Jellemzés helyett: 12 km / 600 szint, pontosan 2:00. De végül is, alapozunk, vagy mifene. :)
Persze ha ezt beszorzom tízzel, hozzáadom a fáradási tényezőt, viszont beszorzom a jégen totyogási együtthatóval, valamint levonom a bokronmászásos és avarban oldalazásos időnövekményeket... A júniusi Mátra gondolata erősödő optimizmussal tölt el.
János-hegyi friss körülmények: Piros a Virág-völgy felől: felfelé horror, lefelé biztos halál, szöges cipő nélkül nem ajánlott. Piros a Szépjuhászné felé: meglepő, de még lefelé is futható (némi óvatossággal az aszfalt kereszteződéseinél és a legalsó részen). Tündér-szikla melletti lépcsősor: járható éppenséggel, de futásra nem alkalmas. A legváratlanabb helyeken jeges. Libegő alatt: felfelé irányban gyaloglásra végig majdnem tökéletes (lefelé viszont egy-két seggelés benne van a pakliban).
A 2008.-as első 15 nőből, az első 4: Hawker (25:19), Herry (27:38), Dubois (28:30), Beranger (30:11) neveztek, illetve a 9. (35:43) és a 11. (36:29) helyezett.
Kérték, hogy tegyem be, az ittenieket érdekelheti: Le Grand Raid International du Cro-Magnon 2009. június 6-7. - Cro-Magnon - 112km / 5700m / 85 EUR / max.400fő, - Neander-Trail 53km / ?? m / 50 EUR / max. 100 fő.
Elküldtem Nathalie Ecuer-nak a 2008-as magyarországi minősítők összegyűjtött eredményeit. (Kivéve NaHát, mert ott nem tudtam elérni a rendezőket.). Egy hete válaszolt, megköszönte és kérte a 2007-es összegyűjtött adatokat is. Meg fogom azt is csinálni, csak még nem volt rá időm. Ha vannak összegyűjtött eredménylistáid 2007-ből, akkor küldd meg a ttt.levelek@gmail.com címre.
Hát ez egy kicsit ciki, és a kvalifikációs versenyek között még van egy pár, aminek a weboldala hagy némi kívánnivalót. Többen megszokhatták már, hogy mindent fikázok (nem tehetek róla, mivel én tökéletes vagyok:)) de legalább azt nézték volna, hogy csak normális, minden fontos információt tartalmazó weboldallal rendelkező versenyt ajánlanak.
Ez egy kicsit off hozzászólás, de sajnos a terepfutás lapból is kiviláglik, hogy alig van rajta hazai verseny...hát szerintem nem kell ecsetelnem, hogy miért nincs több.... Az egyik legkisebb országként, nekünk van arányaiban a legtöbb kvalifikációs versenyünk.
Ugyanez igaz a terep ultrára is, képtelen vagyok felrakni a 2009-es versenyeket, mert a felének nincs értelmes honlapja....
Bocs a rendezőktől, szervezőktől, de manapság szerintem nagyon fontos egy igényes (kétnyelvű) honlap.
Többek között azért is, mert a terepfutas.lapon 1% a külföldiek nézettségi aránya, és lehetne egy külön doboz, vagy megjegyzés a kvalifikációs versenyeknek, amire a buta külföldi is ráklikkel és esetleg eljön.
Ha NEM szeretnétek lemondási biztosítást és bejelölitek az erre utaló ablakot, akkor ez a jelölés, egy esetleges rontás/javítás esetén újra visszaáll alapállapotba, ami szerint KÉRITEK a 10EUR-os biztosítást.
Remélem elég bonyolult voltam.
Az a lényeg, ha vmit javítani kell, akkor újra át kell olvasni az egészet!
Igen. A mail-ben szó van az € szimbólumról, mekyre kattintva feljön egy azonosítókat bekérő ablak. Azt íják, hogy az € ma estétől vagy rosszabb esetben holnap reggeltől lesz látható az oldalon. Jó futást és vigyázzatok a jégen.
nekem tegnap jött egy mail, hogy a Tortura 2007-es linkjét küldjem el... furcsáltam
"We can't check your result on the race : TORTURA 65|65 km|Hongrie 2007 We don't find results of this race, or you are not in results. You are pleased to give us as soon as possible, a proof (a link to consult official results on internet for example) by email."
ezt már elküldtem korábban is, tegnap is... itt tartunk.