Keresés

Részletes keresés

Süket piPi Creative Commons License 2001.06.26 0 0 1872
1000x bocsi!

Nem is vettem észre, hogy nem kell a www...
makk

Előzmény: pele_ (1871)
pele_ Creative Commons License 2001.06.26 0 0 1871
Megtaláltam!
Szóval Pipi zenéjének helye:
http://free.x3.hu/pipe/valami.html
Pyramyd Creative Commons License 2001.06.26 0 0 1870
A zenére felkészültem, de arra nem hogy nem lelem...
Előzmény: Süket piPi (1869)
Süket piPi Creative Commons License 2001.06.26 0 0 1869
Ha úgy érzed, hogy felkészültél, akkor hajrája :)
(de csak jókat írjál:)

Sőt, bárki meghallgathatja, mert megengedem.

Ha találnék errefelé embereket, akik hasonló zenét szeretnének játszani, még lehet hogy komolyan is venném a gitározást.

Előzmény: Pyramyd (1868)
Pyramyd Creative Commons License 2001.06.26 0 0 1868
Én nem hallgathatok beléje?...
Előzmény: Süket piPi (1867)
Süket piPi Creative Commons License 2001.06.26 0 0 1867
Csak saját felelősségre, füldugóval csak neked csak most PeLe bácsi. .. .
(((( wwwwwww.free.x3.hu/pipe/valami.html ))))
Előzmény: pele_ (1864)
Iranon Creative Commons License 2001.06.25 0 0 1866
Hali!

Egy gyors láma kérdésem lenne: mi a különbség az Ibanez RG270 és az RG270EX között? Néztem a hivatalos oldalt, de nem találtam különbséget. Thx.

NagyKrisz Creative Commons License 2001.06.25 0 0 1865
Ahoy!

Nah, hogy a ketelyeket es tevedeseket eloszlassam. A Mesa Boogie regi modelljeihez is letezik User Manual vagy Kezikonyv. A leiras PDF formatumban letoltheto
http://www.mesaboogie.com/manuals/user_manuals.htm
cimrol. A Trendo kolleganak meg mar segitettem.
Amugy nagyon jo olvasni, hogy egyre tobben tartoznak hazankban mezat hasznalok kicsiny taboraba.
Bye

pele_ Creative Commons License 2001.06.25 0 0 1864
Süket piPi
Nagyon kiváncsi lennék az alkotásaidra!
Hogy lehet hozzájutni?
Pyramyd Creative Commons License 2001.06.25 0 0 1863
Hát az tény, hogy kissé elszált magától...
Bár mondjuk velem tök normális (valszínű azé mer én is elég rég óta ösmerem még a Turcsákos időszakból)...
A hosszúhajú szemügés arc meg a Sárközi Lujó (ex-SÁMÁN,(ex?-)ÓMEN, KALAPÁCS)...
Előzmény: Music Man (1855)
fullthrottle Creative Commons License 2001.06.25 0 0 1862
Hi Trendo!
Nekem egy DC5 van a cimborámnak med egy DC10- e.
Infot azért nem találsz róla mert ezt a szériát váltotta fel a nomád asszem. A srácnak ugyanez a szetje volt, a te ládád is vajszinű "MESA" feliratos ? Egyébként ez a kéthangszórós láda valamivel jobban szól mint a marshal 4 ese.
Kitől vetted, mert egy időben ő is gondolkodott az eladáson.
Előzmény: Trendo (1853)
Pyramyd Creative Commons License 2001.06.25 0 0 1861
Hammet
hangtechnika ügyben keress meg!!!
Előzmény: Hammett (1857)
pele_ Creative Commons License 2001.06.24 0 0 1860
Süket Pipi!
Köszönöm a dícsérő szavakat! :o))
Nos a hangszín? :o)))
Vonalból lett feljátszva egy Peavy Profex II pream/effekt -tel , aminek tranyós az előfoka.
Manapság kb. 70eFt körül van az ára, persze hasznláltan lehet csak kapni mert kifutott széria!

