Keresés

Részletes keresés

sztyepp Creative Commons License 2001.01.26 0 0 1244
Hát...ennek nem örülök, dehát te tudod.

Akkor tehát még egyszer felhívom mindenki figyelmét, hogy a Metal Zone torzítópedálom mostmár szabad préda. Érdeklődjetek!

Előzmény: _Hanu_ (1235)
shine Creative Commons License 2001.01.26 0 0 1243
_Hanu_, elég messze lakom Bp-től,,, itt (Szhely), ahol dolgozom (napjaim 90%-t töltöm), van két hangszerbolt, de csak az egyik számít, amásik inkább bizományi, én csak ott tudnám megnézni, bár az is gázos, mert munka előtt még nincs nyitva, utána, meg többnyire alszanak-..! hehe
szóval ezért ez a faggatózás!!

amúgy most jutott eszembe, hogy a fórum látogatóinak figyeolmébe ajánlom a honlapomat! nem egy profiizé! szóval itt bármiféle nem publikált dolgot lehet találni! várom zugverselők, zugfotósok, zugfestők, zenészek reakcióit! van benn ilyen megyékrebontott zenekaradatbázis, amit bizti ti is tudnátok bővíteni, meg egyebek! na nézzétek meg, ha lesz időtök!:
http://www.extra.hu/zug

Előzmény: _Hanu_ (1235)
Incho Creative Commons License 2001.01.26 0 0 1242

Néhány kép Petrucci Mester új "deszláiról".
Lehet kiakadni, bár nekem a tremoló nem passzol...
_Hanu_ Creative Commons License 2001.01.25 0 0 1241
nnnna!!!

megvan, tehát az swi-s oldalon már elérhető a sample5...

save as nem muxik, helyette open in new window

_Hanu_ Creative Commons License 2001.01.25 0 0 1240
na, kicsit szószátyár vagyok...

TOMCI!!!!!!!!!!

EZ ÓRIÁSI!!!!

némi fáziskéséssel leesett, hogy milyen honlapomról beszéltél (tudtommal nem létezett), amikor megnéztem a t.asztal adataimat :)))))

KÖSZI!!!!!!

kb. 3 éve nem láttam ezt az oldalt, teljesen meg is feledkeztem róla, nem is tudtam, hogy még létezik!!!! :))))

Előzmény: tomci (1202)
_Hanu_ Creative Commons License 2001.01.25 0 0 1239
aha...

>
> Tilos a szerveren 2MByte-nál nagyobb mp3 állomány illetve 1Mbyte-nál
> nagyobb méretű nem web jellegű (exe, zip, rar, tgz, txt, stb...) állomány
> elhelyezése (tördelt állomány egynek számít)!
>

naja. mert vak vagyok. akkor rakom máshova

Paganus Creative Commons License 2001.01.25 0 0 1238
Bocs, elneztem valamit...
Előzmény: _Hanu_ (1236)
_Hanu_ Creative Commons License 2001.01.25 0 0 1237
vájjámá, há csaknem akarja ez a nyüves swi az igazat...
_Hanu_ Creative Commons License 2001.01.25 0 0 1236
shine:

hülyeséget mondtam, a Roland-szalon címe:

ZENEGALÉRIA
Roland márkabolt és
bemutatóterem
1137 Budapest,
Radnóti Miklós u. 9.
Tel.: 239-9756

Paganus:

azt hogy köll? :)
thanx what?

_Hanu_ Creative Commons License 2001.01.25 0 0 1235
shine:

A Roland szalonban sincsen? Kell ott lennie, mert különben nagy a gáz... a Nyugatinál a Kresz Géza utcába nézz be, valahol a Westend közepének magasságában! Ha minden kötél szakad, hívd fel a Depo-t (06-23/338-041, Törökbálint), ez az Intermusica központja.

sztyepp:

gáz van, ez a MetalZone mégsem fog most menni... bocs, hogy felültettelek, de most hirtelen nagyon megcsappant a keret...

tomci:

a sample5 már mászik felfelé, kb. 1 óra múlva ott van :)

