Keresés

Részletes keresés

kristo_f Creative Commons License 2010.08.10 0 0 1202
Hogy buktatnál le egy hasonló szervezetet, kikérdeznéd őket?
Előzmény: Törölt nick (1201)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.10 0 0 1200
Mindegy az ügy végkimenetele, mert egyik félnek sem tudok jó szívvel szurkolni, viszont az igazság az érdekel. Ha egy koholmány az egész, akkor azzal van bajom, mert rengeteget csorbít a demokrácia és jogállamiságba vetett hitemen - ha meg igaznak bizonyulnak a vádak, akkor az is meglehetősen sötét jövőt jósol Magyarországnak. És egyáltalán nem örülök annak, hogy a nagy nemzeti hősmítosz építése közben - amolyan magyar módra - sikerült importálni a Közel-kelet mindennapjait meghatározó terrorizmust. És ezt a törekvést már napi szinten tetten érhetjük a Jobbikos húzóarcok és médiájuk állandó Közel-keleti paráztatásaiba.

Tisztelettel jelzem, hogy engem nem érdekel sem Palesztina- sem pedig Izrael sorsa, sőt még Irán ügyei is meglehetősen hidegen hagynak.
Ne nekünk - egyébként is bajban lévő magyaroknak, kelljen megoldani a világ emberjogi igazságtalanságait. Mellesleg nehezen hiszem el, hogy a Jobbik parlamenti képviselőit a Közel-keleti békefolyamatok elősegítése céljából küldték volna az országgyűlésbe a zömében kelet magyarországi, cigányokkal vívódó szavazók...

Előzmény: magyar lyány (1190)
Navorsky Creative Commons License 2010.08.10 0 0 1199

mit baszogatjátok szegény, önimádó Benkőt!:)

Előzmény: Z757 (1198)
Z757 Creative Commons License 2010.08.10 0 0 1198
Nézd meg az adatlapján a hozzászólásszámot :-)))
Előzmény: Törölt nick (1195)
Navorsky Creative Commons License 2010.08.10 0 0 1197

Benkő,nem rokonod a rendőrgyilkos Császár Előd?

horex Creative Commons License 2010.08.10 0 0 1196
.
Z757 Creative Commons License 2010.08.09 0 0 1194
Vazeg, ez felér egy szerelmi vallomással :-D
Navorsky Creative Commons License 2010.08.09 0 0 1192
849
Navorsky Creative Commons License 2010.08.09 0 0 1191
:))))))))))))))))
magyar lyány Creative Commons License 2010.08.09 0 0 1190
Kedves Fórumozók!

Nemrég hívták fel a figyelmemet erre az oldalra, és mivel úgy látom, hogy kezd egy kicsit egysíkú lenni a beszélgetés, én is szeretnék egy-két gondolatot hozzáfűzni a témához.

Szóval, először is Kedves Benkő György!

Nagyon köszönöm azt, amit tettél! Köszönöm a bátorságot és kitartást, hogy hónapokig képes voltál végighallgatni ezeket a gazságokat, és volt bátorságod felvenni, és elvinni a rendőrségre. Köszönöm, hogy a lelkiismeretedre hallgattál, és az esetleges atrocitásokat is bevállalva, lebuktattad ezeket az embereket. Örülök, hogy vannak még ilyen emberek ebben az országban, mint te. Számomra megtiszteltetés, hogy van lehetőségem megköszönni ezt.

Ja, és a jutalmat, nagyon remélem, hogy te kapod meg. J

Kedves Dunai Hajó!

Azt írtad lentebb, hogy számodra teljesen indifferens az ügy végkimenetele. Hát éppen ez a probléma veled. Merthogy éppen ez a lényeg. Neked amúgy az igazság fontos, vagy a cirkusz?

Kedves Pulykapénz!

Ez az ember nem beteg, nagyon is egészséges. Helyén van a szíve. És ahogy így körülnézek magam körül, kevés olyan férfit látok, aki meg merné ezt tenni. Aki túl tudna nézni a saját érdekein. Aki a tettekben is hazafi, nem csak szavakban.

Kedves Lesek, mint a vettmalac!