Előzmény: Süket piPi (1858)
Blindmouse Creative Commons License 2001.06.24 0 0 1859
Igazából nem ismerem a hanxert.. de akkoris komolytalannak tartom.. érezvén a különbséget a 200k feletti értékű Kelly XL-em, és a 85k körül eladó Rhoadsom közt.. akkor a js20 nem lehet nagy szám.. bár ha anyagi okok vezérelnek akkor próbáld ki.. próbálj ki 6 másik hasonló árban futót és válassz..
Előzmény: da Silva (1856)
Süket piPi Creative Commons License 2001.06.24 0 0 1858
Meghallgattam néhány számodat Pele, amit felraktál netre... Cool!
Nekem nagyon bejött. Főleg a Last. Hogy lehet ilyen szólóhangot előállítani? Aggyá' má' lécci tippet hogy milyen cucc kell (minimálisan) hozzá?
Ha érdekel én is megmutathatom mit "gányoltam" össze, de nekem nem tetszik :(

Hammett Creative Commons License 2001.06.23 0 0 1857
Haverokkal ugy dontottunk, hogy meg kene proszalni osszehozni egy egyuttest. A tagok szepen megvannak, csak kene hangositas. Valami olyanra gondoltunk, hogy 4 osszedobnank a ropit, egy olyan cuccra ami elegseges lenne a probakra(az egyik tag valamilyen rokona, azt mondja, hogy ha odaig fajulnank, hogy lenne mivel fellepni, akkor tud cuccot adni, de probakra nem.), igy aztan mindenki heppi lenne. Termeszetesen nem q***anagy markas cuccokra gondoltunk, de nem is gagyikra. Ne nyomja el a dob es, ha tisztan akarunk jaccani(effektek nelkul), akkor az tiszta is legyen. Szoval milyen cuccot proszaljunk beszerezni es az kb mennyibe kerul?
da Silva Creative Commons License 2001.06.23 0 0 1856
de én komolyan kérdeztem!
egyébként én a faterom kissé lestrapált ndk gitárján nyomom itthon, kissé törött a húrláb, rezonál emiatt az e-m meg az a-m, de szól és az a lényeg.
a jackson js20-asról meg csak álmodozom. viszont télleg érdekelne a véleményetek róla.
Előzmény: Blindmouse (1834)
Music Man Creative Commons License 2001.06.22 0 0 1855
Sok igazság van abban, amit mondasz. Hiába propagálta a Szekér meg a többi ismert gitáros, nekem akkor sem volt szimpatikus. Lehet, hogy velük tisztelettudó, meg minden, de hát...

Életem első és utolsó tapasztalata vele az volt, amikor megvettem életem első elektromos gitárját, egy Ibanezt, ami akkor a legnagyobb szériaszámú RG volt, amit Koreában gyártottak. Másnap vettem hozzá Oroszlánéknál egy DiMarzio straplockot, mert féltem, hogy leesik egyszer a heveder. Mivel nem nagyon mertem nekiesni a hangszernek szerszámokkal, elhatároztam, hogy elviszem egy szakemberhez. Végig, ameddig beszéltünk, egy mellette álló trúmetálos paraszttal vitatott emg minden mondatot, miközben jókat röhécselt minden mondaton. A vevő iránti hozzáállása kb. "Há te ki a fa**om vagy és mi a fa**t akarsz, vazze?"

Na, előadtam neki, hogy azt szeretném, ha a régi hevedertartók helyére becsavarozná az újakat. Mivel a straplock csavarjai hosszabbak voltak a gyáriaknál, nem mertem csak úgy egyedül becsavarni őket, hátha valamit elcseszek.

Na erre közli az ürge, hogy ő qrvára elfoglalt, ha itthagyom, akkor 3-4 hónap múlva lesz ideje rá, de hát jobb lenne, ha magam csinálnám, mert ő ilyen piti szarságokkal nem foglalkozik, és egyébként is menjek a picsába. Ja és vegyek hozzá fúrógépet meg fúrófejet is, de szerinte nem kell, mert az úgyis többe kerül, mint az egész gitár, szóval essek neki cigányfúróval, mert ebbe az is jó lesz... És egyébként csak a Samick gitár, a többi mind szar. (Van bőr azon a bozonyos arcon :)

Én meg tinédzserként ott álltam az egynapos vadiúj gitárommal, a kincsemmel, amit éppen most fikáztak le a porba, (bár ami azért mai szemmel sem egy rossz hangszer), és azon gondolkodtam, hogy mer ilyenekt mondani bárkinek ez a suttyó.

Azóta sem nagyon mentem be a boltjába, és ha ő ott volt, akkor ki is jöttem azonnal. Mostanság egy szemüveges, hosszúhajú srác szokott ott lenni, vele nincs gondom, rendesen kiszolgálja az embereket. De a Medgyesit ma is nagy tahónak tartom, és nem vennék tőle semmit.

