a betett fotó nem e jeles alkalomból készült, korábbi lehet.
a mostani díjátadáson sötétkék pólóban és fekete öltönyben volt, az álla kissé borostás, ami még érettebbé varázsolta, haja kissé kócos, és teljesen laza. magyarul, szívdöglesztő.
hogyhogy nem tudod meghallgatni?
rákattintol a linkre, pár másodperc és jön magától a zene. nem kell semmi regisztráció. ha így mégsem műxik, akkor az oldalon kattintsál felül a harmadik (TTM-The Takeshi...) szövegre.
nekem az a bajom ezzel a Daniel-lel, hogy tehetségtelen színész, nincs egyénisége, hiába helyes gyerek, nekem ez kevés. nálam a személyiség, az egyéniség a döntő, csak utána a szépség. ha a kettő együtt megvan, az maga a tökély.
még ezek a nyolcvanas években született csemeték is sokkal tehetségesebbek nála (Nicholas Tse, Edison Chen).
ja, szerencsés alkat, kortalan. szerintem mostanra érett be igazán, jót tett neki a Matrix sikere.
sokan negyven éves koruktól már kezdenek öregedni, akik huszonévesen érettek voltak. a korábban éretlenek meg negyven körül élik a virágkorukat. persze alkati sajátosság is, meg a gének.
Én ilyenkor szokok jó kis horrort nézni. Aztán örülök hogy élek... :-))
Nem tudtam meghallgatni, nem szólt. Nyomkodtam én összevissza, de regisztrálni kell. Máshogy meg nem szólt.
Nyilatkozom ha láttam...
A bizniszt majd emilben. Most lépek haza. Várom a postást.... :-))
Csak hogy jobb kedvem legyen. Csúcs a pasi na.
nem baj, hogy nem jött a postás, majd jön. ilyen állapotban nem is szabad ezeket a filmeket nézni, amúgy sem könnyű darabok (főleg a Fallen). lehet, hogy nem is fog előszörre tetszeni, többször meg kell nézni. mások ezek az ázsiai filmek, mint amihez szokva vagyunk, ráadásul "művészfilmek".
Tegnap szörnyű napom volt. Nem jött a postás a filmekkel, egy 10 éves kislány temetésén voltam aki a fiam osztálytársa volt, szarrá áztunk, és nem tudtam meghallgatni semmit...
:-((((
Szóval eláshatom magam.
Nem lehetne biznicelni veled???
Keanuban egyébként az a jó, hogy egyáltalán nem látszik meg rajta az évek múlása. De abszolút nem. Olyan 25-nek, ha kinéz ezen a képen. De 20-nak is elmenne, csak már van egy érettebb tekintete, ami nem engedi, hogy olyan ifjúnak tippelje az ember.
Ehh, igazad van!!! :)))))) Kiffejezetten királyul néz ki! (Megelőztem KENU-t :)))))) Az a vicces, hogy néztem a Fókuszt, de kb. sztem onnantól, hogy a Keanus rész lefolyt. Mert egyébként végignéztem.
Igen, én is csak rossz kritikákat hallottam a Trójáról, ezért lepődtem meg, annyira azért nem rossz, mint mondják. Elviselhetők a béna szereplők, még Brad Pitt is, pedig én nem vagyok egy kifejezett rajongó... még Orlando is. Az meg aztán mégképp nem vagyok. Sőt, antiorlandoista vagyok, de azért ő se volt most rossz. Magához képest legalábbis.
Kocsis-koncerten voltam. Ő a kedvenc zongoristám, ilyenkor mindig immár 14 éve ad egy ingyen koncertet (mármint őneki bevétel nélküli, a felnőtteknek 20000, diákoknak 100 Ft a jegy), a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat javára, jótékonysági koncert, és mindig a szülianpján tartja. máj. 30-án.
én teljesen elolvadok tőle, már vele éneklem, pedig nem is tudok mandarinul. nem elég hogy világszépe, még ilyen jól is énekel. nagyon kedves, vidám nóta, feldobja az embert. kicsit selypegős a fiú, de kifejezetten jól áll neki.
kénytelen leszek beszerezni tőle albumo(ka)t a Távol-Keletről.
