Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.10.14 0 0 63

Szijjasztok lányok!

 

Doktornénimmel nem sokat tudtam beszélni, az időpontom ellenére, mert el kellett rohannia egy konferenciára. Abban maradtunk, hogy a terheléses ekg-t, meg a sziv uh-t átteszzük jöv. szerdára. Amúgy a vérnyomásmérés szerint :))) minden rendben, a bogyót meg meg kell feleznem. mármint a ritmusszabályzót.

 

pihét nyugtatgattam délután, nagyon izgul, nem mert kocsival bejönni a városba. De bevonultak a kórházba a gyerekkel, majd értesit, hogy mi lesz. szoritsunk nekik. Azért hiába rutinműtét, én izgulok. :))

hopihe30 Creative Commons License 2004.10.14 0 0 62
5-ig kell beérnünk. Még nem tudom,szerintem olyan fél 3 után megyünk,és nem uccsónak esünk be.
Előzmény: Törölt nick (61)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.14 0 0 61
Mikor kell mennetek be? Én is megyek kardiológiára, csak délután jövök.  Üzenni tudsz, gép be van kapcsolva.
Előzmény: hopihe30 (60)
hopihe30 Creative Commons License 2004.10.14 0 0 60
Nekünk is volt már ilyen,ha a cr bejelentkezik megkérdezem,h mit kell tenni,de azt hiszem nem kell vele fogl,nem baj,h kikapcsoltad.Most valami új dilije van,msn-en el lehet érni egész nap,mert azt is bekapcsolja a munkahelyén.
Báni nem taknyos,vagyis alig egy kis vízszerű jön az orrából. Szóval megyünk a kórházba.
Előzmény: Törölt nick (59)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.14 0 0 59
  • Zsigil, nagyon köszi a választ, megmondom a dokinak, ma találkozunk. Azt tudom, hogy nem szabad tartogatni, mindig gyorsan le is nyelem, nem cukorkázom vele :)

  • Pihe, pelyhecske, hülén csinált a gépem, mi lehet? mikor ki akartam kapcsolni, mondta, hogy vagy kikapcsolom, vagy kikapcsolom, de közben ő frissit. Ez volt 11 kor. én "ügyes""" ezt választottam, éjjel 3kor még mindig villogott, hogy nehogy már áramtalanitsam, mert ő nagyon dolgozik, szokásos záró kék képernyő, csak futott alatta a szöveg, frissités. Akkor már Att is sóhajtozott, hogy zúg, én meg kinyomtam a hátsó gombot. Baj ez? (azért tőled kérd, mert te vagy az okos)

Előzmény: zsigil (58)
zsigil Creative Commons License 2004.10.14 0 0 58

Szia, Saref! hello mindenki!

 

bocsika, h csak most találtam ide, de múlt héten kongresszuson voltam, tegnap meg ellopták a tárcámat, benne minden jóval...

 

és jelentem, a kongresszus svédasztalos rendszerének magamhoz képest remekül ellenálltam, de a bankkártyákkal meg  a rendőrséggel való viaskodásnak kevésbé...tegnap este ettem kb fél kiló fornettit, meg egy egész pizzát, mivel az egész napom étlen szomjan telt a rohangászásokkal...akinek volt ilyen, tudja, akinek nem, ne is legyen :)

 

Saref!

 

biztos, h későn mondom, de szerintem 99,99999%-ban a gyógyszertől zsibbad a nyelved : "

  • A filmtablettákat és a drazsékat keserű ízük és felületi érzéstelenítő hatásuk miatt egészben, szopogatás és szétrágás nélkül, kevés folyadékkal étkezés után kell bevenni. "  mindenképpen említsd meg a dokinak!!!
  •  

    na, azt hiszem ennyi...a hét további részében bűnhődöm a tegnapot...:))

     

