Kedves Motorbarátok! Jöjjön mindenki, aki szereti az öreg motorokat, márkától, bőrszíntől, vallástól, politikai hovatartozástól függetlenül. Túrázzunk, motorozzunk együtt Zala megye környékén, vagy éppen amerre kedvünk szottyan. Körmendtől Kamutig.
Ricsi,ha lesz egy kis időd,meg kedved,és ha nem titkos a ledes lámpa projekt,akkor fényképezd le légyszi búra nélkül a Jawa hátsó lámpáját. Érdekelne a kiépítése. Köszi!
Ma délelőtti elfoglaltságunk a motorjaink Ledesítése volt.
Nagyon szuperül megcsinálta Ádám (fehér piros Yamaha FZR a találkozóról)
A munka után bementünk a városba más ügyeket intézni, és mire végeztünk, megeredt az eső :(
A Tesconál tető alatt vártuk,hogy csillapodjon és hazafelé megálltunk a kopjafánál tiszteletünket tenni. Mindez 14:45-kor volt, nagyon sajnáljuk hogy nem találkoztunk az ott levőkkel (Szilvitől tudjuk hogy kb 9 motor volt)
google-be beírod a kiindulási pont nevét, térképmód, útvonaltervezés, értelemszerűen össze lehet rakni az útvonalat, aztán felül van egy link gomb (fekvőnyolcas). Azt megnyomod, és ott megint csak értelemszerűen ki tudod másolni a linket.
Az is jó, ha ide beírod a faluneveket, amin átmegy az út, és összerakom a térképet.
Ma pont azzal foglalkoztam, hogy Sovata, és a Békás szoros környéki útvonalat, és programot tervezgettem, de annyi szép látnivaló van arrafelé, hogy elvesztem a részletekben, és csak néztem az utibeszámolókat, meg a képeket.
Gesszti akartam is írni hogy visszafelé úton Torda -Torockótól lehetne jönni az Aranyos völgyön is, Belényesig és onnan fel Debrecennek.Egészen jó az út,forgalom szinte nulla,nagyon élvezetes.Igaz vannak benne jó kis emelkedők.Kolozsvár felé csak egy nagyobb emelkedő van a Király hágó,viszont nagyon forgalmas. Hogy tudtad a térképet ide berakni ? Megmutatnám mire gondolok.
Okés akkor MZ-t keresek :) bár ahogy most elnézem az időt szerintem délkörül nálunk már esni fog, úgyhogy nagy esélyt nem látok rá hogy jó idő lenne, de ha nem esik én is megyek,ha nem találtok ott akkor nem mentem :)
Esőben mi sem megyünk, de úgy döntöttünk, hogy holnap csak 4 óra után lesz eső! :)
A mi délelőttünk kicsit kavaros,mert több dolgot is el akarunk intézni a városban, ezért valószínűleg 10 körül elszáguldunk itthonról.
Mi csak javasolni tudjuk,hogy délben kéne találkozi a Pláza előtt, utána irány az energiadomb ill. a Kandikó és kb 2-re vissza is lehet érni a koszorúzásra, utána nyomás haza hogy az esőt már fedett helyről nézhessük! :)
De mi az elfoglaltságaink miatt jelen állás szerint csak a koszorúzára érünk oda után meg nyomunk haza.
közbe néztem holnapra 10mm csapadékot ír :/ azért az nem kevés, akkor vagy esőruhabeöltözés nem vagyunk papírkutyák vagy nem ázunk és itthon maradunk :)
Nah igen hát nemtudomm elötte vagy utána guruljunk egyet?akkor inkább elötte kellene nem?vagy nemtudom.Azért egy helyre kellene verődni :) aztán ha más nem beülünk valahova mint "fórumos tali" :DD
hát ahogy olvastam ugye 2-kor megemlékezés és utána egy városi kanyarral mennek a KIskakas étterembe ennyit olvastam
én most megyek el mármint itthonról szóval majd holnap reggel nézek fórumot, addig nyugodtan tárgyaljátok ki :)