Paganus Creative Commons License 2001.01.25 0 0 1234
Hanu: Te leszel az onlajn ticsorom? Amugy thanx! :-)
Előzmény: _Hanu_ (1230)
shine Creative Commons License 2001.01.25 0 0 1233
namegfigyu, valaki vegyen egy zoom 3030-ast tőlem,,, 48é odadom!!.s
shine Creative Commons License 2001.01.25 0 0 1232
jóvan izé,,, kipróbálnám, de csak rendelésre hoznak,,, s ők nagyon ajánlják, meg eddig mindenhol +-t hallottam róla, csak gondoltam hátha vki tapasztalta közületek!
ja, meg azé is kell írnom, mer mingyá törzsvendég leszek.t
BIBIKE Creative Commons License 2001.01.25 0 0 1231
Patkó!
Valójában nem kívánom eladni a Laney fejetm egyébként nem klipp, hanem PA60, sokkal kevésbé markán hangú, mint a klipp, viszont tisztább, nem viszi el a hangzást semerre.
Akkor adom csak el, ha valaki korrekt árat ad érte, mondjuk 60 rugó körüli összeget. Az alatt igazából... szóval annyit megér nekem is, használom jelenleg énekre a próbákon, és ki tudja, mikor kezdek el ismét komolyabban gitározni, szóval nem erőltetem az eladását. De ha ennyiért érdekel, tárgyalhatunk. (Nyomott áruk van nagyon, de ez tök jó állapotban van, eredeti egy rakás cucc benne.)

Előzmény: Patkó (1210)
_Hanu_ Creative Commons License 2001.01.25 0 0 1230
shine:

próbáld ki!!!!!!
tetszik a hangja? megér neked annyi pénzt? ha igen, vegyed meg. Ha nem akkor ne vegyed meg.

tomci:

:)
kösz!
igen, most néztem, rosszul ment fel... :(
ezt sajnos csak este tudom megoldani

király ez az x-wing gitár :))) elképzelem, ahogy a gyermeteg zenészek kergetik egymást vele a színpadon, hogy wwwwooooooooommm-csjú!-zaaaaaaaaaaooo és a többi :)))))))))))))
Luke Skywalker lives!!!!

phobophile:
1., mert van, aki nem használja
2., mert így tisztábban jut a pickup hangja a kimenetre még akkor is, ha a hangszínszabályzó nem csinálna semmit

Patkó Creative Commons License 2001.01.25 0 0 1229
Shine!
Szivesen segítenék a döntésben, de sajnos egyiket sem ismerem. Ha van rá lehetoséged, próbáld ki mindkettot. Különben Závodi János használ GT5-öst (többek között).

Pele!
Értetlenséggel tölt el, hogy eddig három e-mailt küldtem neked, és Te egyre sem válaszoltál. Ha idod engedi. légyszíves válaszolj!

Előzmény: shine (1227)
tomci Creative Commons License 2001.01.25 0 0 1228
Hű de megdolgoztam érte, hogy ezeket be tudjam tenni ide.

Elég érdekes egy hangszer, s van még néhány különlegesség a honlapon

Elég érdekes egy hangszer, s van még néhány különlegesség a honlapon

shine Creative Commons License 2001.01.25 0 0 1227
na, akkovegyek boss gt-3 -at, vagy ne? a gt5 miben más? s
tomci Creative Commons License 2001.01.25 0 0 1226
Húúú, Hanu!
Ez nekem nagyon bejön!! A hangzás is, amit játszottatok, az is! Király!

Viszont a mocsok swi, úgy látszik a nagyobb "sam" fájlokat is törli!! }:oI
Tégy valamit, hogy a sample5-höz is hozzá lehessen férni, mert az első négy részlet ismeretében igen kíváncsi vagyok rá!

_Hanu_ Creative Commons License 2001.01.25 0 0 1225
ja, a mintáknál jobb klikk, save as, vagy save target/link as...

(gy.k.)

_Hanu_ Creative Commons License 2001.01.25 0 0 1224
nnnnnaaa....

klikk ide

phobophile Creative Commons License 2001.01.24 0 0 1223
Az miert jo, ha egy gitaron nincs hangszinszabalyzo? Nemreg lattam egy ilyet es feletteb kivancsiva tett.
SimA Creative Commons License 2001.01.24 0 0 1222
Hali!
Ja! Ott már jártam! A Tisza mozi volt ott régebben. Tényleg van gitár ezerrel.
Az eladók késségesk voltak, a minöséghez pedig kezdo lévén nem tudok érdemben hozzá szolni.
Előzmény: _Hanu_ (1199)
_Hanu_ Creative Commons License 2001.01.24 0 0 1221
Mi ez a nagy csönd? Mindenki havat lapátol?

na...

az éjjel felpakolok néhány mintát egy régebbi bandám demóiból, többnyire jól szólnak.
írom majd a linket

_Hanu_ Creative Commons License 2001.01.24 0 0 1220
Rocker:

hűha, asszem begolyóztam... :)))

tomci:

kispolszkival semmiképp!!!