    Ildi

    Előzmény: Törölt nick (57)
    Törölt nick Creative Commons License 2004.10.13 0 0 57
    Jó éjt!
    Előzmény: Törölt nick (56)
    Törölt nick Creative Commons License 2004.10.13 0 0 56
    Talán másképp kellett volna megoldaniuk. Nem azért, de miért nem lehetett olyan rendszer a rendszerben, hogy éjjel tartanak karban? Akkor azért kevesen fórumoznak, ez inkább nappali (munkahelyről, otthonról) vagy esti (a dolgozók otthonról) elfoglaltság.A pár nap meg átvágás. Hogy egy rendszergazda ennyire ne tudjon számolni !?
    Előzmény: barbarra (55)
    barbarra Creative Commons License 2004.10.13 0 0 55
    Jól megszivja ez a házipatika! Addig alakitgatják a fórumukat, amig aztán senki sem fog visszatalálni hozzájuk. Tegnap nem is néztem, most megnéztem, mi lehet, lehet, hogy még 2-3 nap, és többet nem is jut eszembe.
    Törölt nick Creative Commons License 2004.10.13 0 0 54
    ez gonoszabb volt, sokkal ragaszkodóbb. Már féltem, megharap, nem akarta elengedni a tenyerem.
    Előzmény: hopihe30 (53)
    hopihe30 Creative Commons License 2004.10.13 0 0 53
    Remélem nem lett olyan mint a híres "süti" Vavyan Fablétól.
    Előzmény: Törölt nick (52)
    Törölt nick Creative Commons License 2004.10.13 0 0 52
    most raktam be nyamvadt süteményt, de előtte még összeragacsoltam vele a fél konyhát. Megkelt, úgy most már 3madszor. a pihi (nem pihe) előtt belgyúrtam az olivaolajat, meg a mézet. Ettől fogva kezdett baromira ragadni. Amikor kivenni akartam a tálból, jött vele a tál. Ez várt arra, hogy kinyújtsam, h bele tudjam teriteni a tepsibe. Ragadt. masszivan. ragadt a kezemre, a nyújtódeszkára, a pultra, a bödlibe, amibe kelegetett. Ez hagyján, de szakadt is, ha mérgemben keményebben nyúltam hozzá. 5ödszöri nyújtásra belekerült, rászórtam a szőlőt, és rányújtottam a tetejét. majd megint csutakoltam a konyhát. na, mára már ebből elég volt. (előbb ugyi a zabi, most a mézes ragadós, hát mit is irjak...)40 perc múlva készen lesz, ha nem jön közbe semmi, mert benyomtam a sütőbe. :)végre
    Törölt nick Creative Commons License 2004.10.13 0 0 51

    Szerintem ijesztgesd is, hátha fog rajta valamit:)))))

     

    Előzmény: Conci (50)
    Conci Creative Commons License 2004.10.13 0 0 50
    Nem véletlenűl nem szólt, mert egy lusta disznó. Nem fogom a feleségét irigyelni, ha lesz olyan marha, hogy valaki hozzámegy. Pedig dongják rendesen körül a lányok. 28 éves, testépitő edző, és még a pofája is helyes a piszoknak. Mindig azzal ijesztgetem, hogy megmutatom a lányoknak a szobáját, ha az nem ijeszti el őket, akkor semmi.
    Előzmény: Törölt nick (49)
    Törölt nick Creative Commons License 2004.10.13 0 0 49

    Conci,

     

    ez az öcséd részéről csúnya dolog volt. Legalább szólhatott volna, mert frissen ugye sokkal könnyebb... még levakarni is.

     

    én elkezdtem sütni. Úgy 5 óra körül. na ilyet soha többet. A maxima újságból a Gianni (az az olasz pasi, aki furt főz vmit, vagy nyálas műsort vezet.) receptjét. Én vagyok a hunyó, felületesen olvastam el a recipet, és most ráfáztam. kb az 5. pihentetésnél tartok, mindjárt teszem tepsibe. de előbb nyújtani kell, meg megszórni szőlővel, stb. De legalább teljes kiö.  lisztből van. meg 70 dkg szőlőből. Nálunk most az teng túl, már nem győzik enni. És még sütni kell vagy 40 percig. Éjszakára nem merem sütetlen hagyni, mert mi lesz vele?! még tönkremegy, ennyi meló, és pihentetés után.

