Már egy ideje olvasgatom a fórumot és nagyon tetszik,hogy így vigyáztok ezekre a játokokra.
Nekem nem volt pedálosom, de a fiamnak most szeretnék 1-et begyűjteni.A vatera-s fekete/bordóra is megpróbáltam szert tenni, de leálltam, mert szerintem annyiért már nem éri meg.15 000-ig vennék egy használható autót, ha valaki esetleg hely szűke miatt megválna tőle, bár ez tudom,hogy elég optimista hozzáállás, de hátha.
Nekem is volt moszkvicsom (pedálos) , de ez már vagy 22 éve volt. Bugatti kék volt. Imádtam, bár ha jól emlékszem, már akkor is a csomagtértetőn ültam. Azóta is szeretnék egyet, esetleg hot-rod stílusban.
hát figyu ha 100%-ra mondod hogy kell,és belátható időn belül el is viszi a haverod,legalább annyiért amennyibe nekem vasba meg benzinbe lesz,akkor feldobom a tetőcsomit az mb-re oszt gó ha még megvan.
zsíír! buszod van?wow:) szerencs fele láttam 1 buszhoz való pótkocsit.szürkés színű,de lehet hogy már le volt csiszolva.úgy láttam csinálják,tehát nem lesz az enyészeté szerencsére:)
De asszem igazad lehet, ja a veterán talikról valószínű nem tiltanak ki,sőt biztos egyedül leszel a moszkvával. Jópár veterán talin voltam idén be is gyüjtöttem 3 serleget is a gépemnek,de az év utolsó találkozóján láttam a legszebb gépeket többek között 1 pedálost is. Nem tudom miért pityergett a kissrác nekem moszkvám lehetett volna akkoriba fuha , de nekem csak go kart jutott sajna.A harmadik képen a találkozóról 1 kép mekkora gépek és elfért 1 pedálos is, a piros farossal voltam én egy élmény volt, vezetni.
igazad van! ennyiért már tényleg jót lehet kapni. hogy az árak nőnek,az végülis nekünk már nem nagy baj,betáraztunk már mindenki legalább 1-et:)nekem még 1 gömbölyű kell,és utána már csak a meglevőket bütykölöm,többet nem költök.persze kivétel az alkalmi vétel,méh telep:)ott sose fogok hagyni 1-et sem:)