Igen, ezek a textil sarokbélések tényleg nem sokat bírnak, szinte minden cipőmben (az utcaikban is) az adja meg magát legelőször. Valamikor régebben éppen itt ajánlotta valaki az Oktogon közelében lévő kis javító üzletet, akiknél az egyik ilyen cipőmbe a sarokhoz ügyesen beragasztottak egy puha bőrdarabot. Azóta is tartja magát, és használom.
Kösz a választ. Reméljük a legjobbakat. Nekem már lett meg ellopott bringám, (eddig 3-at loptak, egy lett meg.) úgyhogy tényleg van remény, még ha kicsi is. De az annyira egyedi tényleg, hogy ha meglátnám, még én is felismerném :)
Hmm. Kösz ezt az infót. Én is próbáltam pótolni egy elvesztett adidas esőkabátot, eredménytelenül. Ezek szerinte a Mavic választékában kell keresnem. :)
Olyan cipőt viszont anno nem találtam, aminél a sarokrész belseje NEM szövet (ami persze mindig kiszakad), hanem valami jó kis bőr, az első Shimano cipőm volt ilyen.
Lassan képbe kerülök, mert összement a cipőm vagy kinőttem, nyomja a nagylábujjamat.
(Buda marci előtt pár nappal megcsúsztam otthon, azt hittem eltört a lábujjam, de nem, csak zúzódott, viszont így elkezdtem érezni a folyamatos erős nyomást)
Ha már elkezd fájni, hamar megszokom, BM alatt például simán tudtam futkározni benne.
Ezt a jogszabályalkotónak magyarázd. Én egy szóval sem mondtam, hogy egyetértek ezzel a szabállyal, de szerintem ezért nem kapta meg a felvételt. Persze nem biztos, nem vagyok jogász. Annyit tudok, hogy egyszer mi is kikértünk egy (nem saját háznál, hanem közterületen készült) felvételt, de még annyit sem mondhattak el a felvételről, hogy hány napig őrzik meg. A rendőrségnek viszont odaadták (szerencsére időben kérték), és a rendőrrel együtt mi is megnézhettük.
Na most, ő ott nem bárki, hanem lakó. Ha a felvétel a saját lakóingatlanát mutatja (egy lakóparkaban vagy miben, ahol a közös helyiségekben is résztulajdonos), akkor ugyan miért ne nézhetné meg bármelyik felvételt bármikor ugyanúgy, ahogy (ha éppen jelen van) a saját szemeivel szabad bármikor kinéznie az erkélyére?! Ezzel kapcsoatban visszaélési lehetőséget emlegetni, már bocs', de ultraliberális-ügyvéduralmi hablaty.
Logikus volna, ha AnnMary is megnézhetné, de ezzel vissza lehetne élni, bárki bármire hivatkozva kérhetné bármikor, hogy megnézhessen egy felvételt. A rendőrségnek viszont kötelesek odaadni, ha az eljárás keretében kéri.
Feljelentést megtettem. Szerencsére a vázszámot tudom. Most már egyre több rendőr állít meg bringásokat és ellenőrzik a vázszámokat. Mivel teljesen egyedi és feltünő darab, ezért bízom benne, hogy előkerül.
Teraszról vitték el, nem volt kikötve mert ahol lakom ott 24h portaszolgálat és 16 kamera. Csak nem akarják odaadni a felvételeket.
Az adidas 2009-ben befejezte nem csak a cipők, hanem a teljes kerékpáros ruházati soruk gyártását (legnagyobb bánatomra), az egész fejlesztő, tervező és kivitelező csapat átment a Mavichoz, most ők készítenek kísértetiesen hasonló termékeket.
Én vettem is belőle, szerintem annyi pénzt megér. Persze tartóssági teszthez nem elég az a pár nap, amióta fenn van. A szarv egyébként nem gumírozott, hanem "carbon". Vagyis műanyag. :)