Köszi az infókat mindenkinek.
Szóval "Sidewinder", ez van a fejecskéjén.
Amúgy én szeretem ,már jó ideje koptatom.Nemrég próbáltam egy Gibson Les Paul-t,nem volt rosz,bár egy kicsit keményebb volt mint az enyém,de a nyaka vékonyabb volt.
Na üdv minden kedves gitárosnak.
Bob
PIPI koma!
Hirdetésböngészés közben találtam neked ADA MP-1-et meg MP-2-t is. MP1 110 ropiért: 30/9226671, MP2 120 ropi boba@satimex.tvnet.hu. Próbaszerencse.
Én is úgy emlékszem, hogy a Marlin-t a Hohner gyártja (gyártotta). Van vagy 8-10 éve, hogy utoljára ilyet láttam.
Mindenki
A klasszikus gitár topikban ajánlották a TablEdit nevű kotta/TAB író (és midivel lejátszó) kis progit. Remek, ajánlom figyelmetekbe! (www.tabledit.com)
Ma bent voltam a Medgyesi féle hangszerüzletben a Luther utcában, és érdeklődtem ADA MP-1 és MP-2 iránt ,mármint hogy van-e, de az eladó srác mondta, hogy egyik sincs...
Olyan sok ismerősöm nem futkorászik ilyen nagy kockákkal, úgyhogy kizárásos alapon hamar leszűkítettem a kört :))
Azt a témát egy jó szöveggel, meg egy énekessel kellett volna befejezni..
Az industrial témát meg úgyis poénból csináltam 5 perc alatt eszemben sem jutott komolyan megcsinálni :))
majd kérek egy dobost valahonnan kölcsön és meglátjuk mit tehetünk a dallal :)
Nos ugyan nem vagyok nyeretlen kétéves,
de szerintem a profi az, aki egy szakterületen belül, az adott dologból él...
Nekem spec ilyen terület az informatika, bár még itt sem vagyok "profi" (nem csinálom olyan rég óta)...
Mindössze 20 év gitárcentrikus érdeklődés áll a hátam mögött, és épp olyan dolgot kérdeztek, amihez hozzá tudtam szólni...
Ennyi...
Egyébként szoktam adás-vétellel foglalkozni,
az ebbe a kategóriába tartozó hangszerek olyan 20-30 ezer forint körül szoktak gazdit cserélni, persze ez állapot függő...
Ha jól emlékszem arra amilyennel én találkoztam, akkor felirat van "halacskára" alakítva (mármint a MARLIN)...
Egyébként lehet az is, hogy régebben X évvel ezelőtt különálló cég volt, csak kivásárolták és azért nincs rajt "by márkanév"...
(Igy járt spec EPIPHONE is, Őket a GIBSON vásárolta meg)
Köszi az infót,nem keseredtem el.Legalább már nagyjából tudom honnan is származhat.Amúgy a fején nincs "made by ..." felirat,csak annyi hogy "sidewinder",-legalább is most így látatlanban így emlékszem-.De majd ha, hazamegyek megnézem így van e pontosan.Egy kis fekete marlin/halacska/ betét van a nyakában.
Nem olvastam végig a topicot,csupán az tünt fel,hogy Te mindenre tudod a választ.Netán profiként a "hangszerszakmában" tevékenykedsz?Ha így van,meg tudnád becsülni az árát úgy nagyjából.
Nem akarom eladni a kicsikét,csak érdekelne mit is ér ez a "tucat gitár".
Na mégegyszer köszi!
Üdv Bob
Remélem nem volt sértő a megszólítás,nem sértésnek szántam.
Nagyon megörültem,hogy megtaláltam ezt a topicot.
Talán Ti választ tudtok nekem adni.
Van nékem egy egy gitárom ,de nem igazán tudom miféle gyártmány.A neve marlin és fender strocaster a formája.Már rákerestem egyszer-kétszer a neten ,de nem találtam róla semmit.
ha esetleg lenne valami infótok róla írjátok meg nekem legyetek szivesek.
Üdv Bob
1000x koszi Pyramyd az ADA infot!!!
Szerintem nem fogok 100-120 kozott hasznaltat venni... A legtutibb, ha felmegyek Pestre, és kipróbálom (meg ha lehet mást is), aztán megveszem, ha teccik a hangja.
Mármint a Transit a közös ismerős, vagy te is ismered a gazdiját?
Utóbbi esetben monnd meg ki vagy, az első variáció esetén pedig:
Most szólsz hogy te vagy az?
Nem kell egy Rhoads keménytokkal 85-ért? úgy szólnak rajta az Artifical Harmonics-ok mint a zállat :)
Mi van a dalommal amit lenyúltál? meg kéne csinálni tutira végre valami énekessel :))
Nem tudom ki ismeri vagy hallott Szabó Sándorról!
Zeneészmagazinban szokott tesztelni gitárokat erősítőket.
Azt sem tudom ki van tisztában gitározási munkálkodásával.
A lényeg, hogy klassz lemezei vannak, de itthon nem lehet kapni őket. (nem becsülik).
Pláne nem szokott sűrűn pláne itthon koncertet adni!
DEEEEEEE!!!!!!
Ma este 19h -kor a XI. ker-ben a Tetőtér Galériában lesz lemezbemutató koncertje!!!!!!!
(Sajnos a pontos címet nem tudom,mert az otthoni gépemre töltöttem le a meghívó levelét. De, aki akarja ennyiből úgyis megtudja)
Szóval remélem értékelitek az info-t!!!!
Ezt nem szabad kihagyni!
Men mostanában volt ilyen!