Jut eszembe, te Vácon vagy, valami ilyesmi rémlik.
Már most emberhiányom van, nem szeretek együtt dolgozni senkivel, mert lusták. Egyedül a fiam az, akivel tolni tudom, meg néha a nyugdíjas erdész, de vele ritkán, mert kevés alkalommal ér rá.
Ha minden jól fest, kapok egy 25 hektáros akácost gyérítésre, ez el fogja vinni az egész évemet (remélem). Még nincs lepapírozva, csak kizárólagos emberként vagyok megemlítve.
Megszűnt a kapcsolatom az UAZ-os gyerekkel, az autó feladta. Folyamatosan termelek, már van kint az erdőn bőven, amit szállítani kéne, de ember nincs, aki elvállalja.
Van ismerősöd, akinek megérné Bánkra jönni melózni?
Már, ha Vác, vagy Vác környéki vagy, ami 25km ide.
Ja,bocs új hozzászólásként szerettem volna csak siettem.Valóban jármű festésről van szó.De ha már így alakult elmondom,hogy szerintem eddig ez az utolsó volt a legjobb videód.Szerintem.
Mi is volt a katonai zöld recept?Okker+fekete és égy kis piros? Régebben szó volt róla ,most hogy itt a tavasz időszerűvé vált végre a festés csak már nem tudom pontosan hogy is volt .
Az a baj ezzel, hogy nem a mi érdekünkben történik hanem ellenünk. Mi lesz a moniliás barackfa ágakkal? Ha nem lehet elégetni akkor végigfertőznek mindent és kipusztul az összes barackfa.
Ez most csak Husi, de Stihlhez épp ugyanolyan olcsó minden. Hogy mennyire minőségi, vagy tartós az utángyártott kínai, nem tudom, de valószínűleg nem éri el a gyári minőséget.
Úgyhogy csak óvatosan azokkal a hírdetésekkel, ahol "felújított" új henger-dugós gépeket árulnak.
Mert aztán megy a köpködés, hogy milyen szar ez a márka, mert, eltörik, besül, megragad, stb...
Ez a "lánc faszul fut" nem nagyon egzakt. Ha a lánc és a csillagkerék osztása azonos ( mondjuk .325, vagy 3/8), akkor általában nem fut "faszul". Ha mégis, azt okozhatja a csillagkerék berágódása, és a lánc nagy mérvű nyúlása. Esetleg a csapoknál megszoruló lánc. Ilyet okoz pl a laza lánccal vágás miatt a horonyból kiugró, és DEFORMÁLÓDOTT lánc. Egyébként meg kutya kötelessége lenne simán futni. Függetlenül attól, hogy fix, vagy cserélhető lánckerekes. Szerintem .
Ezzel én is így vagyok + bármelyik láncfűrészemről elmondhatom, hogy mi a baki benne, elég használni, ez olyan, mint a házasság. Lakva ismerszik meg az ember.
Nem hiszem, hogy lenne olyan láncfűrész, aminek ne találná meg az ember a hiányosságait, a téma ettől jó és mély.
Nem titok, előző este ittunk rendesen, autón a műszaki lejárva, rá 2 napra jött a küvecsem + az útvonal engedély, de erősködött. Rá is baxott rendesen.
Valami 0.24 ezrelék még benne volt, megfújatták + a lejárt műszaki. Azóta autó ügyben nem kell vele ugatnom, első szóra érti, de pénzbe került :)