Nehéz meggyőzni azt, aki eldöntötte, hogy ő a hazugságban akar hinni. Jó szándékú emberek ezt megteszik, futnak vele néhány kört, de általában sajnos hiába.

Kedves TOMM13!

Igen, lesz valaki, aki nem felejti el ennek az embernek az érdemeit. Én nem felejtem el ennek az embernek, amit tett! Amit tett a potenciális célpontokért, és amit tett értünk, magyarokért! Nagyon remélem, hogy élhet nyugodtan, sőt BÜSZKÉN ebben az országban! Ja, és szerintem nem kéne átszabni a pofikáját. Úgy jó, ahogy van! Mert hát az a helyzet, hogy hát nem is tudom, hogyan mondjam, igazán nem akarlak felbosszantani, de szóval nem elég, hogy ez a férfi igazságszerető, bátor, hanem ráadásul még, ne légy dühös kérlek, de ez a pasi még jóképű is. De nehogy rosszra gondolj, egy szép szempár miatt még nem cserélem fel az igazságot hazugságra. Valóban azért tisztelem ezt az embert, amit tett. Igen, jól olvastad, tisztelem!

Ja, és ez a sor meg jobban nézne ki így:

Te Benkő ……. Te ország büszkesége ………

További jó eszmecserét mindenkinek!

benkoo Creative Commons License 2010.08.08 0 0 1187
én úgy gondolom az számít , hogy megmentettem sok ember életét. egyébként ezért mentem el a rendőrségre, mert már éles akció jött volna.
Ettől függetlenül már évek óta tartották a robbanóanyagot stb. a lakásokban.
Egyébként meg nem tudom neked mi lenne a jó.
Bármit mondok úgy is szar. Ezért inkább megyek és csinálok egy jó vasárnapot magamnak.
Egy a lényeg.... nincs több balhé azóta az utcán, nincs robbantás, gyújtogatás.
Te úgy sem leszel soha elégedett..... zárjuk le.
Jó hétvégét.
Előzmény: Törölt nick (1185)
benkoo Creative Commons License 2010.08.08 0 0 1186
rosszúl gondolod... nagyon jól tudtam, hogy egy felvétel kevés és látod a huszonezer oldal és a sok bizonyíték mellett is próbálják semminek beállítani amit elkövettek.
Nem két perc volt csak a TV-k ennyit használtak fel. több órányi a felvétel.
De mint mondtam a jutalmat fel fogom venni.....ha adják.
De nem lehetetlen, hogy azok akik már vallottak kaptak belölle....
Előzmény: Törölt nick (1183)
benkoo Creative Commons License 2010.08.08 0 0 1184
miért?
Előzmény: Törölt nick (1180)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.07 0 0 1182
Gyuritól - Gyurinak:

2010-08-07 11:35
Budaházy exkluzív - Célpont (videó)

Egy éve ül előzetesben – a legkeményebb bűnözőknek kijáró biztonsági fokozatban őrzik, a vádhatóság szerint ő az első magyar terrorszervezet feje. Az ügyészség megtiltotta, a bíróság megengedte: megszólalhatott a Hunnia Mozgalom vezetője.

Budaházy György a Célpontnak adta a letartóztatás utáni első interjút.

(hírTV)

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=333861
Előzmény: benkoo (1179)
benkoo Creative Commons License 2010.08.06 0 0 1179

Leszögezném, hogy sajna én soha nem voltam bűnöző, semmilyen büncselekményt nem követtem el, nem vettem részt.Ebből következik nincs bűntársan.

Soha nem is tartottam kapcsolatot ilyen emberekkel.

Az a valaki valószínüleg kapott pl. ingyen ügyvédi védelmet vagy valami hasonlót és ezért okosakat mondott.

Én bármikor kikérem az erkölcsi bizonyítványom amit meg is kapok.

A védők valószínűleg megrettentek a kapott bizonyítékok súlyától és ezért elindúlt a gyerekes lejárató hadművelet.

Nincs ezzel gond... számítottam rá.

Miért pont 13? mert eddig 10 volt, meg 5, meg egyebek most 13... majd lesz ez 12000365 is. meg egyebek.

Gyenge próbálkozás volt.....

