ha komojab zenet akars rakni akor ajanlanam astaloal ki vagni centi fa aňagbol ed kalap tarot vagatni e bele a reprokat. čak azert mert elege denge a original
Sziasztok! Szeretnék tenni a kalaptartóba hangfalakat. Ha csak simán kilyukasztom és abba rakom a hangfalakat az elég? És nem fog zörögni, ha szól majd a zene?
a 15 olaj nadon jo a felicianak. hod laaban pereg fel az čak kepzelode mert talan mot joban fideled a motort. ha teňleg laapan pereg fel a motor akor ma meg ete a fene. hod alačoň a haa vad mi az talan ast lelenti hod alačoň a kočid? ha jol ertetem akor a megolda edseru. tedel bele favorit (mi az madarul) lengo čilapito?
Sziasztok! Én is örülök, hogy van egy külön fórum a Feliciáról! Lenne egy-két kérdésem. 10w-40 vagy 15w-40-es motorolaj kell az 1,3 MPI 135B -s Feliciába? Most cseréltem le a 10w-40-est 15w-40-re és csendesebb lett tőle a motor, de nem is pörög fel olyan gyorsan. Télen jó volt a 10w-40, de melegben zajosabb lett tőle. Melyik a jó, jobb? És a gyári hasmagasságot, ami szerintem egy kicsit alacsony, meg lehetne emeltetni valahogy? Tudom, hogy a kanyarstabilitás romlani fog, de valamit valamiért.
Hát viszonylag elég könnyen szét lehet kapni, 4 csavar fogja a fedlapot. A lapátot hajtó fogaskerék törött darabokra. Ha van időd megnézni és találsz jót, akkor megegyezhetnénk.
van a padlaon valami ablak torulo morjajim. de mart nem emleksem mi a bajuk. ot meg hibatlan i van ed 5-dik ajtoba. a čavart ubleral mertem 14mm.-nek
Viszont ha már ilyen segítő kész vagy, amit köszönök szépen, rákéreznék arra, h: hátsó ablaktörlő motorhoz fogaskereket honnan lehetne szerezni? Ugyanis szét törött, amelyik a lapátot hajtja. Neten nem találtam, csak komplett motort.