Én is jól eső érzéssel konstatálom hogy Béla két lábon járó élő eseménynaptárként működik. Nélküle most elfelejtettem volna hogy holnap nyolcadika van. Kizárt dolog, mert nem tudom.
Egy dolgot nem értek....
Miért írt Béla múlt időben a Nezetközi Nőnapról elnevezett megemlékezésről, mikor az csak holnap lesz digitálisan is szombatra esik!
ez egy valoban jol megszervezett unnepseg volt!
minden ferfikollega 350 Ft-ot adott be, es abbol igy megvendegeltek a holgyeket es meg viragra is futotta.
Amikor Koppenhágáról elnevezett városban Clara Zetkin kiagyalta Nemzetközi Nőnapot, még nem is sejtette, hogy a konfekcióipari munkásnői és mosik is (pl. Erika) milyen hálásak lesznek Béla és egyéb férfiak kedvességének!
Méghogy új nő! Nézd meg a 86-os bejegyzést Bélától. (2002-08-28)
Akkor történt ugyanis, hogy Bélát a Szent Anna utca sarkán lekakilta egy veréb. És akkor...ám itt már idézzük szószerint a Mestert !
,,Erika kolléganőm azt javasolta, hogy enyhén meleg csapvizzel távolitsam el a pöcsétet. Adott is enyhén forró vizet a teafőzőből. Utánna még megbeszéltük Erikával, hogy ha hazamegyek 40 fokosra állítsam be mosógépet és akkor nyoma sem lesz.,,
Már elnézést a képhibáért, de gyakrabban nézegetsd az Sz.B. Naplót!
Erről a nemzetközi vonatkozásban is frappánsan fehér elnevezésű madárról szólnak Agáta Crisztin izgalmas krimijei, már amennyire véleményt tudok foglalni benne.
Szakács Béla válasz erre | adatok | e-mail 2002-09-17 18:33:58 (120)
Most főztem egy jó teát, és ha befejeztem a Naplóírást megiszom. Közben olvasgatok. Még van 35 oldal a Csontbrigádból. Na, most töprenghetek, mi legyen a következő könyv amit elolvasok.
Egy negyedóráig kutattam, amíg megtaláltam a keresett Rejtőkönyvet.
,, Arról szólt a tévé műsor, hogy egy színésznő távolkeleti nőnek álcázta magát és a vendégek ezt nem tudták. Egyszer majd megnézem, és véleményt tudok foglalni benne,, ezek szerint Béla kollégái a Micukó-t beszélték meg. Ezek szerint Béla ezt sem nézte.
Tudomásom szerint erről a nemzetközileg is ismert Delfinről nevezték el a Delfin könyveket. A névadó Delfin ma is jó egészségnek örvend és gyakran olvas Agatha Krisztin krimiket, főleg akkor mikor a Micukó megy a tévében.