Én is azt csinálom...hol nyerek, hol vesztek...az utóbbi labirintusokban nem volt szerencsém a trón foglalásokhoz...kifogtam a 2 legerősebb játékost, most már inkább otthagyom, ha meglátom, hogy ők ülnek a bajnoki székben.
Jó választás. Ebben a műfajban a játék a fontos, ha győzöl az + sikerélmény. És még az ezűstjeid számát is gyarapíthatod.
Én is már elengedtem a trónfoglalást, min t elsődleges célt, most áttértem inkább mindenféle bisz-basz vásárlására. Ha még egy fél méter lesz belőlük, akkor megnyítom a boltot. csak még nem tudom, hogy találok rájuk vevőt:-)
Sajnálom Anikó ha kimaradsz a játékból. Mindnyájan biztattunk, de belátom, ha ez a döntésed. Itt nem érzed jól magad, viszont a Honfoglalón meg igen. Akkor ott a helyed, és itt nem kell játszanod a mi kedvünkért. Csináld azt, ami jól esik neked, nem akarunk rád erőltetni semmit.
Szép estét neked is, és további jó játékot, kellemes időtöltést a Honfoglalón és a Fórum játékokban is!
Azt a faszit nem könnyű legyőzni. Kezd ez a játék is a honfoglalóra hasonlítani:-( Majd később összeszedem a használható kártyákat, amit a kudarcpontoknál tudsz felhasználni.