Előzmény: Törölt nick (1854)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.22 0 0 1854
Szerintem a Meggyesi az egy szelhamos. Iszonyatosan idegesit, amikor bemegyek hozza, keresek valamit, mondja, hogy az neki nincs, de van sokkal jobb, es elkezdi rambeszelni a szar altala forgalmazott cuccokat, es elkezdi bizonygatni, hogy az sokkal jobb, es az a vege, hogy szinte hulyeneknez, hogy ezt nem ismerem el, es ragaszkodom az eredeti elkepzelesemhez. Ezt eljatszotta hangolokulccsal, biztonsagi panttal, hurral, zsinorral stb. Iszonyatosan arrogans es eroszakos. Ezenkivul hihetetlen el van szalva a szar tavolkeleti dolgaitol, es folyton azokat favorizalja. En emlekszem ra, mikor meg a Turcsaknal volt inas, es egy sarokban kek kopenyben sziszolgatta a cseh gitarok bundjait, bezzeg akkor nem volt nagy pofaja, de az utobbi idoben nagyon elszallt. Es tobb helyrol hallottam, hogy lelkiismeretlenul dolgozik. En a gitaromat nem mertem beadni hozza, mert feltem, hogy a pickup haz alatt valami mas lesz, mire visszakapom. Ilyeneket is hallottam
Trendo Creative Commons License 2001.06.22 0 0 1853
370.000,-Ft volt a fej + fal + kontener a fejhez.

Egy karcolas sincsen rajta,meg ujszaga van.Hallottal mar errol a cuccrol?

Előzmény: pele_ (1852)
pele_ Creative Commons License 2001.06.22 0 0 1852
Trendo!
Hol vetted és mennyié'
Mázlista dög!
Előzmény: Trendo (1851)
Trendo Creative Commons License 2001.06.22 0 0 1851
Hello

Segitsetek lecci,a kovetkezo problemam van:
kb 1 hete vasaroltam egy erosito fejet + 2*12-es ladaval.Ez egy Mesa/Boogie DC-10 +Mesa hangfal.Sehol nem talalok rola semmilyen informaciot,olyan mintha nem is letezett volna ez a sorozat.Az ez utan kovetkezo szeriarol(Nomad)-ami egy az egyben ugyanugy nez ki csak egy csatornaval tobb van rajta-minden infot megtalaltam.Ha valaki ismeri ezt az erositot kerem irja meg hol talalok rola bovebb infot.
Koszonom.

T.

Pyramyd Creative Commons License 2001.06.22 0 0 1850
like a SOLDANO... :o)
Előzmény: Jumu (1849)
Jumu Creative Commons License 2001.06.22 0 0 1849
a cucc teljesítménye 80 watt.
Ő ezzel járt klubbozni, szól akkorát...
Amúgy elég "aranyos" a cucc, mert amikor programot váltasz, akkor áttekerednek a pótméterek...
Meglepő volt elöször látni...
Megmosolyogtam.
Szóval 80W.

Üdv.

Előzmény: Pyramyd (1841)
Pyramyd Creative Commons License 2001.06.22 0 0 1848
Üdv tomci!
Spec nem hallgatok sok MEX-et, de van kedvencem... Engem MADI meggyőzött...
Szeretek kijárni a BNV -re, amikor a ROLAND kiállít, mer akkor szok bemutatózni...
Szerintem jó gitáros, és király énekhangja van...
Jók az átiratai (pl. Beat It)

a gitárját meg sajna nem akarja eladni nekem :o(
(ráadásul Vai papa alá írta nekije)

Egyébként van még egy arc, nem jut a neve eszembe, de talán két-három éve volt, hogy játszott a Marshall tehetségkutatón a srác: Vai/Juice, DT/Erotomania -t...
Neki egy UV7BK -ja van, amit vagy 10 évvel ezelőtt vesztegettek 104.000-!!! gurulóforintért, a CORVIN mozi melletti haxerboltban.
Arról lecsúsztam!!!

Előzmény: tomci (1847)
tomci Creative Commons License 2001.06.22 0 0 1847
"Pyra bácsi"!

Anno erőltettem itt Madit, mint jó gitárost, merhogy nekem tetszik a játéka. És neked? Csak úgy kérem tőled mint héthúrostól... (Szerintem Mo-n madi használt először 7húrost, ráadásul az általad vágyott Vai modellt.)

Pyramyd Creative Commons License 2001.06.22 0 0 1846
Nya... Mostmá O.K. Bocsi mindenkitől, a bénázásom miatt
Előzmény: Pyramyd (1845)
Pyramyd Creative Commons License 2001.06.22 0 0 1845
most má azé...
jó lenne, ha a forrást nem csesztem vóna elfele...

Akkoris!!!

www.7string.org

EZ má garantáltan müxik!!!

Előzmény: Pyramyd (1844)
Pyramyd Creative Commons License 2001.06.22 0 0 1844
Wazze mi van velem?
Má' a HTML se megy?
Mégeccer:

www.7string.org

Előzmény: Pyramyd (1843)
Pyramyd Creative Commons License 2001.06.22 0 0 1843
Újból müxik....

href="http://www.7string.org"http://www.7string.org

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!