Keresés

Részletes keresés

Rencsa-baba Creative Commons License 2009.04.17 0 0 3035
Hali!

Az én kutyum is hullatta nagyon a szőrét mikor meghoztuk,akkor volt 8 hetes most 3 hónapos,de már nem olyan vészes.Nekem inkább az a problémám,hogy még elég sokszor be piszkit.És ujabban van hogy nem is nyüszit.Mikorra lesz teljesen szoba tiszta?Vagy ez változo?Régen nem volt ilyen gondom,mert a többi kutyám kint volt az udvaron:)Köszi.
spancsi Creative Commons License 2009.04.17 0 0 3034
Állandóan porszívózom!!! Folyamatosan hullik a szőr. A rendszeres kozmetika sokat segít majd.
Előzmény: Veronika82 (3030)
SzaszaBaba22 Creative Commons License 2009.04.16 0 0 3033
Hát az én kutyum már 5 éves de még mindig a kutyaszőrt kell szedegetni utána :) Mindenhol csak szőr van xDDD

Tücsike
Veronika82 Creative Commons License 2009.04.15 0 0 3032
Veronika82 Creative Commons License 2009.04.15 0 0 3031
:)
Veronika82 Creative Commons License 2009.04.15 0 0 3030
Sziasztok!

10 hetes spánielem szőre nagyon hullik.Nem tudom ez normális-e, az orvos szerint igen, mert váltja a kölyökszőrét, de az nem korai még?? Amúgy coboly szinű, és kezd a fekete átmenni ilyen világosbarnás szinbe...minőségi royal canin táppal etetjük, tehát nem hinném hogy a táplálkozásával lenne gond. Remélem ez nem marad igy mindig, mert ez szörnyű!!! Mindenhova tapad a sok kis szőröcske!
horvath_agnes Creative Commons License 2009.04.15 0 0 3029
Szia4 én nagyon szeretnék egy spánielt. fiatal pár vagyunk, és nálunk biztos jó helye lenne! imádnám! kérlek adj vmi elérhetőséget! nagyon hálás lennék! köszönöm
Előzmény: rékabetti (3026)
takibea Creative Commons License 2009.04.14 0 0 3028
Szia!Érdekelne a kutyus,hogy tudlak elérni?Üdv:Bea
panettone Creative Commons License 2009.04.14 0 0 3027
Légyszíves keress meg a marcsi.orosz@gmail.com címen.
rékabetti Creative Commons License 2009.04.14 0 0 3026
Sziasztok!!!A segítségeteket szeretném kérni.....egy ismerősöm kapott húsvétra egy 8 hetes kis zsemle színű spanit,de szeretné elajándékozni....sokat nincsenek otthon és hát albérletben panel lakásban laknak.Ez így nem a legjobb :(
Sürgős lenne a dolog ha valakit érdekel vagy tudna neki egy jó helyet légyszi írjatok és küldök képet is.
spancsi Creative Commons License 2009.04.12 0 0 3025
Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Kullancsmentes sétát!!
mr.debutante Creative Commons License 2009.04.11 0 0 3024
"Megvan a féreg!!!
A KVA-773 rendszámú Ford Focus Szabó István nevén van, 1956.09.07-én született, fenn van az -en is: SZABÓ ISTVÁN [BAJSZI] (53). Ott is van a kocsi a képek között.
Írjunk neki minél többen!
Emlékezetőül:
"KVA-773-frsz-autó tulajának üzenem, hogy utolsó dolog volt amit csinált Hortobágy közelében kirakott egy spániel kutyust az autóból!!!Szegény szaladt az autó után de hiába! Patkány vagy!!!
Rakjátok ki az üzifalra hátha magára ismer a görény!!"
panettone Creative Commons License 2009.04.10 0 0 3023

Gazdit keres PIRANDELLO   2009 a kihívások éve a spánielmentésnél! PIRANDELLO kutyusunk egy különlegesen problémamentes problémás kutyus, nem is annyira pszichológiában jártas mint inkább türelmes gazdit keresünk neki. Pirandello egyik kedvenc elfoglaltsága, hogy önként és morogva beáll egy sarokba majd ha letelt a bünti éli tovább megszokott kis életét. ezenkivül imád jókat enni, nagyokat sétálni pocakot simiztetni és a gazdi környékén durmolni. Ha szeretne többet megtudni róla hívja a 06309983947-es számot vagy nézze meg a http://www.spanielsos.hu/pirandello.htm oldalt.

