Keresés

Részletes keresés

Butch Cassidy Creative Commons License 2007.09.17 0 0 1476
Már eleve úgy kezdtem. :)

Ahogy telt az idő, nem lettem frisebb, de igazából nem is rosszabbodott. A köridőim is elég egyformák.
Előzmény: Nativirág (1475)
Nativirág Creative Commons License 2007.09.17 0 0 1475
Dit, ez igaz, aki profi az általában profin is előz. Néztem is, hogy ezekben a hajtűkanyarokban hogy tudnak ezek előzni! :)

Dani, te kifáradtál a végére?
ditvirág Creative Commons License 2007.09.17 0 0 1474
Valóban, velem is nagyon kedves és előzékeny volt minden sporttárs :)
Bár nem akarom fényezni magam, de én is az voltam mindenkivel! Ha hallottam hogy jön egy droid mögöttem, még időben stabilizáltam poziciómat az egyik oldalon, elegendő helyet hagyva neki az előzéshez és infót adva, hogy merre tud menni! Azaz én szóltam hátra, hogy gyere jobbról, balról amit mindíg meg is köszönt szinte kivétel nélkül mindenki. Egy eset volt csak, mikor stabilan a jobb oldalon tekertem fölfelé mikor mögém ért egy alig gyorsabb srác, és benyögi, hogy jobbról ! Erre én, mi na ne viccelj már, menj balról ott egy széles sugárút :) Meg is előzött balról, bár elég lassan így azt gondolom a kecésbé rutinos versenyzőknek van csak gondjuk az előzéssel.
A droidok egy hajtűkanyarban is megelőztek úgy, hogy szinte észre sem vettem :)
Előzmény: Nativirág (1473)
Nativirág Creative Commons License 2007.09.17 0 0 1473
Hi! Kissé megkésve néztem be ide is, eddig a fórumon osztottam az észt a berepedt arcú lányért és a bunkó cangások ellen. De velem is mindenki jófej volt a pályán, bár ezután az eset után megint úgy mentem ki (mint tavaly), hogy most minden rendetlenkedőt darabjaira fogok szedni, aki egy kicsit is bunkó. De nem akadt aki bunkó akart volna lenni! :D

Butch, még mindig nagyon jól fotózol! :)

Ági, igenis sokat segítettél, nagyon köszönjük. És én is nagyon élveztem veletek menni, bár a felkelések tényleg nagyon szarul mentek.

Ó, nem is tudtam, hogy szegény srác még csak akkor ér be, akkor ottmaradtam volna én is szurkolni neki! Szegény, el se tudom képzelni, hogy mit élt át.

ditvirág Creative Commons License 2007.09.17 0 0 1472
Orsi,
köszi szépen !
Előzmény: Törölt nick (1470)
Eravirág Creative Commons License 2007.09.17 0 0 1471

Bucs, köszi a szép képeket!

Lányok! Nagyon örülök, hogy veletek tekerhettem a csapatban.

Igazán klasszul összedolgoztunk, bár amikor indulni kellett éjjel nagyon nehezen indultam, de kint a pályán remek volt.

Én udvarias versenyzőkkel találkoztam, nem volt semmi gond, csak az a hosszú emelkedő, meg a két rámpa utáni letörés volt mércéje, hogy meddig bírom még.

Nagyon klassz volt a verseny, jó volt ennyi virágot látni!

Sajnálom, hogy nem sikerült az egész bandát egy képre gyűjteni. Sajnos Katika, meg Nati lemaradtatok a csapatképről. És a két látogató lány Kati és Gyöngyi is. Na, majd lesz még rá alkalom...

Csonka Nati, gratulálok a 2. helyetekhez. Nagyon keményen nyomtátok. Jó, hogy te is ott voltál. :)

Szóval igaán eufórikus hangulatban vagyok még mindig.

Persze ebben a szép időben eszembe sem jutott bringával jönni a melóba. Már tegnap a 3. váltásnál éreztem az üllepemet.

