Ezekszerint a telitettség jelzön kell tekerni ott azt olvasom. Csak simán tekerek befelé rajta és ennyi gondolom?! Az oldalon amit adtál pont azt irja hogy szántáskor jelzet ki az illetönek...
Jó estét! :) 120 óra alatt elég szépen el lehet koszolni a szűrőt 😃 Vetésnél 30 óra után be villog a nyuszinál, ha száraz a tavasz, vagy agyon van művelve. Az utóbbihoz volt szerencsém a vép orráig alig láttam annyira porzott 😅
Amikor bemértem a gyertyákat levettem a kábeleket, és miután visszaraktam ugyanaz a két gyertya melegedett, pedig az egyiken még alátéteket is cseréltem (az eredetit elhagytam, miközben fejlámpával, a sárban tapodva bogarásztam a motort).
Szóval akkor nem az a normális amelyik melegszik. Ez hasznos infó, köszönöm!
Amelyik melegszik,ott valoszinűleg a kábel meg a csavar rész érintkezésénél van valami kis kontakt hiba.Enyémnél a gázolaj rácsepegett a visszatérő csőböl,és füstölt izzitáskor.Megigazgattam az érintkező részeket,azota nem füstöl-talán mert nem melegszik fel kivűlről annyira..
MTZ 50-esnél mi a normális, ha izzításkor a gyertya külső vége (ahol az anya van) melegszik, vagy az, ha nem?
Nekem most 30 mp izzítás után kettő hideg, kettő forró.
Kimértem: Egyik sem szakadt, egyik sem zárlatos, még az ellenállása is azonos mindegyiknek. Egy "hideget" kicseréltem, az új is hideg marad, a régi is rendben van szemre.
Mielőtt tovább bontom érdekelne melyik a jó verzió.
Nekem néha jelez,,,pl mikor nehezebb a szántás,olyankor.Utánna kialszik. Akkor arra gondolok,hogy,olyankor több levegö kéne neki!!?? Mtz 892 röl volna szó. Hozzáteszem szinte új a traktor!! 120 munka órás!!
Nem szabad lebecsülni őket ,ők mindig kedvezőtlen talajállapotnál gazdálkodnak ! A lánctalpas trakikat is elfelejtettük ,pedig amikor a föld sáros az előnyük felmérhetetlen ! És az MTZ is csinál már gumihevederest is !
Amikor normál a talaj lehet szántani vele ,de ha az ember megcsúszik és a föld sáros lesz akkor csak le a kormánylemez és akkor közép mélyen lazítunk és nem ragad be ,a mélysége meg veri az ekéjét !
Üdvözlök minden mtz-ést olyan problémám van hogy régi 80-som van és fel kell újítanom a difizárat meg is vettem hozzá a cuccost de mi hova kerül?Segítséget kérnék.
Mi már többször rendeltünk még mindig megjött rendben ,de van amire várni kell ,pl a traki gumira én is 3hét körül vártam ,de például a gyerek az autó gumira 5-6 napot várt csak ! Ha van nekik raktáron akkor elég hamar megjön ,de ha nincs várniuk kell a beszállítóra hogy le szállitsa ! Irni kell nekik hogy mi van a rendeléssel ,válaszolni fognak !
11,2 Voltyre vagy 11,2 Belshina legyen? Állítolag a Voltyre hamarabb kopik/szétmállik a Belshina meg keményebb, így talán jobban pattog az úton.
Gyári Belshina-t cserélne, ami azért már elment 3000 üó.-t, annyira nem repedezett ki, mint mondják, igaz 2 Baron volt szinte mindig, de a pattogása azért megvan.