panettone Creative Commons License 2009.04.07 0 0 3022

Mi nem riadunk vissza a kihívásoktól! Hisszük, hogy sikerülhet rendezni két öregecske spani mama Békés és Grétike sorsát.
Mindkettő egy nyugodt kis zugot szeretne ahol nyugalomban alhatnak, finomakat ehetnek és van egy gazdi  aki időnként simogat és cirógat és szól pár jó szót.
Békés sajnos rosszabb helyzetből indul mivel Ő most egy gyepmesteri telepen várja, hogy megmenekül-e az altatás elől, hiszen fiatalabb társai jobb eséllyel indulnak a gazdikeresésnek.
De Grétike se büszkélkedhet jobb sorssal hiszen neki is költöznie kell ideiglenes mamijától mert sok-sok kutyával osztozik a tápon.
Ha ön érez magában elszántságot VAGY AKÁR IDEIGLENES GAZDIJA lenne bármelyiküknek akkor hívja a 06309983947-es számot vagy : http://www.spanielsos.hu

c.r.i.s.s. Creative Commons License 2009.04.04 0 0 3021
Egy éves amerikai cocker spániel (platina színű)kan kutyusnak keresünk S.O.S. gazdit. A kutya családi okok miatt ingyen elvihető. (Idáig lakásban volt tartva, teljesen szobatiszta.) Nagyon ragaszkodó, olyan gazdit keresünk, aki szinte egész nap vele tud lenni.
Érdeklődni: 70/392-04-2http://imgfrm.index.hu/imgfrm/0/2/3/8/THM_0005740238.jpg3 Egész nap!Chris
c.r.i.s.s. Creative Commons License 2009.04.04 0 0 3020
Egy éves amerikai cocker spániel (platina színű)kan kutyusnak keresünk S.O.S. gazdit. A kutya családi okok miatt ingyen elvihető. (Idáig lakásban volt tartva, teljesen szobatiszta.) Nagyon ragaszkodó, olyan gazdit keresünk, aki szinte egész nap vele tud lenni.
Érdeklődni: 70/392-04-23 Egész nap!
panettone Creative Commons License 2009.04.03 0 0 3019
Gazdit keres egy kis fogyasztású ám annál szeretetéhesebb öregecske spanipapa, Vince egy tíz év körüli kicsit problémás ;"hagyjatok sokat aludni" típusú kutyácska, NEM KERESSÜK EREDETI GAZDÁJÁT hanem egy végleges szerető otthont keresünk neki. Vince papáról infok a http://www.spanielsos.hu/vince.htm oldalon vagy a 30/218-7886 telefonszámon
Rencsa-baba Creative Commons License 2009.04.02 0 0 3018
Szia!

Az én kutyum,még csak 2 hónapos mullott.Még van időm.:)Igaz akkor már melózom,de mama,egész nap itthon van,tud figyelni a kutyura.Meg helyben melózom,tehát haza is tudok ugrani ,ha netán valami probléma merülne fel,de remélhetőleg nem fog.Bizok a dokiban,sok állatomon segitett már.Chipezésel hogy álltok?Majd azt is szeretnék,de még egyelőre,ugye se járhat ki egyedül az udvarra,igy még nem érzem szükségét.Meg aztán azt se tudom,ez van e korhoz kötve.:)
Előzmény: pipetto (3017)
pipetto Creative Commons License 2009.04.02 0 0 3017

10 ezerért csinálta a doki, zöld zebrás akcióban, tehát kedvezményes áron, úgyhogy ez biztosan nem drága, máshol én is 14-18-ért hallottam.

Az én kutyám 7 és fél hónapos volt, szerintem pont nem sokkal az első tüzelés előtt kaptuk el. Túl korán sem jó, mert akkor megzavarod a testi fejlődésben, amiért ugye a hormonjai felelősek. De minden dokinak más az álláspontja erről, van aki az első tüzelés után szokta, de egyre többen előtte.

A te kutyusod mennyi idős? 