    Előzmény: Conci (48)
    Conci Creative Commons License 2004.10.13 0 0 48

    Szia mindenki.

     

    A mikróba betette az öcsém a natur sűlt csirkemájat. Olyan szépen felrobbant, hogy élvezet volt kapargatni. No persze, ezt nem akkor csinálta, amikor otthon voltam, hanem amikor nem, és szép csendesen elslisszolt. Mivel este már nem mikróztam, reggel amikor a kávémat akartam betenni, megláttam a csendéletet. Piszok jó volt kapargatni. Amikor hazajött, nagyon kiabáltam vele. Ő meg totál ártatlanul közölte, hogy nem is vette észre, hogy szétrobbant. No azt észrevette amikor én szétrobbantam.

    Törölt nick Creative Commons License 2004.10.13 0 0 47

    raadasul a mikrós tálkám aljára összzeállt a zabi, és betúrósodott. Pedig jelentem én is megkevertem előtte. :))

     

    legközelebb kislábos, a második adag ott készült már. Dorcika meg megette!

    Előzmény: barbarra (45)
    barbarra Creative Commons License 2004.10.13 0 0 46
    Saref! Van egyébként egy másik receptem, amit mostanában pótétkezésnek találtam ki, mert azon gondolkodtam, hogy lehetne valami sós fogyis, éhségelverő italt késziteni: Fél húsleveskocka, 1 dl tej, 2 dl viz, 1 evőkanál zabkorpa, 1 evőkanál krumplipürépor. Mindent összefőzöl első forrásig, kivéve a püréport. Leveszed a lángról,(kiveszed a mikróból :)), és hozzáadod a Püréport is. Kész.
    Előzmény: Törölt nick (41)
    barbarra Creative Commons License 2004.10.13 0 0 45
    Sarefke, Attilának elég sokszor igaza van, pl. most is. Jó az én módszerem annak, akinek nincs kicsike tef.lábosa, azaz nekem. Egyébként úgy csinálom, hogy abban a három percben, amig készül, ugrásra készen lesem, és amikor emelkedik a szintje, nyitom az ajtót, tehát leáll. Megkeverem, és folytatom.Meg elég magas az a müzlis tálacska, amiben csinálom. Az anyagokat meg mielőtt beteszem a mikrólba, mind összekeverem a kis habverőmmel. Egyébként jártam már igy pudinggal én is, nagyon rondákat mondtam.
    Előzmény: Törölt nick (41)
    hopihe30 Creative Commons License 2004.10.13 0 0 44
    Mekkora mákom van,h még mindig nincs mikróm. Bár én tejet sose raktam bele,szerintem elég elvadult ötlet.Mert a tej nagyon szeret futni. Amúgy a kávé is szeret,csak az nem siet annyira. Jelentem,h híztam.
    Előzmény: Törölt nick (43)
    Törölt nick Creative Commons License 2004.10.13 0 0 43
    Seven, még betegek. Ezen a héten még maradnak itthon, és harcolnak a virusukkal. Úgy érzem, már én is náthás vagyok kicsit, de egyenlőre nálam nem komoly. A kicsi a rosszabb, mert nehezen tűri, hogy nem kap rendesen levegőt. A nagy meg borzasztóan köhög.
    Előzmény: 7777 (42)
    7777 Creative Commons License 2004.10.13 0 0 42

    Szia Saref!

     

        Hogy vannak a lányok?