Érdekes volt, hogy az utolsó köröm úgy 11 óra körül milyen jól ment. Gyors volt a pálya és az erő is visszatért. Még a se...m sem fájt. :)

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.17 0 0 1470
Banyek, a nagy nyüzsgésben nem kerítettünk rá módot, hogy Ditvirágot névnapjához méltóan megköszöntsük! Úgy szégyellem magam, pedig előtte direkt kinéztem a naptárból! Dit! BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!! Puszi, Orsi
Butch Cassidy Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1469
Jaj, szegény, én vele találkoztam kb. 12:05-kor a kerítésen kívül, alig vonszolta magát. Ezek szerint az utolsó kb. egy kilót 35 perc alatt tette meg. A lovakat lelövik... De azért riszpekt...
Előzmény: kingA (1468)
kingA Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1468

Sziasztok Lányok!

Ezúton is szeretnék gratulálni nektek, hatalmasat tekertetek! Örülök, hogy szerény jelenlétemmel és úgynevezett "segítségemmel" hozzájárulhattam én is egy kicsit a sikeretekhez!  A szívem szakadt meg értetek, amilyen hősiességgel bújtatok ki hajnalban a sátorból váltani egymást a pályán... Büszke vagyok Rátok! :-)

Készült néhány fotó Kocsinak köszönhetően is, pl: http://kocsi.organic.hu/2007/070915/p34.html

A versenynek akadt számomra egy nagyon megindító pillanata:

Olyan 12.40 körül kis kosárkámmal kezemben már a kijárat felé sétáltam, mikor kisebb csoportra lettem figyelmes. Egy bringást buzdítottak, aki akkor fejezte be a pályán az utolsó körét. Közelebb érve láttam, hogy egy család (akiket látásból maratonversenyekről ismerek), barátok, sőt még versenyszervezők közül is páran, és maga a Harang is.  Megálltam megnézni, hogy ki ez a lassú versenyző, hisz a befutókat már vagy félórája megünnepeltük...

Ahogy elhaladt mellettem, könny szökött a szemembe: a magas, vékony zsiráf-mezes fiú halott sápadtan, üveges szemekkel tekert, kb. gyök kettővel. Szerintem akkor már nem volt magánál. Ahhoz a rohadt meredek, utolsó hídhoz érve leszállt és kacsázó léptekkel, a korlátba kapaszkodva feltolta a bringáját. Az édesanyja is ott buzdította, nekem hirtelen az jutott eszembe, vajon ő mit érezhet. A tetőn a srác felült, majd legurult. Pár méter volt hátra a célig, ekkor már mindenki ordított, Ő pedig, áthaladva, elmosolyogta magát...

Cincz Gergő volt, a solo-kategória harmadik helyezettje. Hatalmas csatát nyert meg aznap, minden elismerésem az övé!!!

Butch Cassidy Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1467
Hi, csajok!

Sajnos, nem sok képet csináltam, mert orvul elvontak a feladattól :), de azért azok között akad pár virág:

24 órás

Gratulálok!
ditvirág Creative Commons License 2007.09.14 0 0 1466
Na ez jó hír !
Én ma megyek fel már sátrazni, és jól körül is nézek :) Ja, meg bejárom a pályát éjjel :))))
Előzmény: Butch Cassidy (1465)
Butch Cassidy Creative Commons License 2007.09.14 0 0 1465
Tegnap jártam fenn Csillebércen. Egy bácsi bőszen kaszálta a kerítésen kívüli ösvényt, a táborban meg már ácsolják a vesztőhelyet. :)

Az utak kicsit nedvesek, de semmi kellemetlen. Legalább nem porzik.
ditvirág Creative Commons License 2007.09.12 0 0 1464
www.sportaktiv.hu

Szombat délben rajtolunk és vasárnap délig tart, a Csillebérci tábor területén.

A Velencei tavat? Na az szép kis táv :) Hajrá !
Előzmény: speti2 (1463)
speti2 Creative Commons License 2007.09.12 0 0 1463
az mikor van és hol ? vasárnap körbeszaladom a velencei tavat aztán ha visszaértünk kinézhetek a versenyre :)
Előzmény: ditvirág (1462)
ditvirág Creative Commons License 2007.09.12 0 0 1462
Szia speti!

