Keresés

Részletes keresés

t.geze Creative Commons License 2008.03.17 0 0 1515
Én láttam őket vacsorázni és elég meghitt volt a hangulat közöttük, csókcsata ezerrel! Meg kijár a Szabina meccseire is! Szerintem jo választás volt Sári Évit lecserélni Szabinára, nem mondom ő is csinos nő, de korban is jobb hozzá Szabina!
Jack The Lad Creative Commons License 2008.03.17 0 0 1514

Sok minden lehet.

Nem túl régen láttam vacsorázni a Pólus Centerben egy "jóképű" vállalkozóra hasonlító fazonnal, aki nem tűnt híres élsportolónak.

Mindegy, sok esetben jobb, ha nem tudjuk, hogy magánéletükben mit tesznek az általunk favorizált sportolók.

Láttam én már fiú és lány csapat közös edzőtáborozását, ahol az edzés utáni zuhanyozás, testápolóval való kenekedés közben megannyi "élmény érte" őket, pedig a legtöbbnek volt párja odahaza.

Persze ő biztos kivétel. Vagy nem...

Előzmény: V-Man (1513)
V-Man Creative Commons License 2008.03.17 0 0 1513
ja, meglátogatta, két edzés között meg beállt f1 ringlánynak :)))
Előzmény: t.geze (1512)
t.geze Creative Commons License 2008.03.17 0 0 1512
Szerintem lehetséges, hogy ott volt, mivel az uj barátja Kucsera Gábor kajakozó! ( Ez biztos információ) Ő most kintt edzőtáborozik Ausztráliában és gondolom Szabina meglátogatta! Mit mondjak Szép kis párost alkotnak!
Előzmény: Jack The Lad (1511)
Jack The Lad Creative Commons License 2008.03.15 0 0 1511

Újabb "bizonyíték":

Jack The Lad Creative Commons License 2008.03.15 0 0 1510

Ki tudja? Mindenesetre nagyon hasonlít a kiscsaj a kiscsajra. :-)

Előzmény: maresz2 (1509)
maresz2 Creative Commons License 2008.03.15 0 0 1509
Szerintem nem Szabina van a képen. Ha jól gondolom ez a kép az Ausztrál F1-es futamon készülhetett, így nehezzen hiszem el, hogy pont oda ment volna ki.
Előzmény: Jack The Lad (1508)
Jack The Lad Creative Commons License 2008.03.14 0 0 1508

Bocsi, ezen a képen nem ő látható?

biso7 Creative Commons License 2008.03.12 0 0 1507
Szabina interju az origon...
Előzmény: Roland_36 (1504)
V-Man Creative Commons License 2008.01.28 0 0 1506
nem felmentésként, csak a tények kedvéért: sérülten játszott, két hete még a karját is alig bírta mozgatni, lőni egyáltalán nem tudott jobbal. egyébként valóban nem játszott jól, sőt, de ősszel volt néhány nagyon szép produkciója már és bizonyára lesz most is majd. pl. szombaton nagy szükség lenne rá a Dunaferr ellen.
Előzmény: biso7 (1505)
biso7 Creative Commons License 2008.01.28 0 0 1505
Szabina szombati produkcioja nem volt lenyugozo. Gyorsnak, gyors volt, de nagyon rossz lovoszazalekkal. Kicsit erosodnie kellene kezis szemszogbol, noi szemszogbol pont jo.
Roland_36 Creative Commons License 2008.01.10 0 0 1504
Az origon folyó szavazásról:

Valaki lentebb írta, hogy csak akkor lehet egymás után többször szavazni ha dinamikus IP címe van az illetőnek. -Ez nem így van. Nekem fix IP -m van és folyamatosan tudok szavazni -csak idő kérdése, hogy meddig szavazok.. Kizárólag csak az a trükkje a dolognak, hogy fel kell venni a szavazás oldalának linkjét vágólapra, vagy be kell állítani a böngésző bejelentkező oldalának és a szavazat leadása után ki kell lépni a böngészőből, majd ismét belépni és újra szavazni .. stb-stb..
Ha valakinek több böngésző is fel van telepítve, akkor ez sokkal gyorsabb, mivel egyszerre minden böngészőt meg lehet nyitni és mindegyikkel le lehet adni egy-egy szavazatot (a böngészők ismételt újraindítása után hasonlóképp folytatható a szavazás a fentebb leírtaknak megfelelően a PC újraindítása nélkül is !!.)

