Keresés

Részletes keresés

Vándor777 Creative Commons License 2022.07.22 -1 1 122

Osztálynyi a különbség, a Loki javára. Szabó Nina zseniális. A beállók megjátszása? Oké, csak a gyakorlás kedvéért.

RnD Creative Commons License 2022.07.22 -1 0 121

....ez a Costa kész one-man show. Jobb lenne emcee-nek mint kézisnek:)

Törölt nick Creative Commons License 2022.07.22 0 2 120

20-11 a félidő. 

A támadás jól működik, jók a helyzetek. 

Hámori fixen fogyott, rég láttam ilyen könnyeden mozogni. 

monti011 Creative Commons License 2022.07.22 0 0 119

Igen

Előzmény: Vándor777 (118)
Vándor777 Creative Commons License 2022.07.22 0 0 118

A Loki hivatalos oldala szerint közvetítik, a valóságban is?

Vándor777 Creative Commons License 2022.07.22 0 3 117

Ma 16 órától Loki - Nagybánya felkészülési meccs, melyet a DVSC youtube csatornája is közvetít!

RnD Creative Commons License 2022.07.13 0 0 116

....Kispanyi?:) Akkor ki a Nagypanyi....?:O

Előzmény: fulees (114)
fulees Creative Commons License 2022.07.12 0 1 115

...illetve a szabadságát töltő Mírán kívül, aki a jövőhetet még megkapta a pihenésre (ez kimaradt) :)

Előzmény: fulees (114)
fulees Creative Commons License 2022.07.12 0 1 114

Szilágyi Zoltán azt nyilatkozta le a Loki Facebook oldalán készült interjújában, hogy az egész keret megkezdte a felkészülést, a rehabilitációját végző Anca-n és a két U18-as VB-re készülő Cseri és Kispanyi kivételével... 

Előzmény: bekecselo (113)
bekecselo Creative Commons License 2022.07.12 0 0 113

Vámos Petra is elkezdte az edzéseket?

fulees Creative Commons License 2022.07.05 0 1 112

Igaz, hogy nem mai hír, -pont egyhetes- de csak most akadtam rá:

Telefonos interjú Szilágyi Zoltánnal, az idei eredményekről és a jövő évi célokról...

https://infostart.hu/inforadio/hetes/adasok/2022/06/28/a-hetes-ezt-nem-lehet-kihagyni-cimu-magazin-2022-junius-28-i-adasa

Vándor777 Creative Commons License 2022.06.28 0 1 111

Isten adja! Nyilván én is szurkolok a koncepció sikerességért, már csak annak okán is, hogy akár a válogatott egyik sorát képviselik a lányok - na, jó Vámos Mira "csak"felkészül a feladatra -.,de a Nagydisznód elleni traumák nem múltak el nyomtalanul nálam.

Előzmény: fulees (110)
fulees Creative Commons License 2022.06.27 -1 2 110

Grétinek, a Lokiban nem kell majd 60 perces játékosnak lennie. Lesz több helyettese is ;) Így nem fog majd a fáradtság miatt lankadni a koncentrációja sem... Neki csak az lesz a dolga hogy meccsenként szállítsa a 6-8 gólt és kettest védekezzen hatékonyan, ha fent van a pályán :) Én valamiért azt gondolom, magam sem tudom miért, de kellemesen fogunk benne csalódni ;)

Előzmény: Vándor777 (109)
Vándor777 Creative Commons License 2022.06.27 0 1 109

Visszanéztem, figyelmetlen voltam, teljesen igazad van! MK meccsen láttam "bentragadni", akkor megállta a helyét védekezésben is. Azzal viszont, hogy  "Grétit nem kell cserélni" nem tudok azonosulni. A Vácban is idei-óráig volt képes koncentráltan védekezni, de itt több segítséget kaphat majd, sokkal bővebb a keret. Támadásban hatékonyabb, főleg, ha pihentebben teheti.

Előzmény: fulees (108)
fulees Creative Commons License 2022.06.27 0 1 108

Szerintem, nem lesz gond szerkezetileg a csapattal, egyedül csak a sebesség! Amúgy rosszul írtad Lucát! Ha visszanézed a meccseket, akkor láthatod, hogy Luca csak támadásban volt fent mindig, védekezésben -azzal ellentétben amit írtál-, mindig cserélte Szilágyi, kivéve azt a pár esetet, amikor nem tudott elég hamar lefutni. Vagy Vamosz jött helyette, ha épp Nina irányított, vagy Sünit hozta be helyette, még ritkább esetben Dodó jött kettest védekezni... Grétit viszont nem kell majd cserélni egyáltalán, és még ott lesz Koni is kettes párnak, ha kell. Sőt én még megkockáztatnék -a kevésbé húzós meccseken- egy Panyit is hármasban, (mert kifejezetten jól védekezett az idén hármast) és akkor Dodót vagy Szimót is lehet tehermentesíteni.

