, nehogy berágj rám).
Te szegény Vinve cicának nincsen szeme vagy
csak a nap belesüt és hunyorit? :-)))
Amúgy meg bizt azért beteg mert etetitek rendesen,
na itt egy jóltáplált cica fotója, szóval legalább eddig fel kell hizlalni :-)
[image1]
Én egyszer másról írtam egyből lehurogtak, hogy cure topik,
amúgy meg néha beleolvasok és kurvára másról
van szó mint a cure, meg teljesen számomra ismereten együtesek
stb... az rendben van persze,
Szóval én is néha anyáznék ennek annak, de vagy amikor Szigi beszólt nekem.
Szóval 50%-ék nem is acuréról szól.
de úgy leszarom az egészet ahogy van.
Szerintem piszkosul mindegy, hogy Cure Off vagy Játszóház a címe ennek a topicnak, a lényeg, hogy itt lehet offolni
A Cure topicnál pedig igen kb 20 emberke ír be , de a címe a topicnak The Cure, ezért a baráti csevegések 1-2 hsz erejéig oké, de utána már offnak számít. A baráti csevegésre ott az MSN, ICQ, Mail, Skype, stb.Ez nem a toleranciáról szól, hanem arról,hogy a témánál kellene maradni
Véleményem szerint hogy inkább ne pörögjön a The Cure topic, de ne legyen tele off-al.
Ja és a van e parókája, műfogsora, impotens e , kap e tortát, milyen alsógatyát hord és egyéb világmegváltó témák engem sem érdekelnek a The Cure topicban, remélem nem jutunk el arra a szintre...
Viszont lehet beszélni a dalokról, a mixekről, lemezekről, koncertélményekről, audio és videofelvételekről, tehát a The Cure-ról. Hiszen az a címe !
Merre járok? Élem a cybervilágon kivüli életemet :)
mert hárman-négyen hülyéskedünk csak. beszélgetnénk mi másról is, sőt meg is tesszük. de alapvetően,.... nézd már meg az elejét. kell még egy topic? meg mégegy? meg még mennyi? ennek sem volt sok értelme. csak elszakadt mindenkinél a cérna. jó most, hogy van használjuk, de felesleges. Lottival, Eruc-kal, közben privátban is beszélgetünk. itt van ez a cure topic, szerinted, miről kéne beszélgetni? - mit gondoltok, Robert talám kap tortát ma? és kik lehetnek ott a szülinapi buliján? -oooh, bár én is ott lehetnék! azért kiadhatta volna az új albumot a születésnapja alkalmából. én nagyon várom már az új albumot. -szerintetek milyen számok lesznek majd rajta? na erről lehetne csak kötelezőezően beszélni? vagyunk vagy ...max 20-an,-valahol barátok vagyunk-, ha nem képes valaki tolerálni a másik beszélgetését, az az, arra én inkább nem mondok semmit.
egyébként én azt szerettem volna, ha LC az OFF CURE nevet adja neki, de nála is, csak úgy mint nálam is elszakadt a cérna, így lett játszóház. a fasznak jössz 2 hónappal később elő ugyanezzel a témával, de tudodmit, nyiss egy új topicot.
Hallottam már vegetáriánus tigrisről is.
Gargalizálni simán megtanítható a macska. Kell egy-két doboz WHISKAS mire betanulja, de utána ha kéred, még a 'The lovecats' -ből is fog nyávogni neked egy-két strófát.
Egyébként ha Te vagy Aristocat, akkor Ő csak Aristokitten lehet!
Yes I do darling. A FEDLAPON MÁ TÚL VAGYOK ÉS MELLÉ OLVASTAM AZ ELSŐ 5 SORT IS.
Téged nem lehet jelaousivá tenni, meg nem is az én feladatom... :-)))Csak hangosan gondolkodtam, h csaj van a dologban... Egyébként nyomatná a macskás képeit néha 74szer. :-)))
most féltékennyé akarsz tenni? ma felhívtam, de lerázott azzal, hogy dolgozik és nincs most otthon. a jójég tugggya ni lehet vele, de nem is érdekel.
nincs gyerekem, honnan tudhatnék ilyeneket? viszont van olyan boraxos izém. gingisol. ez igencsak jófajta szer. majd holnap bedurvítok neki, már alszk a kis vackában valahol.