Tegnap nagy nap volt: átadták Hollywoodban a kaszkadőr Oscarokat, és ott volt KEANU is (kapott díjat a Mátrixért, mint legjobb akció-színész), mutatták, interjúvolták, meg minden. Fókusz, Aktív beszámolt róla. Megállapítottam, hogy határozottan jól néz ki most, negyven évesen jobban mutat, mint korábban bármikor. Beérett.
jó mozizást. a Chungking-gal kezd, hogy rá legyél hangolodva a Fallen-re, meg egyébként is az a korábbi. mindkettő formabontó film, főleg operatőrileg, és sok zene van bennük.
nem tudom, hogy a Szerelemre hangolva-t is megvetted-e, az legyen a harmadik, ami egy szerelmi kamaradráma.
szép neve van ennek a japánnak és jóképű is. sajnos nem ismerem, de majd utánanézek, biztos elsősorban színpadi színész.
nagyon jó az együttes fotó róluk, örülök, hogy betetted.
KB volt a hétvégén a VOX-on egy angol drámában, de sajnos nem tudtam megnézni.
Szóval érdemes megnézni??? Filóztam rajta a hétvégén megnézzem-e, de időm se volt rá. Ha azt mondod jó, megyek a héten moziba...
Milyen koncerten voltál????
Na, hát ugyanez a véleményünk! Mármint KENUval, és Rejtővel.
Sokkal rosszabbra számítottam, mind film, mind színészek terén. De mind jó volt, egyre nem mondanám, hogy hú, ez olyan béna volt... mondjuk Brad Pittben, amit még most sem szeretek, hogy nincsen arcjátéka. De egyébként jól játszotta Achilleust. Csak azt sajnáltam, hogy nem tették bele azt a tíz sort, amit itt leírtam! Pedig Rejtővel az a kedvencünk. És emiatt Patroklosz is. Jaaaaj, és olyan hülyén mondják angolul az Achilleust! Rémes! A Trója is jobban hangzik magyarul. Párisznál meg Párizsra asszociáltam. De több gondom nincs :))) Ja, és nekem a zene is tetszett. Volt "fílingje".
OFF
Jaaaaaj, de jó volt a konceeeeert! :)))))))))))
ON
Harpokratesz köszönöm a képeket! :-))) Nagyon aranyosak!
Olyan régen voltam és annyit termeltetek,hogy nem győzöm vévigolvasni!
Most voltam a Trója c. filmen amúgy.Nem számítottam rá,hogy ennyire fog tetszeni.Nem félreérteni!továbbra sem Brad Pitt tetszett,bár elég jól csinálta a dolgokat,hanem az egész!Majd még átnézem mit írtatok róla.
Pótoljad is, sajnos még én is nagyon sok filmet nem láttam Tőle, pedig kellett volna...
A japán pasival, HIROYUKI SANADA a neve, de ne kérd, hogy mégegyszer leírjam (na jó, nem olyan vészes, csak nem bírom megjegyezni, és ötször megnézem, hogy jól írtam-e le...), nem játszottak együtt, csak van róluk egy közös fotó, abból az alkalomból, hogy HS és KB is Hamletet játszanak, persze ki-ki a saját hazájában... KB nagyon jó, HS-t meg még sose láttam, csak megtetszett a kép...:) Aranyos...:)
Sziasztok!
Látszik,h.nekem nincs korlátlan internet-
hozzáférésem,ezért nem tudom követni az eseményeket.De látom azért termeltetek:)
Csilla a válaszod, amit múltkor írtál hanyadik hozzászólás(mert nem találom:)?Amúgy ÜDV MINDENKINEK!Ui.:Kenu még1* KÖSZI az ajándékot!
Haha :)) Ez tetszik! Ez egy jópofa! :(( (na jó, nem idézgetek itt:))
Szóval ez pont úgy néz ki, mint egy visszafogott kis zongorilla.
Vagy az is lehet, hogy túlságosan be vagyok sózva a harmincadikai koncert miatt... :)))))