Előzmény: Vándor777 (107)
Vándor777 Creative Commons License 2022.06.27 -1 1 107

Szerkezeti gyengeségek keletkeztek az új igazolásokkal. Bal kettes védekezés:  Poczetnyik Lucát nem kellett cserélni tám- védben, Gréta kettesben védekeztetése - komoly ellenfelekkel szemben - már kérdőjeles. Jezsikava kellően agresszív, jó védő, de támadásban KG már most is jobb. Hornyák Dóra hármasban védekezik, támadásban cserével. Szimó , ha védekezik, csak hármasként jöhet szóba.

Átlövésből - távoli, középtávoli zónából - veszélyes Szimó és Gréta is, de találati pontosságuk 50-60% (ami jónak számít!), a lekontrázás lehetőségét kinálja fel az ellenfélnek ami csak akkor nem probléma, ha megvan a gyors visszarendeződés. 

Előzmény: Tomasz42 (106)
Tomasz42 Creative Commons License 2022.06.26 0 1 106

Szerintem sem gyengült a Loki, sőt, még eredményesebb is lehet. Anna kreatív játéka, és egyáltalán az egyénisége nagyon fog hiányozni, de sajnos kevés meccsen volt 100 %-osan hadra fogható, így az ő kiesését már eddig is meg kellett oldani. Arany Rebinek pedig nem igazán ment mostanság, stb. Töpfner Alexandra játékához nagy reményeket fűzök, vele a jobbszélső játék is eredményesebb lesz. Kácsor Gréti is szintet léphet, Koni pedig szintén jó játékos.

A kettős terhelés miatt egy-egy sérülés, betegség esetén kicsit ugyan szűk lehet a keret, de szerencsére a nemzetközi meccsek idejére már az új játékosok is megfelelően beépülhetnek a csapatba és velük talán sikerül a nehezebb időszakokat is átvészelni úgy, hogy nem lesz az eredményekben látványos visszaesés és nem kell a kulcsembereket agyonterhelni sem. 

A felkészülési meccsek is elég jónak tűnnek, például a Fradi ellen kiválóan fel lehet mérni, hol tart a csapatépítés.

RnD Creative Commons License 2022.06.26 -3 3 105

'Fülees' írja: "...Kácsor bárki ellen képes 6 gólra meccsenként, és ne felejtsük el, hogy jövőre egy Vamosz fog mellette irányítani, így a kiváló kulcspasszok meglesznek bőséggel..."

Kácsor mellett Vácon éveken át ott volt Hámori Koni és mások is, akiktől szintén kapott nagyon jó passzokat. Ne tegyünk úgy mintha eddig csak saját magára utalva kellett volna összehozni a helyzeteket. Koni szerintem legalább olyan fontos lesz asszisztokban a Debrecennek mint Vámos Petra.

fulees Creative Commons License 2022.06.13 -4 1 104

Ő már kinőtte ezt a válogatottat. Az idény végére, már a Lokinak is húzóembere tudott lenni 18(!) évesen... Ha, jövőre a védekezése még feszesebb és letisztultabb lesz, standard nemzetközi szintet fog hozni, feladva ezzel Vovának is a leckét ;) 

Előzmény: Tomasz42 (103)
Tomasz42 Creative Commons License 2022.06.13 -1 4 103

Úgy néz ki, Míra ott folytatja, ahol májusban abbahagyta. A 3 UP válogatott meccs mindegyikén 5 gólt lőtt, a csapat (egyik) legjobbja volt. 

fulees Creative Commons License 2022.06.08 -1 3 102

Egy érdekes, de inkább vicces beszélgetés Kovács Annával, a TIBIÉK legújabb adásában. (Érdemes megnézni, még nem LOKI szurkolóknak is)

https://www.youtube.com/watch?v=64_0lyovoS0

RnD Creative Commons License 2022.06.03 -6 5 101

Úgy tűnik az MTK-nál már megvan Vida utódja: Kekezovity Marinko. Nyártól ő lesz az up-edző náluk, onnét már csak egy lépés...

Előzmény: fulees (100)
fulees Creative Commons License 2022.05.31 -2 0 100

Gergő, egy jó utánpótlás vagy másodedző, de semmi több... Nem hiszem, hogy kitölti a jövő évet az MTK-nál.

