Régebben az ftp.vein.vekoll.hu láttam sok tabot, magyarokat is. Azt hiszem ez a veszprémi egyeten ftp sajtján van.
De lehet, hogy pontosan ftp.vekoll.vein.hu?:-))
Én sem vagyok avatott főemlős szagértő, de amiket hallottam tőlük az vidám pörgős zene volt. Az alább írott hangszerek, és a rockabili kifejezés közelebb visz? Mindenképp táncraperdítő amit csinálnak, és eszméletlenül értenek a muzsikához, amit már írtam: Soltész bácsit csúnyán lealázták. Nagyságrendekkel tökösebb az általuk játszott Szóljon hangosan, mint az eredeti.
Jaque, keress rá, van egy ilyen topic. Nem akarom elvenni Gorilla kenyerét az öndícséret terén, ezért csak annyit: ők pszichobilit játszottak. (játszanak ???)
Hát mit mondjak: Nem győzöm törölgetni a klaviatúrára csöpögő nyálat :-)))
Különben bocs, hogy így kiheréltem az újabb szocio kísérleted, de szerintem neked untig elég az elavult rock topic abban jól egymásnak estek, röhöghetsz rajtuk, én is csak röhögök rajtuk.
Egyebknet teljesen mindegy, hogy milyen a gitar meg az erosito, ha az ember nem rak fel minden koncertre vadonat uj hurokat. SOk gitarost latok mindenfele jo gitarokkal meg erositokkel, es ocska regi hur a gitarjan, ami teljesen feleslegesse teszi az elozo cuccokat, mert a hang fele se jon at.
A Gretschben ket Filtertron van, a nagybogon egy Barcus Berry, ezenkivul egy masik 4 piezzos is van huronknet a labon, plusz egy masik egypiezzos a fogolap alatt ami csak a csattogast veszi. Igy lehet jol keverni es tobbfele hangot csinlni
Te Gorilla!
Milyen zenekarban játszol te (tudom, Gorilla) mert megvallom, az életben nem hallottam az együttesről, erre a Wantedban látom, hogy az AC/DC feldolgozás-albumon ti is dolgoztatok.
Miért Gorilla, a Gretch-ben milyen szok lenni?
És a nagybőgőtkben milyen van? Biztos ez is polgárpukkasztás, hát én gyorsan kipukkasztom: A gitár lelke a pickup, és nem a pickop, de különben meg tökmindegy, mert a gitárnak nincs lelke, (alap állásban) csak a hegedűnek. Ha valami miatt javítani kell, ritka megoldásként előfordul, hogy gitárba is raknak lelket. No persze ez csak is akusztikus hanxerre vonatkozik, de nem akarom agyon magyarázni :-))
Akit a hagszer készítés rejtelmei érdekelnek csak is GORILLÁHOZ-forduljon, ő imádja a "léleketlen" hangszereket :-))))))