     

    seven

    Előzmény: Törölt nick (41)
    Törölt nick Creative Commons License 2004.10.13 0 0 41

    Barrb,

    jól kitoltam magammal. Megcsináltam a tejbezabit mikróban. Ahogy mondtad. Persze úgy tűnik, nem figyeltem eléggé, hiszen a fele kizubogott, mikor felforrt a tej, a fele meg szétterült a forgótányéron. Valószinüleg reggelente Te nem igy adod elő, mert akkor korán kell kelned a sok mosogatnivaló miatt. (lsd: mikrótányér kivesz, végigönt pulton, padlón, majd leforráz kéz, és borit mosogató. ha lehet, a tiszta edényekre. )

     

    leirnád majd a receptet? olyan hülyéknek való módon, szájbarágósan. Bár lehet, hogy Attnak igaza van, ha beválik vmi(kis teflon lábas) minek változtatni???

    barbarra Creative Commons License 2004.10.13 0 0 40

    Sarefke, köszönöm, puszi 1000.Még nem próbáltam ki, de legalább értem. Majd este otthon. Most nyakamba veszem a várost, és teljesitem a mai kilómétereimet. Drukkolok nekes az állásügyben. A zsibbadást nem tudom, lehet, hogy sok a gyógyszered. De  most már csütörtökön kiderül, feltétlen mondd el!.

     

    Pihe, kitartás, nincs már lehetőség, mint a sorsra bizni Báni taknyát. Ha nem gyógyul ki, akkor sajna halasztás lesz belőle. Jobbulást mindkettőtöknek!

     

    Valamikor este talán megállok egy percre. Bőár úgy lenne!

    Előzmény: Törölt nick (35)
    hopihe30 Creative Commons License 2004.10.13 0 0 39
    Neked is hali,kedves Fefe!
    Előzmény: fefe38 (38)
    fefe38 Creative Commons License 2004.10.13 0 0 38
    hali!
    Előzmény: hopihe30 (37)
    hopihe30 Creative Commons License 2004.10.13 0 0 37
    Ne mondd már,h bojkottállak,tagnap is kerestelek abban a néhány órában amíg onlány voltam. Mosst akkor ha nem vagy otthon,akkor te bojkottálsz engem?
    Segitsen nekem valaki,a Báni tarkóig taknyos. Én is az vok,de az nem baj,nem az én mandulámat kéne kivenni. Tele a hócipőm,semmihez sincs kedvem,be akarok bújni vmi meleg zugba és hagyjanak békibe.
    :-((((((
    Előzmény: Törölt nick (36)
    Törölt nick Creative Commons License 2004.10.12 0 0 36

    Megint elkéstem, úgyhogy megyek aludni. Barrb gépe elszaladt, a setup.exe-vel együtt. :)) Pihe meg nem kapcsolódik.

     

    jó éjt!

    Előzmény: Törölt nick (34)
    Törölt nick Creative Commons License 2004.10.12 0 0 35

    pihe, szoritok Báninak. Te most direkte bojkottálsz engem? VAgy csak mindig elsöprünk egymás mellett?

    Holnap nem leszek, mert állás ügyben megyek tárgyalni. Nem tudom mit alakitok, nem lenne rossz, ha összejönne. Már zabszem sem fér be a popsimba.

     

    Barrb, mitől lehet, ha beveszem a gyógyszerem, zsibbad a nyelvem? Pedig nem tartogattam rajta. (rythmonorm300mg) Nagy gáz csak nincs, nem erősen zsibbad, csak furi érzés. Csütörtökön megyek kontrollra a kardiológiára.

     

    Úgy emlékszem, Te már rendeltél a Bookline-tól könyvet. Most ingyenesen hozzák ki. Érdemes rendelni, vagy sokáig tart, mig ideér?

    Előzmény: barbarra (33)
    Törölt nick Creative Commons License 2004.10.12 0 0 34

    Barrb,

     

    elinditod a start menüből a run, vagy futtat parancsot.  Van egy olyan gombod, hogy tallóz, a 3 közül a jobb oldali. Akkor kijön az összes könyvtárad, meghajtód. megkeresed az e jelűt, (ha nálad ez jelöli a cd-t, általában ez az) kiválasztod, 2x katt az e meghajtóra pl, és megnyitja neked. Ott kiválasztod a setup.exe file-t, és ha katt rá 2x, akkor bevarázsolja az előzőleg nyitott futtatós ablakba. Innen már csak az ok gombot kell megnyomni 1x. :)) és már telepit is, ha minden jól megy.

    Előzmény: barbarra (33)

    Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!