Üdv
confab Creative Commons License 2008.01.03 0 0 1503
„Eléggé régi kép ez Szabináról. Körülbelül úgy 2-3 éves. Mostanában teljesen megváltozott de pozitív irányba. Hosszabb és világosabb a haja .”  (Egy szintén érdekes vélemény az említett topicból.)

confab Creative Commons License 2008.01.03 0 0 1502

Szabina újból feljött a második helyre!

(Szvsz szabályos körülmények között már rég lefutott és így érdektelen lenne az egész, csak akkor a beérkezett szavazatok száma még csak a közelében sem lenne a 200.000-nek, mint jelenleg.)

Egy érdekes vélemény egy másik topicról:

Szabina a kézigálán újból bizonyította, hogy miért képes bennünket, férfiakat, annyira elbűvölni.

CV3 Creative Commons License 2007.12.28 0 0 1501
Csináltam egy kis felmérést az elmúlt 10 percben a szavazatokról (az összetett első 4 helyezettjét illetően:

Tápai Szabina +63
Gara Tícia +7
Kovács Kati +4
Görbicz +2

Hajrá Szabina! :D
gugugaga Creative Commons License 2007.12.28 0 0 1500
én leadtam 5öt, mert bizony a nemzeti gennyes szavazását is megbundázták Bodrogi Laci ellen, Talmának.
ezek szerint az origo sincs messze lemaradva a "nagy testvértől"
Azért remélem Szabina nyer :-)
Roland_36 Creative Commons License 2007.12.28 0 0 1499
Sziasztok,

A szavazásról szerrintem már mindenki tudhatja, hogy meg van bundázva, hiszen 50000 szavazatot képtelenség fizikailag összehozni rövid időn belül. Ezt valószínűleg a server pingelésével érték el, de van egy másik megoldás is a szavazatok számának feltornázására:

A következő linket vegyétek fel kezdőlapként a böngészőtökben:

http://www.origo.hu/sport/20071221-a-legszebb-magyar-sportolonok.html?pIdx=15

Utána az oldalon található "Erre szavazok" -ra egymás után 2x kell klikkelni, ezzel 2 szavazatot számol el a rendszer (2 ablak is megnyílik). Sajnos csak a Mozilla és a Mozilla Firefox tudja az Internet Explorer csak 1 szavazatot tud egyszerre.
Ha ezután kiléptek, majd ismét beléptek a böngészőbe és eljátszátok ismételten az egészet előlről, akkor ez újjabb 2 szavazatot fog jelenteni.

Üdv.
Roland
RnD Creative Commons License 2007.12.27 -1 0 1498

Az első háromban sem???

(Mondjuk te már Meirosu óta folyamatosan meglepetéseket okozol nekem...)

:-)

Előzmény: attus germanicus (1497)
attus germanicus Creative Commons License 2007.12.27 0 0 1497
Meg a többi se, aki ott van a listában :-)) Nálam Szabina nem lenne az első 3-ban, és kb. az lenne az utolsó, aki most vezet.
Előzmény: Törölt nick (1494)
tomi4285 Creative Commons License 2007.12.27 0 0 1496

"De szerintem ha vkinek dinamikus ip címe van, csak lecsatlakozik, újból fel és már másik ip címmel szavazhat is újból. Vki biztos így hozta fel Görbiczet és Garát."

Egyértelmű, a gála szavazásnál is kb. ez történt. Nyilván ezt egyedül nem lehet csinálni úgy, hogy percenként 30-40 szavazat legyen, annyira nem lehet gyorsan bontani és csatlakozni...

A gála szavazáskor is azt mondtam, hogy szavazó gépek ellen nem lehet mit tenni...

Előzmény: confab (1495)
confab Creative Commons License 2007.12.27 0 0 1495
Idézet néhány az origon olvasható kommentárból a szépségversennyel kapcsolatban, amelyekből eléggé jól kivehető a „verseny” alakulása is:

Hát ez a szépségverseny kezd komolytalan lenni, vki igencsak az szeretné ha a Görbicz nyerne, csalást sejtek vagy vmi machinálást, mert azért az valószínűtlen, hogy kb 5 másodpercenként kapjon 30-40 szavazatot, folyamatosan...

Egyetértek … és …! Valaki nem nagyon Szereti Tápait! Nekem a kedvencem a kézisek közül. Valóban komolytalan ez a szavazás Görbicznek percenként több mint 100 szavazat pörög.

