Ha hiszed, ha nem a Speedcross2 a Salomon legpuhább talpú cipője. Többek közt ezért mentem én is ebben az UTMB-n. Az avaros, megbújva köves magyar terepekre a viszonylag keskeny sarokrész miatt elég bokaficamra hajlamos. Csak jól látható talajfelületre ajánlom, lapos nagy kövekre, vagy döngölt talajra, sárba. NAgyon nagyon könnyű terepcipő egyébkét, igazi versenyfegyver. UTMB-n isteni volt, egyszer nem bicsaklott meg a bokám (ott nincs avar, magas fű, hó), viszont itt a budai hegyekben szinte edzésenkénttettem ezt. Így bár baromi jó cipő, itt nem használom.
Török szentséget: a Dekának van olcsón nagyon jól eltalált kecsua raid zsákja (bármit is értsenek raid alatt). Sokan szeretjük, eléggé bevált darab, bár a zacsiját érdemes lehet kicserélni márkásabb, megbízhatóbb fajtára.
"Az este a napnak azon szakasza, midőn kicsit elfáradva és megkönnyebbülten falatozok a célban. " Megkönnyebülve mert teljesítettem. Kicsit elfáradva mer' állandóan be kellett, hogy várjam a majmot.
Az előzetes igényfelmérés alapján úgy láttam többen kedvet éreztek a közös terepezéshez. Tervezetem egy bő 2 órás kör, 6-800m szinttel. Aki szeretne csapódhat minden további nélkül. Mindez szombat reggel 9órakkor a 11 busz felső végállomásától indul, ugyanitt zuárul.
Az este a napnak azon szakasza, midőn kicsit elfáradva és megkönnyebbülten falatozok a célban. A reggel pedig az ezt követő napkelte környéke, amikor Csanyának lesz lehetősége ugyanezt tenni. Persze már este is megeheti az adagját - amennyiben felviteti mondjuk a Muzsla tetejére. :))
Töredelmesen beismerem, hogy hétfőn délután botoztam ezen az útvonalon. (Varázskör eleje Virágos-nyeregig, onnan vissza a Varázskörön, tehát Vihar-hegy NY-ról, majd kék, HHH csúcs, kék kör, Szépvölgyi teteje és utána a Varázskör vége.)