Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.11 0 0 395
Már nem. :(
Zicherman Istvan Creative Commons License 2007.05.30 0 0 394
A ,,Ranger"-el kapcsolatban bárkitől kapsz tanácsot az Idegenlégiós topikban.
Véleményem szerint a világ egyik legjobb bakancsa. Csodálom, hogy levált a talpa, mert ilyenről még soha sem hallottam!

Amúgy a valódi túlélés azt jelenti, hogy onnan kezded, hogy NINCS SEMMID.
Ez már túlélés!;))))P
Előzmény: fatumdoki (393)
fatumdoki Creative Commons License 2007.05.29 0 0 393

Üdvözlök mindenkit! Elég jó ez a topic, de sajnos nem bírtam egyszerre végigolvasni, mert kb 1 óra mulva elkezdtek jojózni a szemeim. Sajnálattal látom, hogy a topic a hozzászólókkal ellentétben nem bizonyult jó túlélőnek. így, több mint egy év után talán még épp  feléleszthető. Bár engem már kamaszkorom óta érdekel a téma, én inkább csak túrázni járok, mint túlélni (mondjuk egyre kevesebb cuccal). Meg kell mondanom olvastam pár nemsemmi dolgot: 42 nap az erdőben, hajsza Rommel kincsei után. Le a rohamsisakkal!

Ahogy összeszámolgatom a cuccaim összértékét, a végösszeg valóban nálam is súrolja a méregdrága kategória határát.(Apránként csak összegyült) Én is azt vallom, hogy érdemes a katonai cuccokat a túrás cuccokkal "keverni", bár van 1-2 tétel, amit magam készítettem (pl. spirituszfőző felszerelés).

Az évek alatt már lekotattam magamról egy surcit. Nemrég sikerült szereznem egy francia bakancsot (a kétcsatos feketét). Sajnos egyszer már elengedett a ragasztás a talpán, ami nagy csalódást jelentett (ezt leszámítva nagyon kényelmes, de azért mégiscsak levált már a talpa egyszer. ez nagy tüske nálam) Sajnos a környezetemben senki nincs, akinek tapasztalati lennének a típussal kapcsolatban, ezért Titeket kérdeznélek meg, hogy mit tudtok. Lehet hogy csak "véletleenül vált le a talpa és a javíttatás után nem lesz vele gond, vagy szart vettem?

altefnegy Creative Commons License 2006.03.13 0 0 392
Előzmény: Fortitu (391)
Fortitu Creative Commons License 2006.03.13 0 0 391
hi
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a 7mm-es tracpac kötélnek mennyi a névleges terhelhetősége?
Nekem van egy összeállított túlélőcsomagom a szekrényben, amiben megtalálhatók a legfontosabb dolgok. Más is van ennyire beteg, vagy csak én vagyok ennyire hülye?
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.15 0 0 390
up
airgunner Creative Commons License 2005.07.22 0 0 389

Hi mindenkinek!

Nem tudom szoktátok e nézegetni a www.militaria-nagyaruhaz.hu t,ott nagyon jó kis tőrök és kések vannak .Tudom hogy a topic elején má ' volt róla szó de: zsír új magyar AK bajonett 3800 Luftvaffe ejtőernyűs túlélő kés használt 5300 nézzétek meg megéri!!

Sense Creative Commons License 2005.03.10 0 0 388

Jó, de asszem gyak. mindenki áttért a portálra fórumozni.

Előzmény: Törölt nick (387)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.09 0 0 387
Felhozom
Traktorovics Traktorov Creative Commons License 2004.05.08 0 0 386
Rég voltam már itt. Üdv mindenkinek.

A Hajja és Fiai tele van új túlélési könyvekkel. És megjelent egy 3900 forint körüli könyv is a korszerű harcászati technikákról, hogy adjunk a militarizmusnak is. Jó az új weboldal. De látom megszünt a online-bolt.

Gue Creative Commons License 2004.03.04 0 0 385
Csak annyit, hogy az MTP új címe www.survival.hu!

Bocs az offolásért!

Boarhunter Creative Commons License 2004.01.27 0 0 384
Nézzetek rá az MTP-re!
Boar
h1970hu Creative Commons License 2004.01.26 0 0 383
Én is szívesen beszállok a költségekbe (pénz nem számít, az a legkevesebb!!! :))

hargi

Előzmény: Gue (378)
soldat Creative Commons License 2004.01.26 0 0 382
Fejlemények történtek, azonban jelen fórum nem alklams felület ezek megtárgyalására. Guerillát tájékoztatni fogom a lehetőségekrő.
soldat Creative Commons License 2004.01.26 0 0 381
Urak!

A kapcsolatfelvétel részemről megtörtént a tuleles.hu domaintulajdonossal.

Kérésem, hogy SENKI SEMMIT NE TEGYEN AZ ÜGYBEN!

