Sarg!
Én is kerestem egy darabig, mire találtam egy jó tanárt korrekt áron.
Fiatal csaj, nem kér sokat, és nem erőltet rád semmiféle oprett stílust. Szóval hagyományos hangképzés, levegővétel, skálázás, aztán meg rock darabok éneklése a gyakorlatban. Szóval nem dumált bele abba, hogy milyen az alapvető technikád, hanem kijavította benne azokat, amelyek helytelenek voltak. Az eredmény: határozottabb, erősebb hang, és nem rekedsz be a buli felénél. (Nomeg a helyére kerülnek a hangok)
Mondjuk én csak max fél évig jártam hozzá, de az elég is volt ahhoz, hogy utána egyedül tudjak jó irányba fejlődni: az alapokat megadta.
De ha érdekel, hallgasd meg! Ma este EDDISON SQUARE GARDEN buli a vekkerben, kb két órán keresztül fogom demonstrálni az ott tanultakat. Ha a címe érdekel a csajnak, emilezzük le. (És bocs a sokadik reklámért, de szeretném, ha végre lenne közönségünk, ha már egyszer zenénk van hozzá:))
Be offolnám én is a motyómat:
szóval van egy eladó DigiTech RP7 valve névre hallgató csöves előfokkal épített multieffektem, egy jó nagy pedállal az oldalán. Nem nyerészkedésből adom el, ha valakit érdekel, egyezkedhetünk e-mail-en, vagy telefonon (30/317-92-15)
Szóval. Nem kenyerem az offtopicolás, de csendben elsütnék egy hirdetést. Csak azért próbálom meg, mert máj. 4-re be kellene szereznem egy új gitárt, szóval fontos, és sürgős lenne.
Eladó: egy Fender alakú/típusú elektromos gitár, múlt év végén lett felújítva. A részleteket majd emailben.
A pontos árat majd megbeszéljük, de kb. 16-17.000-re gondoltam.
Email: sybeer@dpg.hu
bazdmeg bazdmeg bazdmeg
nem a fecske andris az az énekes kollega kérem szépen?
egyébként erősítő: én a fenderre esküszöm, nekem deluxe 112 van, gyönyörű tiszta hang, kurva szép beépített zengető, nagyon sokféleképp használható torzított csatorna (sajna csak egy), lábkapcsoló, elméletileg 90W kimenővel de én még 4-esnél fejjebb nem tekertem sose még klubban sem ahol csak magában szólt és nem valami blues-cuccot nyomunk azt hagy tegyem hozzá
Éppen megfizethető (Marshall-ok újonnan kizárva)gitárláda vásálásán töröm a fejem. Tud valaki olcsó és jó minőségű ládát ajánlani, esetleg használtan is? 4x12, vagy 4x10-es ban gondolkodom. Van valakinek valami tapasztalata a Powerstate-ekről?
Eddison Square Garden koncert Ápr. 12. 20,00 Vekker Időmúlató (XI. Prielle Kornélia u. 2.)
Gyertek el, jó kis progresszív négyesfogat. 70%-ban saját anyagunk van, és szerintem egész eredeti a dolog.
Prog alatt itt nem azt értem, hogy eljátszuk a Pull mi andert, és utána jöhet a szmókonthevóter, meg ilyesmi. Itt a saját anyagok mutatnak elég furcsa irányba: nyers hard rock, akár a Led Zep, és benne egy rakás technikai érdekesség, és más műfajokból átmentett motívum. (Jazz, magyar folk, germán metál, stb.) Szóval mindenképp érdemes meghallgatni, nem egy kiherélt egyveleg, hanem egy tökös, és felturbósított rock produkció nagyon jó zenészekkel. (Ismétlem: zenészek, és nem az énekest dícsértem, akkora arcom azért nincs:)))
Az SG-gitár amitől esetleg megválnál, esetleg nem egy Dávid keresztnevű srácé volt? És fekete ? Ja megvenni nem tudnám, így hirtelen, csak szeretném képbe helyezni magam.
Az érdeklődőknek említenék néhány kevéssé ismert nevet, akiket feltétlenül túrjatok elő. Ha máshonnan nem megy, hát mp3.com:
- Neil Zaza
- Craig Jackson
- Lenny Supera
- Tim Simmons
- Loren Lo Woods
- Darren Stroud
Háát, vannak fenn, de azokból semmit nem lehet ilyen szempontból kihámozni, mert 1 db csíptetős mikrofonnal készültek a próbateremben ezeréves magnóra, szóval inkább csak a havroknak tettük fel, hogy röhögjenek.
szóval hozzám került egy Epiphone SG gitár, különböző bizniszeknek köszönhetően, amitől -mivel bőgős vagyok- nem esne nehezemre megválni, némi kézpénz+hamburger és csokissék ellenében.
a másik:
van egy zenekarom, ami ilyen incubus/faith no more/linkin' park/deftones jellegű zenét játszik, némileg elborultabban, bepáratlanítva, és szaxofonnal dúsítva. van egy zseniális énekesünk, aki mellesleg szaxofonozik is, és jó a szájtechnikája, van egy szintén zseniális dobosunk, aki állandóan aranyeres, de jó fej, és azelőtt a neurotrendben meg a csigafröccsben játszott, meg van egy gigantikus tehetségű basszusgitáros, vagyis én. állandó gitáros viszont egyelőre nincs, és ezen szeretnék segíteni, úgyhogy ha valakit érdekel, dobjon meg egy maillel. próbahely, koncertlehetőségek, profi hangszerek adottak, meg minden egyéb hülyeség.
udv mindenkinek!
lattam, hogy szoba kerult a boss gt szeria
nekem egy gt-5 van, lassan 3 eve vettem, akkor 162e volt az ara
nem birok most leirni mindent, amit tapasztaltam vele, csak nehany dolgot
ami nagyon jo a cuccban: delay,reverb
a hang szimulaciok sem rosszak, eleg jok a torzitott hangok is, persze ehhez az arkategoriahoz kepest
ami vegtelenul gyenge ill. olyan szar, hogy szarabb nem is nagyon lehetne: pitch shifter
aki hasznalni szeretne pitch shiftert, az ne vegye meg a cuccot
nagyon hamisan szol, meg a leglassabb valtozatban is
volt egy marshall8080-asom, azzal semmilyen formaban nem lehetett normalisan osszekotni, szoval aki egy ilyesmi erolkodovel akarna hasznalni, ne szamitson semmi jora
kb. ennyi
Eddison Square Garden koncert Ápr. 12. 20,00 Vekker Időmúlató (XI. Prielle Kornélia u. 2.)
Gyertek el, jó kis progresszív négyesfogat. 70%-ban saját anyagunk van, és szerintem egész eredeti a dolog.
Ezen nem fogunk összeveszni :) Azt nem tudom, hogy ezek a hangszedők még mindig a régiek, vagy fel vannak újítva? Mert a Guild által utángyártottakban már DiMarzio van, azt miért nem tudták ilyen formájúra csinalni? Hogy néz már ki egy ilyen gitár fekete single coilokkal :)
Szasztok! Lehet, hogy figyelmetlen voltam de nem találtam említést Gyárfás Istiről. Szerintem a legjobb 5 gitárosban benne van (HUN) és ott is inkább az első felében.
Kinek mi a véleménye a Huges&Kettner erősítőkrőL?
Nekem az van és nagyon szeretem. Számomra gyönyörű hangja van (gitár: mexicói Fender).