Most már elszabadult a pokol az ÉNB-ben.Kinga tanácsai minden képzeletet felülmúl.Aljas dolog volt Szofitól,hogy kiborította a spermákat,de az sem volt kevésbé aljas,amikor Szofi ott van az orvosnál széttett lábakkal a beültetésre várva,és akkor közli vele Tamás,hogy mégsem akar tőle gyereket.
Ezek után már nem valószínű,hogy újra összejönnek.Habár itt semmii sem lehetetlen.Szofiról ebben a helyzetben derült ki,hogy mi mindenre képes,ha az egóját megsértik.Különben soha nem került volna felszínre ez az énje,vagyis nem ennyire.Flóra mintha kezdene magához térni,és színészileg jobb a teljesítménye.
Persze, h az. Mar a beszede (amit soxor alig lehet erteni) meg az osszes arckifejezese az. Ugy rancolja a homlokat, mintha kotelezo lenne. Nevetni/mosolyogni talan meg sosem lattam.
Szegény Joe ! Mindent megtenne,hogy visszakapja Barbit! Ja hogy közben mindent megtett,hogy megkapja Gyömbérkét :) Meg persze aki még adódott,mert ő mindegyiket tényleg komolyan akarta ,mit sem törődve azzal,hogy szíve folyamatosan Barbiért dobogott !!
Szegény,kis kamaszgyerek ! Majd csak benő egyszer a feje lágya,ha korábban nem ,mire kihullik az összes foga :)
Érdekes ez a rossz kommunikáció Barbi felé. Joe is, és Gábor is picit leteremtik, erőből osztva az észt, amitől érhetően befeszül Barbi és nem igen hallgatja meg a vagdalkozásukat Teoval kapcsolatban... de ha értelmesen, részleteiben elmesélnék pontosan mit tett eddig, akár bevonva Karolát és Bencét, ők is meséljék el szerintük milyen Teo... talán még Szofit is, mert lehet ő sem védené meg nagyon.... lehet lehetne hatni rá, és megvédeni, mert valljuk be ennek nagy eséllyel nagyon nagy sírás lesz a vége...
A színjátszó körösök között volt két srác, és úgy kellett "megvédeni" őket a három, galád, gonosz kis fruskától?! Milyen ruppótlan, pipogya gyerekek azok, jézusom?!
.....mindamellett, ahol három ilyen csaj nekem eshet, az a hely engem érdekel, essenek csak nekem... :D
Nem tudom meddig nyúzzák ,fokozzák a Szofi-Tamás sztorit,már kezd szürreálissá válni.Az apa bevonása is felesleges volt.Ennyi torúra után már tényleg az lenne a reális,ha Flóra feladná,és elmenne onnan.Ha meg Szofi annyira szereti Tamást,bocsásson meg neki ,és indulhat a gyerek projekt.Kétlem,hogy részéről akkora szerelemről van szó,csak nem szeret veszíteni.
Aki azt a gumicsónakos jelenetet kitalálta (vagy rendezte) - az még életében nem látott gumicsónakot.
Legfeljebb csak képen...és úgy gondolta, ez is valamiféle strand-kellék - kisgyerekeknek - ami csak úgy leereszt teljesen.
Konkrétan ez a csónak egy Intex márkájú, Seahawk 2 -es típusú, D besorolású, 3 független légkamrás gumicsónak volt - amivel lehetetlen ilyen módon elsüllyedni. ITT VAN, NI
Arról nem beszélve, hogy a szeleptömb kicsavarása esetén, a kiáramló levegő komoly sziszegő zajjal jár - pláne, ha egyszerre mind a 3-at is megnyitjak.
Az (egyébként jónevű) cég helyében már perelnék is - hitelrontásért :-)))
Ekkora csődör ez a Tomi gyerek, hogy három nő ugrál körülötte?! ...voltaképp szimultán végig is pakolhatná őket, minden napra jutna egy.... lehet piszkafa Kinga is csak azért ácsingózik ott...
Azért a sportoló csemeték közül ne felejtsük ki Laurát azaz Kolczonay Júliát. Az ő nagybátyja a sajnos már elhunyt párbajtőrvívó világbajnok, Kolczonay Ernő. Édesapja pedig a családi vállalkozásban működő Fless Vívóklubban edzősködik
Köszi,hogy feltetted a videót.Így legalább tudjuk,ki az a titokzatos Márk.Itt klasszisokkal szimpatikusabb,mint az ÉNB-ben.Hogy melyik az igazi énje,remélem a focista leszármazotté.Az arca is szimpibb,habár ott bujkált a mimikájában Márk néhány jellemzője.Ezek szerint zseniális színészi vénája van,csodálkozom,hogy nem figyeltek fel rá eddig.