A fejleményekről mindenkit tájékoztatok.

soldat Creative Commons License 2004.01.26 0 0 380
Urak!

A tuleles.hu be van jegyezve. Ezt sikerült eltökölnünk. Ha valaki ismeri az urat, akkor hívja fel az együttműködés reményéban. Ha nem, akkor én szeretnék vele beszélni elsőként, a további bénázások elkerülése végett.

admin-kontakt: Tóth Bálint
Cím: Folyóka utca 6.
Cím: 1037 Budapest
Cím: HU
Telefon: 1/387-2319

ninja76 Creative Commons License 2004.01.26 0 0 379
Vajon ki lehet deríteni, az elkövető ki létét?
Gue Creative Commons License 2004.01.26 0 0 378
Üdv mindenkinek!

Bocsánat, hogy eltűntem pár napra, de annyi minden összejött (suli (viszgák)+munka stb.), hogy nem jutottam gép közelébe.

Ma már küldtem pár embernek mail-t, de leírom röviden, hogy miért nem elérhető az MTP) bár ahogy olvasom Boar már tájékoztatta az ide látogatókat a lényegről).
Szóval... pár óra leforgása alatt mindkét munkahelyemen megpróbáltak betörni a rendszerbe. Úgy tűnik, hogy nem tudtak kárt okozni, azaz az adotok megvannak, el vannak mentve, de azt sikerült elérnie a támadónak, hogy kénytelen voltam az oldalt levenni a tárhelyül szolgáló szerverről.
Ezért új megoldást kell találni. Ez azonban valószínűleg fizetős lesz. Örömmel olvasom, hogy elég sokan, akár anyagi "áldozatot" is hoznátok, hogy a Portál működjön (tudom Soldat, Te már ezt sokszor el is mondtad nekem, de amíg lehet ki akartam tartani az ingyenes megoldás mellett). Ma írok pár szolgáltatónak e-mailt és kérek árajánlatot 100 Mbyte tárterületre (FTP eléréssel+php futtatási lehetőség). Szerintem, ha összefogunk, akkor fejenként csekély összeg befizetésével megoldjuk a problémát. Amint megkapom az árajánlatokat itt jelzem majd, hogy pontosan mekkora összegről is van szó.
Addig is KITARTÁS és köszönet a segítő hozzáállásért!

Üdv:
Gue

tepsi_real Creative Commons License 2004.01.25 0 0 377
Emberek!
Hogy megoldjuk a túra szervezési problémákat felajnálom a nem használt texportálos rendszeremet a fórumozásra! ha lessz újra rendszer innen majd átmentjük az adatokat!

http://tepsi.srv.hu

cap179653 Creative Commons License 2004.01.25 0 0 376
Szevasztok !

Ezt a forumszuneteltetest is tulelitek valahogy :-)))Tortent rajta valami erdekes amirol lemaradtam ?
Soldat, olvastad ott a valaszomat ?Mi volt ott egyebkent az oldal cime, vagy ez mar targytalan ?

numizmata Creative Commons License 2004.01.25 0 0 375
Gyűlünk, gyűlünk......

Vezér

Boarhunter Creative Commons License 2004.01.25 0 0 374
Hali Esc!
Isten hozott...
Boar
Előzmény: altefnegy (373)
altefnegy Creative Commons License 2004.01.25 0 0 373
Sziasztok!

Na ki vagyok? :)))

AltF4

moira5 Creative Commons License 2004.01.24 0 0 372
Üdv Uraim!
Nekem nem szólt senki, h itt vagytok(Ejnye Soldat, pedig te tudod a mélcímem).Na mindegy, én leleményes vagyok mint Odüsszeusz, és megtaláltalak titeket.Tényleg februárig nem lesz MTP?Nehéz lesz Omegáéknak így túrátszervezni, febr végére.Ti jöttök? Én megyek.Ha vkinek megvan Omega mélcíme, az küldje el légyszi.
Moira
Istvan(Tanto) Creative Commons License 2004.01.23 0 0 371
Soldat jól tetted a regisztrációt, ha kell anyagi jellegű gyorssegély....

Az én oldalamat (www.knifeclub.hu) , igaz kicsi tároló kapacitás igény mellett, egy kisebb cég szervezi évi 2o ezerért ..........
Üdv
Tanto

gencsydani Creative Commons License 2004.01.23 0 0 370
Itt van mindenki?

A csajt hol hagytátok?!?:)))))))))

(Bocs az OFF-ért!)

maxiht Creative Commons License 2004.01.23 0 0 369
maxi is
Boarhunter Creative Commons License 2004.01.23 0 0 368
Boar is beszáll...
gencsydani Creative Commons License 2004.01.23 0 0 367
Némi pénzt én is hajlandó vagyok e nemes célra áldozni.
Előzmény: ninja76 (366)
ninja76 Creative Commons License 2004.01.23 0 0 366
Természetesen én is csatlakozom.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!