Előzmény: Rencsa-baba (3009)
pipetto Creative Commons License 2009.04.02 0 0 3016

Én amúgy is többé kevésbé itthon voltam, mert kisgyerkőcöm van. 2 napig kótyagos volt az altatótól, inkább csak feküdt és aludt egész nap. Annyi volt, hogy párszor hányt, nem kaját, hanem zöldes folyadékot, ez is biztos az altatótól volt. Nem minden kutya reagál rá így, lehet, hogy az enyémet egy kicsit túl is altatták, nem tudom. Mondom, különösen nem volt vele gond, egy helyben feküdt két napig, de azért ha meg tudod oldani, ne hagyd egyedül egész napra, már csak azért se, mert szétizgulod magad, hogy mi van vele. Kérj pénteki időpontot a dokitól, akkor a hétvégén otthon tudsz lenni vele.

Utána már minden OK volt, felélénkült és negyedik nap már úgy viselkedett, mintha semmi sem történt volna. Nem fájt neki egyáltalán. Szerencsére nem nagyon piszkálta a sebét ezért leszedtük róla a tölcsért, mert azt viszont nehezen viselte, pár nap alatt darabokra törte, mert mindennek nekiment vele. Nem minden kutya nyalogatja a sebét.

Hát ennyi, pár nap macera az elején, aztán 10 nap múlva már a varratokat is kiszedheted és túl vagytok rajta.  

Előzmény: jewel1979 (3008)
Frida999 Creative Commons License 2009.04.01 0 0 3015
Mondjuk amikor még nagyon pici volt ő sem rohangált ennyit sokkal többet aludt...de ahogy nőtt egyre elevenebb lett :-)
Frida999 Creative Commons License 2009.04.01 0 0 3014
A NEM-re Maja is hallgat azonnal abbahagyja amit csinál...Meg már minden olyan dolgot eltávolítottam amit elér szóval ebből már nincs probléma...Nálunk viszont az idegen embereket nem rendezi le egy szaglászással annyira örül mindenkinek, hogy szabályosan "letámadja" őket :D
Előzmény: Rencsa-baba (3013)
Rencsa-baba Creative Commons License 2009.04.01 0 0 3013
Frida999!

Nos igen rág!Nálam kicsivel több mint 2 hete van a kisasszony.Kapott egy csomo játékot,amit tud rágni.És ezen kivül ha olyat rág rá szolok h nem szabad,kicsit a grabancánál megrángatom.És kezdi megtanulni,hogy ha azt mondom nem szabad,fujj.Akkor ott hagyja.Nos nálunk az előszobába,meg a konyhába mehet be.A szobákba nem.De egyébként ha én is lent vagyok a konyhába,mert oda szoktam levinni a laptopom,vagy épp amit csinálok.Akkor ő is befekszik a kosarába és játszik a kis plüss állataival.Ja és most mivel itthon vagyok,sokat tudok vele kint lenni az udvaron.És lefárasztom a sok játékkal,meg sétával.Igy nagyon nincs ereje már rágni itt bent.Éjjel szerencsére alszik,már:))Kétszer el kezd nyüsszögni ekkor kimegyünk ,elintézi a dolgát,és visszafekszik aludni.Szerintem természetileg meg mindenhogyan nézve jó kutyát választottam.:))Okos már most.Ja idegenekkel meg annyira nem foglalkozik,oda megy megszagolja és jön vissza hozzám :))
Előzmény: Frida999 (3012)
Frida999 Creative Commons License 2009.04.01 0 0 3012
Rencsa-baba!
A megrágásos problémádat tökéletesen átérzem! :) Nekem ő az első kutyám eddig csak macskáim voltak és hát rendesen bekerültem a mély vízbe egy kis spanival :D Maja már fél éves kislány, 4 hónapja van nálam... Amíg meg nem tanultam hogy tényleg olyan mint egy kisgyerek, addig egy szemüvegem, egy cipőm, hajszárítóm, és kb 20 tekercs wc papírom bánta.. :D Ráadásul mi lakásban lakunk tehát amíg nem vagyok itthon addig is bent "garázdálkodik"...A nagyobbik szobából mondjuk ki van zárva, mert itt van minden érték (számítógép, tv..) meg a fürdőből is azóta mióta rászokott arra h felugrik a wc tetejére és a sminkkészletemet dézsmálja :D Az a vicc, hogy amikor ketten vagyunk itthon olyan jól elvan én mondjuk itt ülök a gépnél ő addig játszik vagy alszik itt a lábamnál...vagy felültetem az ölembe és akkor nézi mit csinálok...de amint jön valaki teljes extázisba esik és molesztálja az illetőt harapdál minden :D És ilyenkor szokták tőlem megkérdezni, hogy: egész nap ilyen? hogy bírod? És hiába mondom h nem tényleg tök nyugis amúgy, senki nem hiszi el :D :D
spancsi Creative Commons License 2009.03.31 0 0 3011
Féreghajtás 3 havonta, de vannak esetek, mikor sűrűbben is kell. (pld. ürüléket evett)
Kutyát, macskát egyszerre féreg hajtózom, és ezzel egy időben kapja a bolha-kullancs cseppeket. Ugyanis a bélféreg peték egyik hordozója a bolha. Kullancs ellen szigorúan
4 hetente!!!
Rencsa-baba Creative Commons License 2009.03.31 0 0 3010
Szia!

