jóvan izé,,, kipróbálnám, de csak rendelésre hoznak,,, s ők nagyon ajánlják, meg eddig mindenhol +-t hallottam róla, csak gondoltam hátha vki tapasztalta közületek!
ja, meg azé is kell írnom, mer mingyá törzsvendég leszek.t
Patkó!
Valójában nem kívánom eladni a Laney fejetm egyébként nem klipp, hanem PA60, sokkal kevésbé markán hangú, mint a klipp, viszont tisztább, nem viszi el a hangzást semerre.
Akkor adom csak el, ha valaki korrekt árat ad érte, mondjuk 60 rugó körüli összeget. Az alatt igazából... szóval annyit megér nekem is, használom jelenleg énekre a próbákon, és ki tudja, mikor kezdek el ismét komolyabban gitározni, szóval nem erőltetem az eladását. De ha ennyiért érdekel, tárgyalhatunk. (Nyomott áruk van nagyon, de ez tök jó állapotban van, eredeti egy rakás cucc benne.)
próbáld ki!!!!!!
tetszik a hangja? megér neked annyi pénzt? ha igen, vegyed meg. Ha nem akkor ne vegyed meg.
tomci:
:)
kösz!
igen, most néztem, rosszul ment fel... :(
ezt sajnos csak este tudom megoldani
király ez az x-wing gitár :))) elképzelem, ahogy a gyermeteg zenészek kergetik egymást vele a színpadon, hogy wwwwooooooooommm-csjú!-zaaaaaaaaaaooo és a többi :)))))))))))))
Luke Skywalker lives!!!!
phobophile:
1., mert van, aki nem használja
2., mert így tisztábban jut a pickup hangja a kimenetre még akkor is, ha a hangszínszabályzó nem csinálna semmit
Shine!
Szivesen segítenék a döntésben, de sajnos egyiket sem ismerem. Ha van rá lehetoséged, próbáld ki mindkettot. Különben Závodi János használ GT5-öst (többek között).
Pele!
Értetlenséggel tölt el, hogy eddig három e-mailt küldtem neked, és Te egyre sem válaszoltál. Ha idod engedi. légyszíves válaszolj!
Húúú, Hanu!
Ez nekem nagyon bejön!! A hangzás is, amit játszottatok, az is! Király!
Viszont a mocsok swi, úgy látszik a nagyobb "sam" fájlokat is törli!! }:oI
Tégy valamit, hogy a sample5-höz is hozzá lehessen férni, mert az első négy részlet ismeretében igen kíváncsi vagyok rá!
Hali!
Ja! Ott már jártam! A Tisza mozi volt ott régebben. Tényleg van gitár ezerrel.
Az eladók késségesk voltak, a minöséghez pedig kezdo lévén nem tudok érdemben hozzá szolni.
mikrobusz, kombitaxi előredöntött hátsóüléssel, ill. nagy, széles kocsik hátsó ülése (a fender elfektetve) és csomagtartója (a 4x12 láda épphogy belepattintva). Gusztustalan. Ráadásul a ládának vannak kerekei, de a Fenderéi már nincsenek meg (tehát lehet cipelni, és mivel kb. 50-60 kiló, ez egy élmény), de elég érdekesen volt megoldva (gyárilag). A jobb oldalfalán (!!!) van négy lyuk, amibe szállításkor bele lehetett pattintani a kereket, zümmögéskor meg kiszedni, mert nagyon hülyén nézne ki. Szóval egy szörnyszülött a drága... dehát nekem a belső értékek a fontosak :)))
majd csinálok rendes képeket. a végén még emiatt csinálok hómpéjdzset :)))
Az első hangminták vsz. még a héten felkerülnek, ezek még régebbi felvételek.
Kicsit visszatérnék a gitártest anyaga miért számít témához.
Igyekszem részletesen, konyhanyelven fogalmazni.
