tutuuka
2016.02.03
0 0
94973
Jajj, elméleti halakról beszélünk?
A kecsege is az ?...
Jajj.
Tudom , a kérész is, a pecások meg tépik a hajukat..
tuutuu
most Elméleti Pecás
P.s.: kb 100 Magyar Horgászt elolvastam, de bot sosem volt a kezemben...:}}}
Azt is tudom, a kérész nem, a kárász hal...:}}
Előzmény: öreg_néne_b (94971)
tutuuka
2016.02.03
0 0
94969
Akkor ezek szerint jól tudtam, csak dülledt szemmel néztem, a Gorsium étteremben, Siófokról hazafele jövet megevett, majd' fél kilós állat(ka) tévesztett meg...
Finom volt, dehát gyönyörű hal...
Előzmény: sickamic (94968)
tutuuka
2016.02.03
0 0
94966
Tudatlanságomat csökkenteném: melyik halfajok a hazaiak közül a porcosak ?
Mintha a kecsege az lenne, egyszer ettem abból (a szerintem legszebb hazai) halból, de emlékeim szerint mintha csontjai lettek volna...
Szóval gőzöm sincs..
Előzmény: öreg_néne_b (94963)
tutuuka
2016.02.03
0 0
94965
Kétségtelen, de a porc legalább annyira kocsonyásít ( szerintem: sőt!) mint akár a csont.
A szegedi típusú halászlé meg talán jobban kocsonyásodik, de bajai típusút nemigen készítek...
Az említett kazal csirkefarhát-csont zöme porc volt....
Előzmény: Bubo.Bubo. (94964)
tutuuka
2016.02.02
0 0
94957
A tuutuu-féle kocsonya sok köröm ( mert kell a rántott körömhöz is ) sok fül-farok ( ez a csajok pályája),
Meg bőrke, nehogy balhé legyen.
Aztán az edényekben sok keménytojás, és mert főttek pl. sárgarépák, hát azok is.
A tojások szeletben szoktak lenni.
Előzmény: öreg_néne_b (94955)
tutuuka
2016.02.02
0 0
94954
Én cáfolom, szerintem ebből a libából is lehet kocsonyát főzni. ;)
Száraz p...csából?
A piaci hentesemnél egyszer vettem egy kazal LECSONTOZOTT csirkefarhátat.
Hogy ki volt az a barom, aki vesződött vele, fogalmam nincs.
Fillérekért volt, olyan kocsonya a Földön nem keletkezett....
Eszement jó lett.
tuutuu
most Kocsonyafőző
Előzmény: öreg_néne_b (94953)
tutuuka
2016.02.02
0 0
94951
Fejemet az asztalba vertem, a Kossuthon az agyasliba riporternő kijelentette, hogy baromfiból nem lehet kocsonyát főzni.
Ebből a libából nem , de eszement jót lehet csirkefarhát-láb-szárny kombóból.
Cáfolat?
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!