Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Továbbra is eladó WKP Sniper 4-16x44 SAL céltávcső!
Gyönyörű képe van, a ráírt nagyítási tartományt tudja, rendkívül szép képe van, 10 yard-tól használható, oldalparallax állítási lehetőséggel, zárható tornyok, 30mm-es tubusméret, hajszálvékony szálkereszt.
Minden tartozékával, dobozával eladó, 48.000 Ft-ért.
FT-re alkalmas vadonat új,( most ,a fotó miatt lett kibontva először),világítós Mildot szálkeresztes 6-24X50-es front paralaxos távcső eladó.Előre utaláskor 30000 Ft postával. A 2032-es Li elem sajnos meghalt az idők folyamán úgy, hogy be sem lett rakva.
Egyetlen doboz lövedéket vettem hozzá, így darabra meg tudom mondani mennyit lőttem vele. Megváltoztak a körülményeim, egy éve kézbe sem vettem a fegyvert.
Első gazdája vagyok a puskának és a távcsőnek is, elég különleges a szereléke is (www.eaglevision.com).
A távcsövet és a puskát is a gyári dobozában adom, számlájával.
A fegyvertartó állvány nem az eladás része. Ára: 350.000.- Ft. Viszont edok hozzá +1 tárat is. Tel: 306210898
Eladó egy szinte új CO2-es Crosman comrade légpuska. Egy CO2 patronnyi tár lett vele kilőve. félautomata, BB. lövedék, 22 darab a tárkapacitás, 1810gramm, 724mm. Ára? 32.000 Ft. Budapesti átvétel.
Eladó egy CO2 Smith&Wesson MP légpisztoly.(nem blow back) BB lövedékkel működik, tár kapacitás: 19 darab BB. Szinte új, egy CO2 patron lett elhasználva. Kertben, lakásban jó sörös doboz gyilkos. Ára: 20.000 Ft. Budapesti átvétel.
Tisztelt Hölgyek, Urak! A 83076. számú hirdetésemet lehet úgy is érteni, hogy a két tok együtt csak 10000.- Ft, a puska és a távcső együtt 20000 Ft. Köszönettel Faragó János Budapest 0620 5432 052.