Aki ismer,az tudja hogy mire számíthat....:-) Aki nem,az csak nagyon óvatosan közelítsen...! Lesz itt MTZ,Gépészet,Humor,Szex....szóval minden ami fontos...:-) Téma korlát nincs !!! Lopott pénzen gazdagodott milliárdosok,és sértődősek kíméljenek a jelenlétükkel !!! A Topik nyitót kritizálni,csak nagyon nagyon indokolt esetben szabad..!:-))) .....ez csak 1 próba...meglátjuk...ha nem megy becsukom a boltot,és megyek máshová "vásárólni"...
Fasza volt ! sikerült mindet megnézni !:-) Bár...a tortás ,tűzijátékos résznél,eltartott egy darabig,míg rájöttem,hogy a dolog kissé interaktív !:-) Az őserdőnek párja nincs !!!:-)
Első hajtás nélkül a kis 80 lóerős Johnival is elkapartam volna a 8.3 mas póttal teli trágyával.szegénynek kijár a rúd néha még a difizár is kell hogy el tudjam a rakás mellől húzni
Hát ez a rákfenéje a dolognak hogy nem mindegy ki ül bele,ha balfasz a traktoros akkor majdnem mindegy milyen traktorral van.
Száraz talajon minden további nélkül viszi a trágyaszórót az MTZ is,sárba meg mi a fasznak húzni? főleg ha le se bírja szántani,EB 4 pótkocsim nekem is van,azzal hordom a vetőmagot a gépbe az 50 es MTZ m viszi mint a rongyot