- Itt van a Lokival elért statisztikája vezetőedzőként: http://sportstatisztika.com/edzok/17

- Ez meg a Békéscsabai ténykedése vezetőedzőként: https://archiv.mksz.hu/v2h/902/003/p_003.asp?p_szemely_kod=1973&p_kezilabda_szemely_menu_kod=2&p_kezilabda_szemely_betu=&p_evad_kod=8&p_verseny_kod=20

Előzmény: RnD (98)
fulees Creative Commons License 2022.05.31 -1 1 99

Épp akkortájt kezdték el gyakorolni a hét a hat ellenit, de még nem merték meghúzni élesben, nehogy több kárt csináljanak vele, mint hasznot. Ha most játszanának, abban igazad van, hogy oda-vissza zakó lenne az oláhoknak... Sokkal bővebb a repertoárja a csapatnak most már, mint amilyen akkor volt!

Előzmény: Tomasz42 (96)
RnD Creative Commons License 2022.05.31 -2 3 98

OK,de a Móvár ugyanúgy tele volt COVID-osokkal január végétől hosszú ideig, a Vác kerete meg vékony volt mindig. Az MTK-nál meg Vova helyett jött éppen tőletek edző, dehát ő nem az igazi...

Tényleg Debrecenben Vidának milyen híre-neve van....?

Előzmény: fulees (97)
fulees Creative Commons License 2022.05.31 -1 2 97

"Így Szilágyi betlizéséből végül is jól jött ki a csapat, jelentősen kisebb terhelést kaptak a játékosok január-februárban mint a közvetlen riválisok (Vác, Móvár).

Ez kellett a bronzéremhez."

Na ez az, ami nem teljesen igaz... Az igaz belőle, hogy kisebb terhelést kaptak a játékosok ekkortájt, de csak azért, mert a fél csapat mindig beteg volt! A lányok pontosan januárban és februárban voltak olyan szinten a COVID miatt, hogy írd és mondd, a Siófoki idegenbeli meccsen összesen 13 bevethető játékosa volt Szilágyinak -ebből kettő kapus- köztük a juniorokkal. A legelső teljes kerettel lejátszott meccs a Vác elleni hazai volt márciusban. És még így is behúzták a győri meccset kivéve mindet!

Előzmény: RnD (94)
Tomasz42 Creative Commons License 2022.05.31 -1 1 96

Igen, Szilágyi is hibázott, a meccsen nem tudott megfelelően reagálni, jól cserélni, és igen, a román csapat ellen ki kellett volna dolgoznia egy eredményesebb taktikát. Az első meccsből pedig illett volna leszűrnie a tapasztalatokat, azt, hogy mivel lehet a Nagydisznód kétségkívül masszív védekezését feltörni. A felkészülési meccset csak azért írtam, mert egyelőre más módja nincs a revansnak.

Azt nagyon sajnálom, hogy a Móvár elfogyott a kupameccsek idejére. Szerintem ha nincs a nagy Covid-hullám náluk, akkor simán továbbjutnak, hiszen az első meccsen valósággal leiskolázták a franciákat. 

Igazság80 Creative Commons License 2022.05.31 -1 2 95

Szerintem a kupával együtt is áll oda a bronz, jobb már ez a csapat mint szezon elején.  És elég bő is a keret ránézésre is.  A riválisok is kupáznak, persze ki tudja ki meddig.  A Vác esetén nem egészen ugyanaz már tán ez a keret...

Előzmény: RnD (94)
RnD Creative Commons License 2022.05.31 -3 5 94

Viszont ha a Loki bejut az EL-csoportkörbe, aligha szerzi meg ilyen magabiztosan a bajnoki bronzérmet.

Így Szilágyi betlizéséből végülis jól jött ki a csapat, jelentősen kisebb terhelést kaptak a játékosok január-februárban mint a közvetlen riválisok (Vác, Móvár).

Ez kellett a bronzéremhez.

RnD Creative Commons License 2022.05.31 -2 4 93

Egy jó felkészülési meccsen elért győzelem nem azonos értékű egy tétmeccsen elért győzelemmel. Ezt ti is tudjátok...:)

A Loki nem mérte fel jól az ellenfél játékát, nem alakított ki ellene hatékony taktikát (az első meccs után sem, bár akkor már volt róluk információ) és a legjobb játékosok formáját sem időzítette jól.

Ez mind Szilágyi feladata lett volna, de ő nem tudott ennek megfelelni.

Előzmény: Tomasz42 (92)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!