Egyébként nálam is Tápai a nyerő, de nálam azt irja ki, ha 2szorra is szavazni akarok, hogy nem lehet. De szerintem ha vkinek dinamikus ip címe van, csak lecsatlakozik, újból fel és már másik ip címmel szavazhat is újból. Vki biztos így hozta fel Görbiczet és Garát.

Most már leállt a nagy pörgés 8000pont elönynél,
gondolom csak akkor indulnak be ismét,ha veszélybe kerül. Valóban csak új IP cím kell az ismételt szavazáshoz. Hát így ez komolytalan.

Most már úgy látom a Gara Tícia rajongók is rájöttek erre,és sajnos ő is elhúzott úgy 5ezer szavazattal Szabinától, hajrá Szabina rajongók, akkor csak töröljük az előzményeket a böngészőben és mehet újból a szavazás. Ha harc hát legyen harc, így viszont már hitelét veszti a szavazás...

Nehezen hihető hogy már 73 ezer szavazat érkezett összesen és abból ma kb.62 ezer... Azért ez durva!!!!

Egyre inkább értelmét (és hitelét) veszti az összes szavazás és közvéleménykutatás. Vicc....

Törölt nick Creative Commons License 2007.12.27 0 0 1494
Hát ööö, na. Azért Barta Nóra nem csúnya lány.:)
Előzmény: V-Man (1473)
tomi4285 Creative Commons License 2007.12.26 0 0 1493

Sajnos vannak már eszközök arra, hogy ezeket a szavazásokat be tudják folyásolni...

Nem is arról szól, hogy kinek van több szimpatizánsa (mert akkor Görbicz első helye vitathatatlan), hanem ezeket az eszközöket melyik tábor tudja jobban, hatékonyabban használni...

Teljesen mindegy mi a téma, a végeredmény nem feltétlen érdemek szerinti. Pontosan ez történt a kézi gála szavazásán is...

Ezért nem kell a közönség számára kiírt nyílt szavazásokat komolyan venni, persze ettől a nyertes még lehet rá büszke.

confab Creative Commons License 2007.12.26 0 0 1492
Jelenleg Görbicz az első 33%-al, Tícia 20% körül a második, Szabina 18% körül a harmadik... Fura, de én ebben látok némi pozitívumot is, mert először is hátha ez dacot fog kiváltani Szabinából, viszont ha ő győz, ez talán arra ösztnözte volna, meg a külső feltételeket is megteremtette volna hozzá, hogy még inkább a díva-szerepbe élje bele magát. (Pedig nem is lehet kérdéses, hogy az EHF kupagyőzes Tápai volt az "igazi"; magyarán elsősorban a nagyszerű kézilabdázót tiszteljük benne sokan, és nem a dívát.) Ettől persze még az egész szavazás úgy ahogy van, komolytalan. Függetlenül Görbicztől, semmilyen szabályos felmérésben nem történhet meg, hogy valaki pár órán belül gyakorlatilag megtízszerezze az eredményét. (Van egy sanda gyanúm-tippem..., utólag érvénytelennek fogják nyilvánítani az egészet, mert kiderült hogy..., meg mert ez valakiknek így jó... Akárhogy is lesz, ennyi embert nem kellene hülyének nézni.)
JOKKA21 Creative Commons License 2007.12.26 0 0 1491
nekem tetszik.:) "nem győzött meg, hogy neki kéne a 2.nak lennie ebből a mezőnyből"-1. is lehet(ne).:)))
Előzmény: V-Man (1489)
JOKKA21 Creative Commons License 2007.12.26 0 0 1490
:)
Előzmény: RnD (1488)
V-Man Creative Commons License 2007.12.26 0 0 1489
ennél biztos lehet jobb képet is csinálni róla, de tutira nem győzött meg, hogy neki kéne a 2.nak lennie ebből a mezőnyből :).
Előzmény: RnD (1486)
RnD Creative Commons License 2007.12.26 -2 0 1488
Hát ez az...így kicsit kockázatos előre kijelenteni :-)
Előzmény: JOKKA21 (1487)
JOKKA21 Creative Commons License 2007.12.26 0 0 1487
nem,csak a 2 origos képét.:)
Előzmény: RnD (1486)
RnD Creative Commons License 2007.12.26 -2 0 1486

jó kis nő ez a Tícia

Láttál róla egész-alakos képet is?

Előzmény: JOKKA21 (1484)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!