1000x koszi Pyramyd az ADA infot!!!
Szerintem nem fogok 100-120 kozott hasznaltat venni... A legtutibb, ha felmegyek Pestre, és kipróbálom (meg ha lehet mást is), aztán megveszem, ha teccik a hangja.
Mármint a Transit a közös ismerős, vagy te is ismered a gazdiját?
Utóbbi esetben monnd meg ki vagy, az első variáció esetén pedig:
Most szólsz hogy te vagy az?
Nem kell egy Rhoads keménytokkal 85-ért? úgy szólnak rajta az Artifical Harmonics-ok mint a zállat :)
Mi van a dalommal amit lenyúltál? meg kéne csinálni tutira végre valami énekessel :))
Nem tudom ki ismeri vagy hallott Szabó Sándorról!
Zeneészmagazinban szokott tesztelni gitárokat erősítőket.
Azt sem tudom ki van tisztában gitározási munkálkodásával.
A lényeg, hogy klassz lemezei vannak, de itthon nem lehet kapni őket. (nem becsülik).
Pláne nem szokott sűrűn pláne itthon koncertet adni!
DEEEEEEE!!!!!!
Ma este 19h -kor a XI. ker-ben a Tetőtér Galériában lesz lemezbemutató koncertje!!!!!!!
(Sajnos a pontos címet nem tudom,mert az otthoni gépemre töltöttem le a meghívó levelét. De, aki akarja ennyiből úgyis megtudja)
Szóval remélem értékelitek az info-t!!!!
Ezt nem szabad kihagyni!
Men mostanában volt ilyen!
nem szivattalak, télleg érdekel, gül mh-i haver, őt kértem meg hogy írjon mer éppen ő volt bejelentkezve, aszongya hogy télleg nem jött meg a leveled (szokásos módon, má szokatlan is lenne ha nem így lenne)
Egyébként tényleg itt a nyár, valahogy mégsem bírtam abbahagyni a zenélést, megint azon kapom magam hogy órákat pötyögök, és szedem elő az Ozzy témákat.. (Desire rulz) :)))
Speciel tényleg nála láttam egyedül 3 csöveset, voltak hülye ötletei a srácnak, de az ADA-kat mindíg is irigyeltem tőle.. meg filóztam nagyon a LesPaul Studion amit 95-ért akart nekem eladni, végül a pénzhiány döntött és nem vettem meg :)
nem tudtok valami helyet a neten, ahol Vinnie Moore tabokat lehetne találni ? (a Mind's Eye lemezt vadászom nagyon). Vagy esetleg van valakinek...? Köszi