mikrobusz, kombitaxi előredöntött hátsóüléssel, ill. nagy, széles kocsik hátsó ülése (a fender elfektetve) és csomagtartója (a 4x12 láda épphogy belepattintva). Gusztustalan. Ráadásul a ládának vannak kerekei, de a Fenderéi már nincsenek meg (tehát lehet cipelni, és mivel kb. 50-60 kiló, ez egy élmény), de elég érdekesen volt megoldva (gyárilag). A jobb oldalfalán (!!!) van négy lyuk, amibe szállításkor bele lehetett pattintani a kereket, zümmögéskor meg kiszedni, mert nagyon hülyén nézne ki. Szóval egy szörnyszülött a drága... dehát nekem a belső értékek a fontosak :)))

majd csinálok rendes képeket. a végén még emiatt csinálok hómpéjdzset :)))
Az első hangminták vsz. még a héten felkerülnek, ezek még régebbi felvételek.

stay tuned
:)

ROCKER Creative Commons License 2001.01.24 0 0 1219
Kicsit visszatérnék a gitártest anyaga miért számít témához.
Igyekszem részletesen, konyhanyelven fogalmazni.
Ha a gitár teste, könnyű (kicsi, könnyű fábol van, préselt ill. rétekelt vagy felfújható:)) a hórok rezgését nagy mértékben csökkenti, mivel könnyen átveszi a nagyobb amplitúdójú, lassabb rezgéseket (a mély hangokat), míg a nehéz testű gitárok (nagy, nehéz a fa) kevésbé befolyásolják a húrok rezgését, pontosabban a húrok kevésbé tudják "megmozdítani" a gitártestet. Ezt nagyjából úgy lehetne elképzelni, hogy veszel három golyót, egy kicsi és egy nagy fagolyót és egy nagy csapágygolyót. A kicsi fagolyó a húr, a nagy fagolyó a könnyű gitár, a nagy csapágygolyó a nehéz gitár. Ha a kicsi fagolyót nekilököd a nagy fagolyónak (megpengeted a könnyű gitár húrját) a kicsi golyó visszapattan róla, de a nagy fagolyó is elmozdul valamelyest. Ha viszont a kicsi fagolyót nekilököd a nagy csapágygolyónak (megpengeted a nehéz testű gitárt) visszapattan a kicsi fagolyó, a nagy csapágygolyó viszont csak minimálisan mozdul el... Vagyis a nehéztestű gitárokon a húrok rezgése kevésbé módosul a test rezgése miatt. Ez persze nem jelenti azt, hogy egy betontestű gitár jól szól, mert ugyebár a fának nem csak a súlyától, hanem a fa rugalmasságától, keménységétől sőt a súlypont helyzetétől (vagyis a gitár alakjától) is függ a húrok rezgésének módosulása.
Egy mahagóniból készült vastagtestű gitár (pl. Fenix Les Paul:)) teltebb hangot produkál, egy vékony testű könnyű fábol készült Ibanez ellentétben vékonabb hangot, kevesebb felharmónikussal (ettől persze nem rossz a hangja, csak más). Ez leginkább tiszta, effekt és torzításmentes üzemmódban jön ki jobban.

A ragasztott nyak lélektanáról legközelebb.

tomci Creative Commons License 2001.01.24 0 0 1218
Hanu
Ajj-hajj, ezek az anarhista hackerek! :o))
Tuned maradok, a kép meg királyos. A Fender tényleg böszme! (Mivel lehet ezt szállítani?!)

Pele

Ez a Satriani nem véletlenül nyúlta le az ötletedet. Időnként nagyon hasonlókat csináltok. :o))
De ez nem baj. Gratula!!
(Alkalomadtán elmeséled - nem feltétlenül ebben a fórumban, mert lehet, hogy a nép egy részét untatná - mivel és hogy csináltad az alapokat - meg az egészet? Mert elég jól szól. Nem sürgős, úgysincs hozzá cuccom. Inkább csak a kíváncsiság.)

All

Unaloműzőnek egy kis gitár-bulvár:

Magyarország legnagyobb gitárja!
(Katt a képre!)

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Patkó Creative Commons License 2001.01.24 0 0 1217
Pele!
Vevo lennék, de bovebb infóra van szükségem.
Küldök e-mailt.
ControlDenied Creative Commons License 2001.01.24 0 0 1216
húúúúúúúúú! :)
Előzmény: _Hanu_ (1214)
_Hanu_ Creative Commons License 2001.01.24 0 0 1215
Csana!

Most jöttem rá, hogy ismerlek!

A Balu ma mondta hogy remixeled az OBI-t :))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!