Kedves Motorbarátok! Jöjjön mindenki, aki szereti az öreg motorokat, márkától, bőrszíntől, vallástól, politikai hovatartozástól függetlenül. Túrázzunk, motorozzunk együtt Zala megye környékén, vagy éppen amerre kedvünk szottyan. Körmendtől Kamutig.
Ha már elmegyek odáig, akkor megnézek mindent, ami tetszik. Remélem lesz pár elvetemült utitárs, aki velünk tart. 6 napra készülünk, aztán max 7-8 lesz belőle, ha valahol elszüttyögjük az időt.
Ricsiék, ha nektek jó az időpont, akkor megbeszélhetjük úgy, hogy jöttök velünk kocsival Kamutig, és onnan ti mentek egy rövid kört. (nálunk elfér 2 motor utánfutón)
Elvileg júli 13. (nekem jó az utána 1 héttel is, alkalmazkodok azokhoz, akiknek kötöttebb a szabadságolása.) 1 hetet mindenképp rá kell szánni. Elvileg 6 nap, de akármi közbejöhet ugye.
Még biztosan finomodik, ahogy összeállnak a látnivalók, napi programok, szállások, egyébkutyafülék.
Ha otthagyhatjuk nálad a kocsit, és utánfutót akkor ott lenne a találkozópont, és az indulás Kamuton.
Az első nap velünk jön iTSván is, és a második nap, Transzfogarasnál válnak le azok, akik a tenger felé mennek tovább. Mi a Vidraru gátnál dobunk egy hátraarcot, és meghódítjuk visszafelé is a hágót.
Az út hazafelé szörnyű volt, a vizhatlannak vélt ruháink vízgyűjtővé váltak. Legalább tudjuk, hogy milyen ruházatra kell spórolnunk. (Jézuska, Nyúl, stb).
Ricsi,ha lesz egy kis időd,meg kedved,és ha nem titkos a ledes lámpa projekt,akkor fényképezd le légyszi búra nélkül a Jawa hátsó lámpáját. Érdekelne a kiépítése. Köszi!
Ma délelőtti elfoglaltságunk a motorjaink Ledesítése volt.
Nagyon szuperül megcsinálta Ádám (fehér piros Yamaha FZR a találkozóról)
A munka után bementünk a városba más ügyeket intézni, és mire végeztünk, megeredt az eső :(
A Tesconál tető alatt vártuk,hogy csillapodjon és hazafelé megálltunk a kopjafánál tiszteletünket tenni. Mindez 14:45-kor volt, nagyon sajnáljuk hogy nem találkoztunk az ott levőkkel (Szilvitől tudjuk hogy kb 9 motor volt)
google-be beírod a kiindulási pont nevét, térképmód, útvonaltervezés, értelemszerűen össze lehet rakni az útvonalat, aztán felül van egy link gomb (fekvőnyolcas). Azt megnyomod, és ott megint csak értelemszerűen ki tudod másolni a linket.
Az is jó, ha ide beírod a faluneveket, amin átmegy az út, és összerakom a térképet.
Ma pont azzal foglalkoztam, hogy Sovata, és a Békás szoros környéki útvonalat, és programot tervezgettem, de annyi szép látnivaló van arrafelé, hogy elvesztem a részletekben, és csak néztem az utibeszámolókat, meg a képeket.
Gesszti akartam is írni hogy visszafelé úton Torda -Torockótól lehetne jönni az Aranyos völgyön is, Belényesig és onnan fel Debrecennek.Egészen jó az út,forgalom szinte nulla,nagyon élvezetes.Igaz vannak benne jó kis emelkedők.Kolozsvár felé csak egy nagyobb emelkedő van a Király hágó,viszont nagyon forgalmas. Hogy tudtad a térképet ide berakni ? Megmutatnám mire gondolok.