Körte pálinkás JÓ REGELT mindenkinek!!
Hát lányok, gyakorlás teszi a mestert, de ez rám nem vonatkozik, próbálkozok feszt, fel bezzeg nem jutok!
Masina ördöge kifog rajtam.
Szia kerub! Tényleg megcsapott minket a cset szele, azóta nem szédelgünk itt. Azelőtt állandóan itt lógtunk, ha kellett, ha nem. Gyere te is arra, ha többet akarsz velünk találkozni:-)))
Mitagadás, kerub, tényleg nem lehet mondani, hogy a legszebb éveinket itt töltenénk el!!!!! De folyton visszajárok, hogy Neked válaszoljak. Végre van kinek válaszolni!!! Sajnos rákaptam a chat-elésre. Kinövöm, gondolom, de egyelőre nagyon élvezem!!!! Ne haragudj, hogy olyan gyorsan eltűnünk!!!!
Ez nem a családi pecsétnyomó, hanem egy gyűrűszerü bélyegzö ami a napi dátumot és a szignot tartalmazza , ezzel azonosítja a bizonylat feldolgozásának időpontját és az azt végző dolgozót.
Kerub, A pecsétnyomó jó megoldás, mert nekem már van olyan!!! Kérdés. hogy a bankban, pecsételéskor kinél kell, hogy legyen a viasz???? Nekem kell magammal vinni, esetleg a bank ad??? :o)))))))))))
Látod, látod!!! Milyen jó, hogy ennyi rendszerváltás volt itt nálunk az utábbi időben??!! Valami degradálót mindenkiről lehet találni!! Akiről 1 rendszerrel ezelőttit nem, arról 2 rendszerrel ezelőttit!!! "csak lassan, okosan, Peti fiam!" :o)))))))))))))))))))))))
Ilyen ez a világ Katinéni!
Multkor az adozásos topikban mondom , hogy az új redeletek hatására újra bevezethetjuk a gyűrű pecsétet, hát erre azt kérdezik, hogy azt mikor használták 1860-ban?
Semmi gond az újszülötteknek minden vicc új, igy aztán nagyokat tudnak csodálkozni a régi gimnáziumom késöbbi nebulói amikor elmondom hogy a mostanaában antibolseviki tanitónéni 1957-ben még bolseviki volt.
Szia kerub bácsi!!! Na neeeemmm!!! Ez rémesen hangzik!! Arról nem is beszélve, hogy fiatal vagy, mint az M0-s körgyűrű!!!! Miért is bácsizna bárki is???!!! Szóval, nagyon passzolsz ide!!!! :o))))))))))
Itt legalább nem akartok majd bácsizni, mint az már egyebütt előfordult a kérdés, hogy " akkor mondjam neked , hogy bácsi".
Hát igen a fiam korosztálya vagy még fiatalabbak vannak itt a topikokban.