24-órásra nem nézel ki ?
Előzmény: speti2 (1461)
speti2 Creative Commons License 2007.09.11 0 0 1461

hű de régen jártam erre. látom megint begyűjtöttetek jó pár dobogós helyezést, meg új honlap :)

Gratulálok mindenkinek! :)

ditvirág Creative Commons License 2007.09.11 0 0 1460
Ja, a szombat éjjeli eső már szinte hagyomány :)
Előzmény: Butch Cassidy (1459)
Butch Cassidy Creative Commons License 2007.09.11 0 0 1459
Most nem, majd szombat éjszaka. :))

Rá is fér az a három nap száradás a terepre, mert most nem éppen élvezetes. De ha addig nem esik, akkor pont jó lesz, se nem saras, se nem poros.
Előzmény: ditvirág (1458)
ditvirág Creative Commons License 2007.09.11 0 0 1458
Még három nap a 24-órásig !
És már nem is esik:)
kingA Creative Commons License 2007.09.04 0 0 1457

:-)))

Biztos emlékeztek a Van aki forrón szereti c. film utolsó mondatára: "Sebaj, senki sem tökéletes...!"

:-)))

Előzmény: Törölt nick (1454)
Butch Cassidy Creative Commons License 2007.09.04 0 0 1456
Na, én is időben tudom meg. Tisztára, mint a Crying Game... :)
ditvirág Creative Commons License 2007.09.04 0 0 1455
Maradhat!
Sőt, akarunk még :))))
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.04 0 0 1454
Virágok, döntsetek! Maradhat-e tag egy veterán férfi?:)))
Előzmény: ditvirág (1452)
Eravirág Creative Commons License 2007.09.04 0 0 1453

Ez IGEN!

Gratulálok nektek!

Gondoltam is rátok, hogy milyen szép időtök van.

Nagyon ügyesek voltatok.

ditvirág Creative Commons License 2007.09.04 0 0 1452
Orsi,

rákérdezetm a szervezőktől, hogy mi ez a "veterán" baromság?! Azt válaszolták, hogy nem tudják hogyan történhetett de nyilvánvalóan elírás történt ami részben köszönhető annak, hogy elsőre Téged a férfiak között regisztráltak!
Na ne már veterán!!!! Emlékszel milyen jót röhögtünk mielőtt kihívtak téged, hogy milyen ciki már veteránban egy nőnek a dobogón állni ? :) Mondtam is, hogy csak kúszva mászva sunnyognék ki :) Erre kiszólítottak Téged! Azt hittem begörcsölök a röhögéstől :))))

Egyébként egy igazán jól megszervezett családi hangulatú verseny volt, mikor felismertem reggel a rajthoz tartva a mi Ádámunk orgánumát, úgy éreztem mintha haza értem volna:)
Előzmény: Törölt nick (1450)
kingA Creative Commons License 2007.09.03 0 0 1451
Gratulálok Csajszik! :-)
Előzmény: Törölt nick (1450)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.02 0 0 1450
Sziasztok!

Ma Gyenesdiáson, a Keszthelyi-hegységben népszerűsítettük magunkat:) Dit és Rita együtt mentek a rövid távon és Dit 2. lett szeniorban. Én a hosszún mentem és veteránban (!) első (egyből:)), abszolút nőciben 3. lettem. Szóval most is álltunk dobogón!
Maga a maraton egyébként tök jó volt: hangulatos, jó pálya, szép helyeken. Ajánlom mindenkinek.
Eravirág Creative Commons License 2007.08.30 0 0 1449

Izgalmasan hangzik ez a kalandtúra. :)

Szurkolok majd nektek!

Mátra maratonra persze megyünk.

Lányok, vasárnap reggeli indulással van még két hely a kocsinkban.

Sajnálom, hogy nem tekerhettem veletek a HHH-en. Az igazság az, hogy ki sem dugtam otthonról az orrom, úgy leterített egy vírus.

Így aztán teljesen felkészült leszek a maratonon. :)

palko.marta Creative Commons License 2007.08.29 0 0 1448

Nagyon mást nem kell csinálni, mint amiket írtál, hogy jó vagy benne, max az úszás és az evezés. 3,5 nap szabira van szükség, mert szerdától vasárnapig tart a verseny, kedd délután meg az utazás.

Mátra maratonra mentek?

Előzmény: Nativirág (1447)
Nativirág Creative Commons License 2007.08.29 0 0 1447
Sziasztok! Emlékszem, amikor először olvastam a Kalandtúráról, nagyot dobbant a szivem. Aztán belegondoltam, hogy több dologban vagyok béna, mint amiben nem. Szóval max a bringázásban, gyaloglásban, lovaglásban lennék jó, plussz semmiféle kiszögelléstől és magasságtól nem félek, viszont a többiben nagyon a béka segge alatt vagyok. Plussz egy csomó időre el kellene szakadnom a melótól, ha jól tudom.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!