Ez hihetetlen!!!! Fel vagyok háborodva:) Lord Sage, könyörgök legalább az "új" csapatok előtt ne járass le:) Még egyszer sem láttak, nem tudják, hogy fújok, hogy játszom, milyen edzéseket tartok (pl.a Szilveszteri Kupán az ARES ifi-ben az én tanítványaim védtek, és szerintem aki ellenetek védett egyáltalán nem volt rossz, és a másik fiú sem!!!!), szóval légyszi, légyszi, légyszi ne írjatok rólam ilyeneket, még viccből sem:) Főleg Lord Sage ne:) És igen, melléütök néha a billentyűzeten, de azt mondják csak az hibázik, aki dolgozik.
Mindenkinek üzenem (aki nem ARES-es, vagy nem velünk edz), hogy azért ilyenek velem ám a srácok, mert nagyon szeretnek. Csakhát (mint azt már írtam), a fejemre nőttek, mert sokat engedek meg nekik.
Ági
Jómagam sem túl régóta űzöm e nemes sportot, de az biztos, hogy hihetetlenül jó. Nagyon örülök a Győriek hozzáállásának, nekik van igazuk. Mármint, hogy nem csüggednek, és a játék a lényeg. Csapatomból többen is, engem is beleértve ezt tartjuk a legfontosabbnak. Mármint a játék élvezetét, tehát az eredmény legtöbbször csak másodlagos. Persze nagyon tudunk örülni a győzelemnek, ez asszem természetes is. Tényleg volt egy-két durva hozzászólás már, de végülis elektronikus korban élünk, de emberek vagyunk, nem gépek. Ez nem jelenti azt, hogy a durvákkal értek egyet, sőt örülök, hogy mostanra normalizálódott a helyzet. BarnaZ. kitűnő munkát végez, csak gratulálni lehet neki. A homepage mellett a góljaiért is, és az egész csapat, amiben játszik elsőrangú!!!
rhynn!
llila mondta, hogy elkellne a segítség nektek Nagykanizsán, igyekszünk megszervezni. Csak Lord Sage miatt nem írom, hogy én megyek, mert tuti lenne rá valami elmés, szuperkedves hozzászólása:) Amúgy én tartk edzéseket (heti 3-at), 12-16 év közötti fiúknak, lányoknak, itt Pesten. Könnyen megtanulható a JÓ játék, pléne ha ilyen lelkesek vagytok!
BarnaZoli!
Végre te is idetaláltál:) Üdv, és sok pusz neked, ha nem lenne Judit, biztos te lennél a következő "kedvencem":)))))
Ági
lilla!
Ez még egy régebbire válasz! Tudom kinek van szép szeme, szerinted:))))))
Nem a női válogatottnak reklamálom az edzőt, hanem a mi női csapatunknak!
A bírói díjról majd szóban (ma úgysem dolgozol, most hívtál:)
Ági
Kicsit szomorúan olvastam a fórumot. Kicsit korábban igen kemény volt a hangvétel. Nem régóta vagyok a sportban, így az előzményeket nem ismerem.
Az biztos, hogy így nem jutunk messzire. Mindannyian szórakozásból csináljuk és nincs is olyan sok csapat.
Remélem a jövőben a barátibb viszony lesz a jellemző:)
Köszönöm a gratulációt az egész csapat nevében. Nagyon örültünk a győzelemnek. Csak reménykedtünk abban hogy sikerül.
Remélem nincs harag a durvaságok miatt. Szeretnék elnézést kérni tőletek, sajnos mindig akad olyan, aki a meccs hevében megfeledkezik magáról.
Az ARES weboldalra feltettem az általam ismert Egri oldal linkjét, de nem jó. Nézzétek meg mi a gond, vagy írjátok meg a helyes címet.
rhinn!
Már írtam, hogy viszünk nektek számozott mezt! Zöld színű nem első osztály, de mi is szoktuk náha használni!
Ne aggódjatok azért mert sokan vagytok! Lesz még meccs máskor is! Ha akartok februárra is szervezhetünk valamit!
Bocs de lemerültem! Most már hívhatsz, vagy itt is megbeszélhetjük a dolgot!
Cserélni bármikor lehet, a lényeg, hogy ne legyetek többen a pályán egyszerre a megengedettnél. A lemenő játékosnak ki kell lépnie(vagy majdnem) és csak akkor léphet be a másik ember. Kapust bármikor lehet a fentiek szerint cserélni, de aki volt kapus az már mezőnyjátékosként.Nem játszhat azon ameccsen!
Már nagyon készülünk, úgy néz ki az utázás is összejön, már csak az a gond, hogy szinte mindenki jönne, nehéz összerakni a keretet, hogy ne legyen sértődés, de majd kialakul.
Érdeklődnék hogy a cserék hogyan történnek, ill. hogy meccs közbe van e lehetőség kapus cseréjére?
Meg érdekelne, hogy vmelyik résztvevő csapat esetleg számozott mezeket nem tudna kölcsönadni, ha nem tudunk suliból szerezni? Vagy az nagy gond lenne ha nem egységmezbe mennénk?
Ja, vannak az ARES-os lányokról fotók, (kb az eddigi történet) a http://www.tar.hu/floorball -on. Más csapatok játékosai is megjelennek 1es fotókon! Tehát érdemes mindenkinek megnézni. A választék 1re bővűl.