Hello! akit érdekel a hátsó agy szimering mérete 54x80x14, elvileg ilyen csapágyboltban nem kapható, de holnap találok rá megoldást, egy kis esztergályos munka és jó lesz bele egy 500 Ft-os szimering is.
akkor valamelyik oldali kacsoló agy nem old ki és visszahajt menet közben. bakkold ki az elejét és forgasd meg a kereket ha vissza hajtja (forgat) a féltengelyt akkor ott a bibi.ezetleg ha felbakkoltad akkor a kerék csapágyaka lógását is érdemes megnézni, ill a féltengely nem e lóg az agyban. Sok sikert.
Igaz, van neki tömítése is, na majd jövőhéten lebontom a burkolatot és meglesem, mert a műanyag fedél alól csepeg valahonann. Azért az kicsit furcsa, hogy a vezérműszíj cserénél ez nincs megemlítve a könyvében, mert ha beáll a szivattyú akkor hiába az új szíj. A peugeot nál néztem az 1.9 td 90 lovas verziónál van kétféle változat is, a szivattyúra.
Sziasztok! Vízpumpával volt már valakinek dolga? Szép lasan csepereg, nem vészes de meggyógyulni nem fog. Javítható, vagy nem érdemes küzdeni vele és csere? Jól tudom hogy a vezérműszíj hajtja? Thnks...
Én még ezt ajánlanám! Ugyan nem csak a mi csodáinkal foglakozik, viszont a platós terepjárokhoz lehet (majd) hasznos és haszontalan de jó ötleteket találni, megosztani :)
Sajnos se a kuplungot, se a féltengelyt nem tudták megcsinálni Orosházán... kecskemét lesz belőle... majd valamikor januárba. Holnap egy ismerősömmel haza hozzük és bekerül a garázsba :( Remélem a motorját legalább tényleg királyra megcsinálták :( :)
Szia. Üdv a fórumon. Alkatrészek zömét vácon megtalálod. Gömbfejet érden szoktam javíttatni. ha rákattintasz a nevemre, találsz egy honlapot. Ott megtalálod az elérhetőségeit.