Keresés

Részletes keresés

whynotmalta Creative Commons License 2014.05.02 0 0 687

hát, én közel 40 vagyok, de ezek szerint eléggé naív :)  

a másik, hogy én is tettem fel szállás-ajánlatot, aztán nem akarom hogy mások általi negatív tapasztalat miatt minket ne merjenek megkeresni. :)

Előzmény: syssy48 (686)
syssy48 Creative Commons License 2014.05.02 0 0 686

Hát aki a feltett szállásajánlatból erre nem jött rá, az vagy nem tud olvasni, vagy más baj van. Beteg alak.

Előzmény: whynotmalta (685)
whynotmalta Creative Commons License 2014.05.02 0 0 685

Kedves Alex,

tegnap a tudomásomra jutott, hogy mit is értesz TÁRSASÁG alatt és milyen típusú ellenszolgáltatást vársz el a szállásért.

megkeresett egy fórumozó, aki felvette veled a kapcsolatot szállás iránt érdeklődve és átküldte a Skypon folytatott beszélgetést natural.2013 felhasználóval, megkérve engem arra, hogy mindenkit óvva intsek tőled.  nem vágom be ide a beszélgetést, de

felhívom mindenki figyelmét, hogy Máltán az angol jogrend alapján bárminemű szexuális ajánlattétel - még a "CSAK NÉZNI" is zaklatásnak minősül.

MINDENKI ENNEK TUDATÁBAN ÉRDEKLŐDJÖN SZÁLLÁSÉRT EZEN FELHASZNÁLÓNÁL.

Az általam nyitott fórumot kérlek kerüld el szállásajánlattal a jövőben.

Előzmény: alex4612 (684)
Maltart Creative Commons License 2014.05.01 0 0 683

Szia Évi!

rendben van ha megérkeztem akkor jelentkezek. Köszönöm előre is. 

Péter 

Előzmény: pevi74 (682)
pevi74 Creative Commons License 2014.05.01 0 0 682

Szia, ha itt leszel Maltan jelentkezz. Probalunk nemi kozossegi eletet vinni az itt elo magyarok mindennapjaiba. Klubhelyseg mar van, foglalkozasok kozos programok is elkezdodtek, szoval ha erdekel szivesen segitunk szervezesben, helyszinbiztositasban ha szeretnel tanfolyamokat tartani. 

https://www.facebook.com/kapocshungarianclub

Ha beszelsz angolul es nemetul, akkor nezz korul a nyelviskolak kornyeken, most keresik/veszik fel a Team Lead-ket, animatorokat a nyari programjaikhoz, ha szerencsed van meg szallast is tudnak biztositani, mire vege van a nyarnak, addigra lesznek kapcsolataid, helyismereted, amire tudsz epiteni, hogy "komolyabb"munkat talalj magadnak. 

Sok sikert!

evi

Előzmény: Maltart (681)
Maltart Creative Commons License 2014.05.01 0 0 681

Azt hiszem most sikerül beállítani a privát levelezést viszont ide is írhatsz nyugodtan engem nem zavar. ;) 

Előzmény: southwind (679)
Maltart Creative Commons License 2014.05.01 0 0 680

Nos ez kissé problémás mert amiket csinálok, objektek azok elég nagyok és odaszállítani rengeteg pénzbe kerülne. Nem tettem le róla de későbbre halasztom. ;) 

viszont mivel szeretek tanítani ezért ezzel talán tudok kint foglalkozni. 

Előzmény: southwind (679)
southwind Creative Commons License 2014.05.01 0 0 679

Gondoltál-e arra, hogy egy kiállítással mutatkozz be Máltának :) ? Privátban akartam ezt kérdezni, de a te címed nem publikus és itt nem szeretnék személyes levelezéseket folytatni.

Előzmény: Maltart (678)
Maltart Creative Commons License 2014.05.01 0 0 678

Üdvözlök minden forumozót!

Új vagyok ezen a fórumon és nagyon örülök annak hogy van egy ilyen jó kis önszerveződő  közösség. Részemről májusban fogok kiköltözni Máltára és mint oly sokan munkát keresek. Két diplomával a zsebemben és zabszemmel a fenekemben nekivágok. A képzettségemmel sajnos nem tudok kint elhelyezkedni (bár beüthet a villám) mivel eddig bárhova adtam be a jelentkezésem nem volt nyitott pozíció. 

Mivel alapvetően művész diplomám van (másfél évnyi tanítással a hátam mögött) ezért szeretném felajánlani a tudásom, privát vagy csoportos oktatás keretében ha valaki szeretne rajzot, festést, szobrászatot, művészetet hobbi szinten tanulni. 

Mindezek mellett munkát is keresek ebben nem vagyok válogatós. Németül beszélek angulol is bár sosem tanultam hivatalosan de ragadt. :) 

Ha esetleg valaki tud valamilyen munkát például kávézóban vagy étteremben akkor kérem szóljon. 

