Nem tudom lehet-e ilyen 'saját' topicot nyitni itt az indexen, majd kiderül.
Azt a pár topikot amit valamennyire követek a személyes profilom "bejárt topikok" menüjén keresztül, sokszor veszélyeztetem offtopikolással, és ennek szeretnék végetvetni e topikkal. (Ahhoz persze nagyon kevés vagyok, hogy saját blogot nyissak.)
>>>"Tóthnak nem a kínaiakkal van baja, inkább a játékukkal, amit unalmas nézni. Szerinte olyanok, mint ha nem lennének érzelmeik, olyanok, mint egy gép.">>>
Ez is érdekes vélemény...mint mindannyiunknak a különböző műfajokban....
Szerintem a sajtó hibája, hogy kit emel ki, és kire vonja a figyelmét - sajnos sokszor nem az arra érdemesre - , mert az átlag néző nem biztos, hogy ismer minden sportolót. Tavaly szerintem egyáltalán nem Szávay Ági érdemelte meg a kapott címet....
Az állandó harcokra nem vagyok kíváncsi http://sportgeza.hu/sport/2008/12/01/mar_az_eb_is_kinai_haziverseny_lett/
"Tóth Krisztina asztaliteniszező az idei év talán legsikeresebb női sportolója, ennek ellenére csak bízik benne, hogy az Év sportolója választáson legalább dobogóra állhat."
Sosztakovics nem volt egy egyszerű egyéniség, mondhatnám elég ellentmondásos, sokféle szempontból. Viszont ma is vannak komoly rajongói, adnak is ki cd-s életművet tőle.
Ez a Jazz-suite se semmi: érdekességnek mindenképpen megteszi.
>A darabban van egy zene/tánc szerintem vagy galopp, vagy polka lehetett; balett táncosok jöttek be és break táncot és elektrik bugit táncoltak a zenére (pl. fejen forogtak) eléggé érdekes volt, mindamellett csudajó ötlet, és élvezetes előadás...
Valami oknál fogva megjelent a számítógépem "sajátgép" funkciójában egy olyan, hogy "webmappák" ami eddig nem volt ott. Ide be tudtam jelentkezni a hotmail címemmel, azt írta ki , hogy azzal is lehet (azt nem tudom, hogy még mivel). Azt hittem, ez egy tárhelyféle, de nem tudok rá felpakolni semmit....valójában azt sem tudom, hogyan került oda. Viszont van internetjelölése: msnusers.com (?) fogalmam sincs ezek után, hogy mi lehet...
>>>Én mondtam előre, hogy ne telefonon próbálj meg ügyintézni a t-*nál.... ;)
nyugi, most nem is próbáltam. Ez korábbi tapasztalat. Mindamellett nem akarom használni, mert a t-* emillel van összekapcsolva, és én jobb szeretek saját címet használni, jelszóval bárhonnan hozzáférhetőt.
Tényleg g-mail címre hogyan , és hol kell regisztrálni?
Hotmailom az MSN miatt van. Azt nem használom másra, nem is igazán tudom, hogy lehet-e.
Ja, fiam mutatott a gugliban vmi képfelrakós helyet, de oda mást szerinte nem lehet, meg szerintem az nem is biztonságos... (nem mintha a dúdolásom titkos volna :))), de jobb, ha nem hallják sokan;) )
A hotmailt ennyiből nem látom át, hogy hogyan gondolod. Én amúgy a hotmailt sem szeretem, egyidőben sok security gond volt vele.
Az persze egy lehetséges forgatókönyv, hogy akár hotmail, vagy akár gmail: nyitni egy postafiókot/accountot és egy közös jelszóval az itteni topikosok hozzáférhetnek a levelekhez, hiszen az attachment ott a szerveren tárolódik. A gmailnél azt hiszem ráadásul nagyobb az ilyetén tárkapacitás is, sőt mintha a Googlenek lenne valami ingyenes társzolgáltatása is (de ennek utána kéne nézni)
Én mondtam előre, hogy ne telefonon próbálj meg ügyintézni a t-*nál.... ;)
Az axelero.hu, utána t-online.hu, ma t-home.hu, és elvileg transzparensnek kell lennie, azaz mindenednek ugyanúgy kell működnie. Ha nagyon nem megy érdemes őket megkeresni. Én rühellem a telefonos ügyfélszolgálatukat, a szemét IVR-os cuccaikkal, ezért mailben kommunikáltam velük mindig is. Itt találsz infót. (A mail pesze kicsit lassabb, de idegkímélőbb, szvsz)
Már odáig eljutottam, hogy a sajátgépbe belépve találtam egy "webmappák" ikont. Már csak azt kell kitalálnom, mit üssek be, hony megjelenjen. Az viszont azt hiszem egy telefonhívásomba kerül majd, a szolgáltató irányába...
Megtaláltam a web hozzáférés, és tárhelyemet. Van neki egy azonosítója, és egy jelszava. A gond vele, hogy anno még Axeleroként jelzett cég adta, és életemben nem használtam, ráadásul nem tudom, hogyan kell belépni, és egyáltalán hol van a gépünkön? Azt hiszem ez utóbbi a legfőbb probléma, esetleg külön fel kell rakni?
Van egy ilyen megjegyzés az egészhez: "Ha ön weboldalát sz axelero szerverén tárolja, az oldalakat FTP-n keresztül érheti el. " itt megad egy szervert, ami lehet, hogy már nem is létezik....
Valójában egyszer készítettem, de olyanfokú ellenszenv fogadta, hogy gyorsan megszabadultam tőle :((( Különben talán hasonló az árpáéhoz....kicsit füstös íze van.
Az Őrségben termesztették, és használták gabona helyett, ami ott nem tudott megteremni. Elvileg ez is egy gabonaféle, valójában a sóskafélék családjának tagja, és az Őrségben őrölve lisztként is, meg kásának, pogácsába tepertő helyett készítik... én anno köretként próbálkoztam, mint a rizst elkészíteni, csak hagymával pirítva.