Ez a topic azért született, hogy a feleslegessé vált gyermekholmik új gazdát találhassanak. Az áttekinthetőség érdekében kérlek tatsd be a következő szabályokat:
1. Hozzászólás elején szerepeljen a KERES / KÍNÁL / CSERÉL stb.
2. Egy dologról csak 1 kép kerüljön fel - privátban bárki kérhet többet, ha érdekli a dolog vagy egy lista szerepeljen a kínált dolgok főbb paramétereivel, és egy link pl. Picasa Web-re / TeszVesz-re stb.
3. Ugyanaz az összeállítás max. 2 naponta egyszer szerepelhet
4. Aki komoly eladási / vásárlási szándékkal érkezik, legyen szíves az E-mail-jét publikussá tenni az adásvétel idejére
5. Ha valaki szeretne törölni egy hozzászólást, a 'Megkérdeztük az életmódit' c topicban kérheti (ugyanitt kérhető szankció a topic szabályainak megsértői ellen)
(6. A csevejeket inkább privátban / más topicocban kéretik bonyolítani)
Hot Wheels speed racer casa cristo 5000 "jeges" autópálya 1 autóval. Sajnos Apát jobban érdekli, mint a kisfiunkat :( Van egy icipici szépséghibája, ha valakit érdekel, mutatom. 5900 Ft (mi 10990-ért vettük és szinte nem is használtuk)
Leírása: Versenyezz a máltai jégbarlangokban! A pálya motoros gyorsító résszel rendelkezik, így még gyorsabb lesz a száguldás. Vigyázz, mert a fagyott útszakaszon könnyen kisodródhatsz!
Ha régi magyar név után szeretnél nézni, akkor ajánlom Szegedi Csanád Régi Magyar nevek kincsestára c. könyvét. 5 éve mondta nekem, hogy szeretne kiadni egy annál bővebb változatot is, nem tudom sikerült-e neki. Foglalkozott számmisztikai jelentéssel is. Tudom, hogy ma már politikai vizeken evez, de korábban komoly gyűjtőmunkát végzett, rengeteg időt szentelt a régi nevek és azok eredetének felkutatására, s olyan információkat adott nekem egyikről-másikról, melyet sehol máshol nem találtam.
Bár még addig van egy pár hét,most is leirom,hogy mindenki tegye magát szabaddá!!!! :-)
BABABÖRZE
November 7-én a IX.Mester u.23 alatt,9-12óráig. A Belépés INGYENES!!!!!! :-)
A babruhákon kivül lesz Pelenka,Popsitörlő-Álltalános törlőkendők (pl.konyhai,bútor stb.),Cipő (Asso,Linea,Falcon),Harisnya-Zokni,Gyermek Ágynemü,Plüss játék Vásár is!!! ;-)
A KisManókat is hozhatod,mert lesz Játszósarok és Arcfestés is!!!!!!
A név eredete: Régi magyar név, talán az ajak szó kicsinyítőképzős származéka. A név jelentése: Lehet azonban arab eredetű török név is, ebben az esetben a jelentése: barázdabillegető (énekesmadár).
Keresem a Sorsunk a nevünkben női változatát!Takács Tibor az írója!De annak is nagyon örülnék,ha valaki akinek megvan megírná leendő babám nevének jelentését,ha benne van.A neve Ajsa lesz! Nagyon köszönöm!
Én innen rendeltem tavaly is és idén is innen van overálunk a fiamnak. TCM overálok, nagyon jó minőségűek, 2 részes, de akár belül összecipzározható a naci meg a kabát. És nem is olyan drága, mint pl a decathlon, vagy ilyesmi. Most meg az euro sem drága...
hat igen, az kicsi, koszonom, hogy szoltal. viszont akkor Aliznak is merjel szerintem, mert o is a nagynovesu 5,5 eves unokajara veszi, lehet, hogy neki is kicsi lesz.
:-))) Nem, ezek nem eredeti matchboxok! Burago, valami S betűs kínai... passz. Ha most tavasz lenne, azt mondanám hogy udvarra, homokozóba ennyiért remek játék.
Csomagban, használt játékautók eladók (Bp. III. Békásmegyeren):
1. csomag: 3db autó, kb. 14cm-esek, ára: 1.400,- Ft 2. csomag: 5db autó, kb. 11cm-esek, ára: 700,- Ft 3. csomag: 5db autó, kb. 11cm-esek, ára: 700,- Ft 4. csomag: 4db autó, kb. 10cm-esek, ára: 700,- Ft 5. csomag: 7db autó, kb. 7cm-esek, ára: 500,- Ft
KERES 80-as kislányoverállt téli bakit, 31-32-est? olyan 21 cm körüli bh-val (az jó, nem, ha 19,5 cm a gyerek lába?), ez is kislányos, superfit előnyben.