Elöre is köszönöm mindeki segítségét. 

sszöszi. Creative Commons License 2014.04.30 0 0 676

Köszönöm a gyors válaszokat! :)

Laczy87 Creative Commons License 2014.04.30 0 0 675

Szia!

Qawra-ban lakom informatikus vagyok. Miben segíthetek?

Email-ben elérsz: info@webbdev.eu

Üdv

Előzmény: sszöszi. (673)
Nati3 Creative Commons License 2014.04.30 0 0 674

szia,

nezted a maltai magyar FB csoportokban?

pl.

https://www.facebook.com/malta.info?fref=ts

https://www.facebook.com/maltai.magyarok/friends

fodraszt Buggibabol lattam ott
https://www.facebook.com/zoltan.lakatos.372?hc_location=timeline

informatikust nem vettem eszre

kerdezz a FBon utana

Előzmény: sszöszi. (673)
sszöszi. Creative Commons License 2014.04.30 0 0 673

Sziasztok!

Ismer valaki Bugibba környékén egy jó informatikust, illetve jó, női fodrászt is? :)

Lehetőleg magyart. A malta pc kilőve, telefont nem veszik fel,e-mailre nem válaszolnak...

Előre is köszönöm! :)

Lamantinella Creative Commons License 2014.04.24 0 0 672

Sziasztok!

Szeptember környékén mennénk ki párommal máltára, 2 éve élünk Londonban, de elegem lett az időjárásból, Bártender vagyok, ő chef 20 és 22 évesek. Valaki letudná írni rövid összefoglalóban, hogy melyik városba érdemes menni, hogy működik a tömegközlekedés (bérlet, jegy) fizetést hetente vagy havonta kapunk, kézbe vagy kártyára, milyen bankok vannak kint, mennyi idő elintézni a bankkártyát, társadalombiztosítást, hogyan kell intézni, van e valami weboldal ahonnan lehet állásokat meg szállásokat nézni vagy, hogy működik az ilyesmi. Hány magyar él kint kb, milyen a közösség? Angolul mindketten folyékonyan beszélünk. Köszi! :) Viki és Bence

whynotmalta Creative Commons License 2014.04.22 0 0 671

minden itt munkát keresőnek: ezt most találtam a Maltaparkon

SEASONAL VACANCIES

Luna Holiday Complex Mellieha, is seeking to recruit the following Personnel to work from May to October: 

Room Attendants 
Pool Assistants
Dishwashers 
Cooks 

Please send us your CV by e-mail on info@lhcmalta.com or call us on 21521645. 

Telephone 356 21 521645

Added On16/4/2014

Closing Date30/4/2014

whynotmalta Creative Commons License 2014.04.22 0 0 670

hogy őszinte legyek, fogalmam sincs. szerintem belenéznek valami nagy Schengeni adatbázisba a név és születési dátum alapján, aztán ha nincs semmi, akkor kinyomtatnak egy papírt, ami angolul van. nem kell semmit fordíttatni - itt Máltán legyen érvényes. nagyon egyszerű kikérni, tényleg. :)

Előzmény: juko81 (669)
juko81 Creative Commons License 2014.04.21 0 0 669

Es az a police conduct maltai,vagy magyar?Vagy mindegy, mert az unio miatt mar minden adat mindenhol elerheto?Bocs,ha hulye kerdes,csak szeretnek tutira menni. Es ha ez is eleg ,amit ott adnak,nem kell itthon kikerni,fordittatni...

Előzmény: whynotmalta (667)
juko81 Creative Commons License 2014.04.21 0 0 668

Koszonom a segitseget!

whynotmalta Creative Commons License 2014.04.21 0 0 667

szia,

én eddig csak olyan helyen dolgoztam, ahol kértek erkölcsi bizonyítványt (police conduct). Be kell menni Florianaba és 101 perc alatt elkészítik, 2.5 euroért fejenként. érdekes módon nem az anya, hanem az apa nevét kérdezik Máltán. :)

Előzmény: juko81 (665)
pevi74 Creative Commons License 2014.04.21 0 0 666

Szia, 

nem kell, kiveve ha olyanfajta munkat szeretnel. pl. biztonsagi or. Kozmetikuskent leginkabb ugy tudsz elhelyezkedni, hogy szeket (helyet )berelsz egy szalonban, alkalmazottkent se lehetlen,de abbol kevesebb van. 

Sok sikert!

Előzmény: juko81 (665)
juko81 Creative Commons License 2014.04.20 0 0 665

Sziasztok!

