Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
A ,,Ranger"-el kapcsolatban bárkitől kapsz tanácsot az Idegenlégiós topikban. Véleményem szerint a világ egyik legjobb bakancsa. Csodálom, hogy levált a talpa, mert ilyenről még soha sem hallottam!
Amúgy a valódi túlélés azt jelenti, hogy onnan kezded, hogy NINCS SEMMID. Ez már túlélés!;))))P
Üdvözlök mindenkit! Elég jó ez a topic, de sajnos nem bírtam egyszerre végigolvasni, mert kb 1 óra mulva elkezdtek jojózni a szemeim. Sajnálattal látom, hogy a topic a hozzászólókkal ellentétben nem bizonyult jó túlélőnek. így, több mint egy év után talán még épp feléleszthető. Bár engem már kamaszkorom óta érdekel a téma, én inkább csak túrázni járok, mint túlélni (mondjuk egyre kevesebb cuccal). Meg kell mondanom olvastam pár nemsemmi dolgot: 42 nap az erdőben, hajsza Rommel kincsei után. Le a rohamsisakkal!
Ahogy összeszámolgatom a cuccaim összértékét, a végösszeg valóban nálam is súrolja a méregdrága kategória határát.(Apránként csak összegyült) Én is azt vallom, hogy érdemes a katonai cuccokat a túrás cuccokkal "keverni", bár van 1-2 tétel, amit magam készítettem (pl. spirituszfőző felszerelés).
Az évek alatt már lekotattam magamról egy surcit. Nemrég sikerült szereznem egy francia bakancsot (a kétcsatos feketét). Sajnos egyszer már elengedett a ragasztás a talpán, ami nagy csalódást jelentett (ezt leszámítva nagyon kényelmes, de azért mégiscsak levált már a talpa egyszer. ez nagy tüske nálam) Sajnos a környezetemben senki nincs, akinek tapasztalati lennének a típussal kapcsolatban, ezért Titeket kérdeznélek meg, hogy mit tudtok. Lehet hogy csak "véletleenül vált le a talpa és a javíttatás után nem lesz vele gond, vagy szart vettem?
hi Nem tudja valaki véletlenül, hogy a 7mm-es tracpac kötélnek mennyi a névleges terhelhetősége? Nekem van egy összeállított túlélőcsomagom a szekrényben, amiben megtalálhatók a legfontosabb dolgok. Más is van ennyire beteg, vagy csak én vagyok ennyire hülye?
Nem tudom szoktátok e nézegetni a www.militaria-nagyaruhaz.hu t,ott nagyon jó kis tőrök és kések vannak .Tudom hogy a topic elején má ' volt róla szó de: zsír új magyar AK bajonett 3800 Luftvaffe ejtőernyűs túlélő kés használt 5300 nézzétek meg megéri!!
A Hajja és Fiai tele van új túlélési könyvekkel. És megjelent egy 3900 forint körüli könyv is a korszerű harcászati technikákról, hogy adjunk a militarizmusnak is. Jó az új weboldal. De látom megszünt a online-bolt.
A tuleles.hu be van jegyezve. Ezt sikerült eltökölnünk. Ha valaki ismeri az urat, akkor hívja fel az együttműködés reményéban. Ha nem, akkor én szeretnék vele beszélni elsőként, a további bénázások elkerülése végett.
admin-kontakt: Tóth Bálint
Cím: Folyóka utca 6.
Cím: 1037 Budapest
Cím: HU
Telefon: 1/387-2319
Bocsánat, hogy eltűntem pár napra, de annyi minden összejött (suli (viszgák)+munka stb.), hogy nem jutottam gép közelébe.
Ma már küldtem pár embernek mail-t, de leírom röviden, hogy miért nem elérhető az MTP) bár ahogy olvasom Boar már tájékoztatta az ide látogatókat a lényegről).
Szóval... pár óra leforgása alatt mindkét munkahelyemen megpróbáltak betörni a rendszerbe. Úgy tűnik, hogy nem tudtak kárt okozni, azaz az adotok megvannak, el vannak mentve, de azt sikerült elérnie a támadónak, hogy kénytelen voltam az oldalt levenni a tárhelyül szolgáló szerverről.
Ezért új megoldást kell találni. Ez azonban valószínűleg fizetős lesz. Örömmel olvasom, hogy elég sokan, akár anyagi "áldozatot" is hoznátok, hogy a Portál működjön (tudom Soldat, Te már ezt sokszor el is mondtad nekem, de amíg lehet ki akartam tartani az ingyenes megoldás mellett). Ma írok pár szolgáltatónak e-mailt és kérek árajánlatot 100 Mbyte tárterületre (FTP eléréssel+php futtatási lehetőség). Szerintem, ha összefogunk, akkor fejenként csekély összeg befizetésével megoldjuk a problémát. Amint megkapom az árajánlatokat itt jelzem majd, hogy pontosan mekkora összegről is van szó.
Addig is KITARTÁS és köszönet a segítő hozzáállásért!
Emberek!
Hogy megoldjuk a túra szervezési problémákat felajnálom a nem használt texportálos rendszeremet a fórumozásra! ha lessz újra rendszer innen majd átmentjük az adatokat!
Ezt a forumszuneteltetest is tulelitek valahogy :-)))Tortent rajta valami erdekes amirol lemaradtam ?
Soldat, olvastad ott a valaszomat ?Mi volt ott egyebkent az oldal cime, vagy ez mar targytalan ?
Üdv Uraim!
Nekem nem szólt senki, h itt vagytok(Ejnye Soldat, pedig te tudod a mélcímem).Na mindegy, én leleményes vagyok mint Odüsszeusz, és megtaláltalak titeket.Tényleg februárig nem lesz MTP?Nehéz lesz Omegáéknak így túrátszervezni, febr végére.Ti jöttök? Én megyek.Ha vkinek megvan Omega mélcíme, az küldje el légyszi.
Moira