Ha a gitár teste, könnyű (kicsi, könnyű fábol van, préselt ill. rétekelt vagy felfújható:)) a hórok rezgését nagy mértékben csökkenti, mivel könnyen átveszi a nagyobb amplitúdójú, lassabb rezgéseket (a mély hangokat), míg a nehéz testű gitárok (nagy, nehéz a fa) kevésbé befolyásolják a húrok rezgését, pontosabban a húrok kevésbé tudják "megmozdítani" a gitártestet. Ezt nagyjából úgy lehetne elképzelni, hogy veszel három golyót, egy kicsi és egy nagy fagolyót és egy nagy csapágygolyót. A kicsi fagolyó a húr, a nagy fagolyó a könnyű gitár, a nagy csapágygolyó a nehéz gitár. Ha a kicsi fagolyót nekilököd a nagy fagolyónak (megpengeted a könnyű gitár húrját) a kicsi golyó visszapattan róla, de a nagy fagolyó is elmozdul valamelyest. Ha viszont a kicsi fagolyót nekilököd a nagy csapágygolyónak (megpengeted a nehéz testű gitárt) visszapattan a kicsi fagolyó, a nagy csapágygolyó viszont csak minimálisan mozdul el... Vagyis a nehéztestű gitárokon a húrok rezgése kevésbé módosul a test rezgése miatt. Ez persze nem jelenti azt, hogy egy betontestű gitár jól szól, mert ugyebár a fának nem csak a súlyától, hanem a fa rugalmasságától, keménységétől sőt a súlypont helyzetétől (vagyis a gitár alakjától) is függ a húrok rezgésének módosulása.
Egy mahagóniból készült vastagtestű gitár (pl. Fenix Les Paul:)) teltebb hangot produkál, egy vékony testű könnyű fábol készült Ibanez ellentétben vékonabb hangot, kevesebb felharmónikussal (ettől persze nem rossz a hangja, csak más). Ez leginkább tiszta, effekt és torzításmentes üzemmódban jön ki jobban.
Hanu
Ajj-hajj, ezek az anarhista hackerek! :o))
Tuned maradok, a kép meg királyos. A Fender tényleg böszme! (Mivel lehet ezt szállítani?!)
Pele
Ez a Satriani nem véletlenül nyúlta le az ötletedet. Időnként nagyon hasonlókat csináltok. :o))
De ez nem baj. Gratula!!
(Alkalomadtán elmeséled - nem feltétlenül ebben a fórumban, mert lehet, hogy a nép egy részét untatná - mivel és hogy csináltad az alapokat - meg az egészet? Mert elég jól szól. Nem sürgős, úgysincs hozzá cuccom. Inkább csak a kíváncsiság.)
addig is, itt egy kép, amit még akkor csináltam, amikor hazavittem az erősítőt... :))) látható a strat, a les paul, az akusztikus, a vermona (!), a böszme fender, meg egy rockwood bassgitár (kölcsönbe volt). A bigsound lemaradt :))))
Patkó!
Úgy tudom megvan még, mivel biziben van a CODA hangszerboltban 30eFT -ért adtam be, ami náluk 37500Ft-ként jelentkezik, de bármikor eltudom hozni, pl ha neked kell! :o))
A regentekhez engem is szép emlékek fűznek!
Nekem nem vala, de sokszor próbáltunk rajtuk! :o))
ugye? egy tamil anarchista hekkercsapat megsemmisítette az archivált cuccaimat :))))
de egyébként okaj, nemsokára (2-3 héten belül) csinálok akkor velük néhány tesztfelvételt, osztán közhírré teszem... vannak régebbi felvételeim, de ott még nincs kész az erősítő teljesen, oszt nem vagyok vele teljesen elégedett, de lehet, hogy azokat is felrakom
T_S_Magnum: Tajti? Mi az? ezt a nevet nem ismerem :) de tényleg. Hol van?
Patkó: nincsenek felirva az árak, csak kódjelek, nem értem, ennyi erovel ki lehetett volna irni, de az tul egyszeru lett volna. Biztos drága, de ha szépséghibásnak adják, lehet hogy jól jársz. Csak arra gondolj: ha a panel repedt, gomb beszakadva, mi lehet belül?
Pele: Most akkor én tremolo effektet akarok venni?
Én arra gondolok, ami full csöndet vág be szaggatottan.
OFF Egyébként röhejes, hogy a ZM honlapján kb. júl - aug. óta az van kiírva, hogy "Szeptemberig fejlesztés alatt" Biztos 2001. 09-re gondoltak. Ahelyett, hogy rég fent lennének pl. a tesztek meg a leckék hanganyagai. (Ha már CD melléklete nincs az újságnak.) Nem szakadnának bele!
Medgyesi is hónapok óta odaírja a reklámokhoz a WEB címét, ahol viszont csak a ... üzenete fogad, hogy a honlap még nem készült el.