Segitsetek lecci,a kovetkezo problemam van:
kb 1 hete vasaroltam egy erosito fejet + 2*12-es ladaval.Ez egy Mesa/Boogie DC-10 +Mesa hangfal.Sehol nem talalok rola semmilyen informaciot,olyan mintha nem is letezett volna ez a sorozat.Az ez utan kovetkezo szeriarol(Nomad)-ami egy az egyben ugyanugy nez ki csak egy csatornaval tobb van rajta-minden infot megtalaltam.Ha valaki ismeri ezt az erositot kerem irja meg hol talalok rola bovebb infot.
Koszonom.
a cucc teljesítménye 80 watt.
Ő ezzel járt klubbozni, szól akkorát...
Amúgy elég "aranyos" a cucc, mert amikor programot váltasz, akkor áttekerednek a pótméterek...
Meglepő volt elöször látni...
Megmosolyogtam.
Szóval 80W.
Üdv tomci!
Spec nem hallgatok sok MEX-et, de van kedvencem... Engem MADI meggyőzött...
Szeretek kijárni a BNV -re, amikor a ROLAND kiállít, mer akkor szok bemutatózni...
Szerintem jó gitáros, és király énekhangja van...
Jók az átiratai (pl. Beat It)
a gitárját meg sajna nem akarja eladni nekem :o(
(ráadásul Vai papa alá írta nekije)
Egyébként van még egy arc, nem jut a neve eszembe, de talán két-három éve volt, hogy játszott a Marshall tehetségkutatón a srác: Vai/Juice, DT/Erotomania -t...
Neki egy UV7BK -ja van, amit vagy 10 évvel ezelőtt vesztegettek 104.000-!!! gurulóforintért, a CORVIN mozi melletti haxerboltban.
Arról lecsúsztam!!!
Anno erőltettem itt Madit, mint jó gitárost, merhogy nekem tetszik a játéka. És neked? Csak úgy kérem tőled mint héthúrostól... (Szerintem Mo-n madi használt először 7húrost, ráadásul az általad vágyott Vai modellt.)
Basszista vagyok ,mellette nagybőgőzök.Európai csavargásra keresek gitáros társat ,olyat aki jó énekhanggal bir,és akusztikus gitáron képes önnmagát kisérve dalokat előadni.Július közepén indulnék a Cél :franciaország olaszország.Kiutazás olcsón megoldható.Én kiserősitővel játszok(elemes).Stilus:Utcazene Könnyű pouláris dalok bluestól jazz standardeken át rolling stones baetles.Kb 2 hét.Riviéra Óceánpart,párizs Bárhova.Stoppolás lógászás .én már 15 alkalommal jártam kint igy.Megélhetés biztositott.Annyit mindig lehet keresni hogy kajálni fürdeni lakni. elég.Akit érdekel:wooten@freemail.hu-ra irjon
Márk vagyok.szevasztok.
Egyis ismerősöm basszeros, és bandát keres magának.
Ha jól emlékszem, Pyramyd barátunk pár hete pont basszerost keresett.
A srác elképzelése mindenképp valami kidolgozottabb rockzene, mai nem sablon...
Cucca van (Peavey TNT-150W-os alap + kézzel készített JazzBass, ami elég profi.),
A srác elég pontosan játszik, ha akar, de nem egy beindulós típus. Elég neki egy nagyszínpadon egy fél négyzetméteres hely. (Most ezzel nem akarom szegényt lehúzni, de én annak idején nem tudtam rávenni semmi lazaságra, lehúzott velünk a Tram-ben több, mint 1.5 évet)
De elég precízen játszik, és törekszik...
Ha valakit érdekel, dobjon egy mailt telefonszámmal, és összehozom vele.
Koszi.....konkretan a RG7-620 erdekelne.......ilyet lattam kb. 260ert. (40'000BelgaFrank)
es persze meg akarom gyozetni magamat, hogy azonnal meg kell vennem....