Hogy mikor,nekem azt mondta a doki az első tüzelés előtt a legjobb elvégezni a műtétet,tehát olyan 6 hónapos kora körül.
Előzmény: jewel1979 (3008)
Rencsa-baba Creative Commons License 2009.03.31 0 0 3009
Szia!

Köszi a választ!Biztos nem akarok kiskutyákat.Hát ha itthon is kell maradni a kuttyal nem gond nálam,ugy is május 1-től kezdek melózni.Igy van időm rá.Te mennyiért ivartalanitattad?Itt az én dokim,10ezerért csinálja az ő sulyával nézve.Szerintem olcso,Sok helyen olvastam sokkal többért is csinálják.Akár duplájáért.Nos féreghajtás,hát a régi kutyumnál fél évente csináltuk.De a gyógyszerre is az volt irva,hogy fél évente kell.Persze gondolom ez gyógyszertől is függ.A nevét már nem tudom.:( De majd ugy is 2 hét mulva megyünk a dokihoz,féreghajtásra,meg oltásra.Majd akkor megkérdezem tőle.Neked amugy mennyi idős a kutyud?
Előzmény: pipetto (3007)
jewel1979 Creative Commons License 2009.03.31 0 0 3008
ivartalanítás: és amikor megcsinálják a műtétet, mennyi ideig kell otthon maradni a kuttyal? ki kell ezért venni szabadságot? Vagy otthon lehet hagyni egyedül?

féregtelenítés: mi 3 havonta, orvosnál kapható 3 napos tablettával
Előzmény: pipetto (3007)
pipetto Creative Commons License 2009.03.31 0 0 3007

Szia! Ha ezzel segítek a döntésben, az én szuka kutyusomat pár hónapja ivartalanították és egyáltalán nem bántam meg. Gyorsan túl volt a műtéten, pár napig lábadozott, de az is inkább az altató hatása miatt volt. Se nem hízik, se nem lustul a kutyám, nincsenek konfliktusok más kutyákkal és nem kell félnem a tüzelési időszaktól, hogy beugrálnak a szomszéd kutyák. És ahogy előttem már leírták, kisebb esélyel alakulnak ki nála egyes betegségek. Ha biztosan tudod, hogy nem akarsz majd kiskutyákat, neki is és neked is ez a jobb megoldás.

Én is kérdeznék más témában tőletek. Ti milyen gyakran féregtelenítitek a kutyusokat? Mindenki mást mond erről is.. Mindig ugyanazt használjátok, vagy váltogatjátok a szereket? Én most Triantelmet vettem a patikában, azt mondták, hogy az széles spektrumú, minden élősködőt kihajt. Érdekelne, hogy ti milyen gyakran adjátok, mert oda akarok figyelni erre, de azért gondolom az se tesz jót, ha gyakran adja az ember..

Előzmény: Rencsa-baba (2994)
Rencsa-baba Creative Commons License 2009.03.30 0 0 3006
Tehát,akkor lehet kint is tartani.Mondjuk az én spanim bent lesz,persze ki járhat.Monjuk a szoba az tiltott terület.:))Képzeljétek ma eggyütt aludt a macsekkal,ugyan 10 cm volt köztük,de a macska oda feküdt.Hát ezt a mérgezős dolgot se értem.MIre jo ez az embereknek?!Monjuk mi olyan környéken lakunk,ahol talán nem fordul ilyen elő,de phttp://imgfrm.index.hu/imgfrm/9/1/6/4/THM_0005719164.jpgersze soha nem lehet tudni.Sok paraszt van.Sajna!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!