Olyan hihetetlen szerencse ért minket, hogy a szűkebb családunkban mindenkire átlagban másfél kisorsolt szerencsés jut. Egyedül a malamut elnevezésű típusú kutyánk nem kapott egyetlen küldeményt sem a "Raderer Dieszt Studium"-tól, már elnézést a képhibáért.
Nekem emiatt nagyon komolytalannak tűnt a dolog, és aztán az a döntés született, hogy nem küldjük vissza a szelvényeket, így ha mégsem szélhámosság, legalább Bélának több esélye lesz.
Nem vagyok meglepve azon, hogy Béla általában szabályszerű álmokat álmodik. Valójában minden ilyen rendellenesség megengedhetetlen!
Az autó pedig "leröppent"! Ez is festő ecsetje után ordít, ahogy kiváló topictársunk egy másik költői képpel kapcsolatban már nagyon helyesen megjegyezte!
Remélem Citrom nem riadt fel ennyi rendellenesség egyidejű fellépésének hatására.
Szóval zuhant én pedig álmomban rugkapálóztam...Hú kedves Szakács Béla, hogy Te miket éltál át! Iszom én is egy szódát, mert ettől a horrorisztikus történetttől kivert a víz! Javasolom, hogy ezt a naplórészletet kizárólag 18 éven felüliek olvassák el, mert az ORTTT betiltja Bélát!
Ma megtudtam, hogy hidelelős álom utánn milyen nyugtató egy pohár szódavíz, persze csak utánna!
Ezt a ténymegállapítást Béla nélkül sohase tudtam volna meg, és képes lettem ilyen megrázkódtatás utánna sima vizet inni!
Ma véletlen ráléptem a hóra!
Utána vettem észre, hogy tisztaság tekintetében bizony piszkos volt.
Természetesen itthon fertőtlenítettem a cipőmet! (kívül)
Nekünk egyszer tényleg bofolyt a hólé az erkély alatt. Volt is pánik! Előtte parkettáztunk három-négy hónapja! Ha akkor írt volna Béla Naplót, talán a mi családunk is meguszta volna azt a katasztrófát!
Béla jól tudja, hogy fertőtleníteni kell,mert a hó koszos ! Szerintem még most is egy bábolnai típusu fehér kezeslábasban rohangál a lakásban, felsőtestén egy sárga hátipermetezővel és vadul fertőtlenít!
Ez jó :) Béla ferőtlenít a hó után :)
Aranyos macskája lehet, ha a hóval akart pofozkodni. A mi macskánk régebben azt csinálta, hogy felült a csap szélére, és amikor cseppent le a vízcsepp (nagyritkán) akkor megpróbálta elkapni. Tök aranyos volt :)
Én ma fedeztem fel Béla naplóját, és együltőhelyemben végigolvastam, valamint a rajongók klubja topic-ot is.
Nagyon tetszett, én is csatlakozom a fan-klubhoz. :-)
OFF
Ez az év jól indul, a Polgár Jenő Hivatal topic is nagyon tetszik, meg a Szalacsi-t is idén fedeztem fel...(nemrég óta van itthon is internetem...)
Szóval, ez az év számomra eddig tiszta felüdülés, móka, kacagás. :-)))
ON
Egy Ink-Mete tipusú szerkezetbe kellett injekciós tűre emlékeztető tubussal bespirccelni a folyadékot.
Ezt megjegyzem. Hátha én is ilyen helyeztbe kerülök. Egyébként ennek a mondatnak van némi szexulális rezgése. Már elnézést a képhibáért!