Ket het mulva indulnank a parommal Maltara,szeretnem megtudni,vajon kell a munkaba allashoz erkolcsi bizonyitvany?Es ha igen,azt ott kint el tudom intezni,vagy az csak itthon beszerezheto.Azt hallottam,ott is meg lehet igenyelni,de szeretnek tobbet tudni,mert nem szeretnek ott pofara esni.Valamint meg az erdekelne,hogyan lehetne kozmetikuskent elhelyezkedni,vagy azt az allast helyieknek adjak inkabb...Koszonom!

pevi74 Creative Commons License 2014.04.20 0 0 664

Alapszintu maltai nyelvtudas sokat er:) olyan munkak is megnyilhatnak elotted, amiket maltaiaknak tartanak fenn. egyreszt igy vedik a helyieket a munkaero piacon, masreszt sokszor a dolgozok nem beszelnek jol angolul es kirekesztik a maltaiul nem beszelot, viszont azt nagyon ertekelik, ha meg tudod magad ertetni maltaiul. 

Előzmény: w4rp (663)
w4rp Creative Commons License 2014.04.20 0 0 663

Köszi a választ. Arról van már esetleg valami gyakorlati tapasztalat hogy a románok, bolgárok milyen számban jelentek meg arra felé? Így is lehet azért munkát találni ha az ember nem válogatós? Továbbá egy alapszintű máltai nyelvtudás ér valamit?

Előzmény: pevi74 (662)
pevi74 Creative Commons License 2014.04.20 0 0 662

Szia, hat otthonrol eleg nehez. Egyreszt nem ajanlatos latatlanba barmiert fizetni, masreszt viszont ha van valakinek egy kiado szobaja, az annak adja, aki eloszor fizet es nem fog senkire varni, hogy ideerjen. A legjobb megoldas, szerintem, ha veszel ki szobat egy olcso szallodaban vagy hostelben es itt a helyszinen keresel szobat. Ha van egy jo kornyeken, elfogadhato aron levo szoba ajanlat, az szinte pillanatok alatt elkel. 

Sok sikert!

Evi

Előzmény: w4rp (661)
w4rp Creative Commons License 2014.04.19 0 0 661

Üdv!

Nyári szezonra szeretnék kimenni Máltára dolgozni. Ahogy hallottam munkát azt lehet találni néhány nap alatt viszont a szállással bajban vagyok mert nincs kint ismerős akinél meghúzhatnám magam. A pénz igazából nem akkora akadály csak nem tudom hogyan lehet itthonról megszervezni hogy mire kimegyek legyen egy szoba vagy akármi. Valakinek van valami tippje?

Előre is köszönöm a válaszokat!

alex4612 Creative Commons License 2014.04.15 0 0 659

Ha valaki szeretne jonni Maltara Gozo szigeten elek,van 2 szobam eggyiket atado fizetni nem kell munkat is lehet talalni sok a vendeglato,lanyok,holgyek jelentkezzetek.

pevi74 Creative Commons License 2014.04.14 0 0 658

https://www.facebook.com/events/795378177147430/?context=create&source=49

Husvet hetvegi program csaladosoknak. A Kapocs Hungarian Club elso programja:))

whynotmalta Creative Commons License 2014.04.05 0 0 657

Ha valaki körülnézni jön a szigetre és kellene szoba néhány napra (tényleg csak napokra)  - valamint megfelel számára a sziget déli része, az keressen meg nyugodtan emailben: whynotmalta@gmail.com

pevi74 Creative Commons License 2014.04.05 0 0 656

Szia, 

igen, jol gondolod, ahol beszelni kell, azt annak ajanljak fel aki jol beszeli a nyelvet (maltait is, meg gyakran az olyan munkakorokben is, ami kimondottan kulfodliekre specializalodik). 

Az viszont erdekelne hogy mitol komolyabb kezdomunka a fagyiarusitas? Jo esellyel minimalbert se fizet, szombat-vasarnap dolgozni kell plusz penz nelkul es a szezon vegen kiraknak. 

Ha franciaul is tudsz, szeretned gyakorlolni, akkor valassz Benelux allamokat vagy Svajcot, ezeken a helyeken hagyomanya van az au-pair foglalkoztatasnak, az angolt is szeles korben beszelik es sokkal konnyebb csaladot talalni, mint Maltan (ahol aki megengedheti maganak, az minimalberen fulop-szigeteki segitot/hazvezetot tart, azokkal pedig nem tudod felvenni a versenyt)

Előzmény: Cziglan (655)
Cziglan Creative Commons License 2014.04.05 0 0 655

Igen első országnak gondolkodtam Máltában, természetesen nem meggazdagodni akartam ott ,hanem az angolt megtanulni és a francia nyelvet is egy kicsit jobban elsajátítani.Köszönöm nagyon a tanácsokat ,au pairkedés lenne számomra talán a leghasznosabb.Ennek legjobb célországa valóban Anglia lenne, talán nincs is más jó alternatívája.Málta azért még megmaradt nekem "b" tervnek .

Kérdésem az hogy a komolyabb kezdőmunkák mint a fagyi árus vagy ahol beszélni kell azokat sem a külföldieknek kínálják fel, ugye?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!