Továbbra sem értem, hogy miért nem az érdekel titeket, hogy robbanóanyagot, fegyvert tart valaki azért, hogy embereket móresre tanítson?

Ez nem számít?

Ja és ha 1 Ft-ot is felajánlanak szó nélkül felveszem és még weboldalt is csinálok neki ahol a pénz és én című fotósoroztatok lesznek.

NEM A PÉNZÉRT CSINÁLTAM ÉS SOHA NEM MOTIVÁLT EBBEN AZ ÜGYBEN AZ ESETLEGES JUTALOM AMIRŐL ÉN IS CSAK A HANGFELVÉTELEN BESZÉLŐTŐL HALLOTTAM ELÖSSZÖR,DE AKKOR MÁR HÓNAPOK ÓTA VETTEM A SEXY HANGJÁT.

TEHÁT EBBŐL KÖVETKEZIK: NEM A PÉNZ MIATT KEZDTEM.

DE HA ADJÁK EL FOGOM FOGADNI. NÁLUNK ÉRTELMESEBB ORSZÁGBAN TELJESEN NOMRÁLIS LENNE, HOGY JUTALMAT ADNAK. ENNYI.

NEM BAJ LASSAN SZEPTEMBER ÉS INDÚL A TÁRGYALÁS.

OTT KIDERÜL KI A FAXA GYEREK.

JA MEG BE KÉNE MUTATNI AZT A PAPÍRT AHOL ELJÁSÁR FOLYIK ELLENEM BÁRMI LOPÁS EGYÉB ÜGYBEN..... MAX PHOTOSHOPPAL MENNE....

Navorski Creative Commons License 2010.08.05 0 0 1178
ügyvédre talán elég lesz neki...
Előzmény: Törölt nick (1175)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.04 0 0 1177
Számomra teljesen indifferens az ügy végkimenetele. Csak találtam egy cikket, ami ide tartozik.
Előzmény: horex (1176)
horex Creative Commons License 2010.08.04 0 0 1176

Azért nem hoppoznék!

Ilyenkor a "bűnözőtárs" mindig szavahihető?

by horex

Előzmény: Törölt nick (1175)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.04 0 0 1175
Hopp! Na, mit találtam...?

Tizenhárommilliót vágott zsebre Benkő a felvételekért egy volt bűntársa szerint

Tizenhárommillió forintot kapott állítólag Benkő György százhalombattai vállalkozó azokért a hangfelvételekért, amelyek bejárták a médiát az áprilisi választások előtt. A hanganyagon a Hunnia Mozgalom egyik vélelmezett katonája beszél az akcióikról, s magáról a szervezetről. Benkő lapunknak továbbra is tagadta, hogy jutalmat kapott volna, azonban egy fogvatartott nyilatkozata másról árulkodik - áll a Magyar Nemzetben augusztus 3-ai cikkében.

A terrorizmus és egyéb bűncselekmények gyanúja miatt letartóztatott S. József ügyvédje, Somogyi János a lapnak azt nyilatkozta, az elmúlt hetekben az egyik kollégája egy letartóztatott nyilatkozatát juttatta el hozzá. E dokumentum szerint a váci fegyház egyik elítéltje azt állítja, korábban kapcsolatban állt Benkő Györggyel, aki az ismerőseinek azt mondta, hogy 13 millió forintot kapott kompromittáló hangfelvételért – közölte Somogyi János. Ismeretes, Benkő György vette fel azt a hanganyagot, amin a mozgalom egyik tagja azt mondja: „Mi vagyunk a Magyarok Nyilai! Mi vertük meg Csintalant, mi dobáltunk Molotovot a képviselőkre, mi robbantottunk a Szilvásynál, én lőttem a Hiller házára, mit akarsz még?”
Somogyi János ügyvéd szerint életszerűtlen az, hogy valaki passzióból, a bűnpártolás bűncselekményét kockáztatva, több hónapon át magánakcióban rögzít hanganyagot egy állítólagos terrorszervezet tagjával. Az ügyvéd a Magyar Nemzetnek elmondta a fogvatartott nyilatkozatának kulcsmondatait is: „Benkő urat régóta ismerem, tőlem körülbelül hét-nyolc millió forint értékben vett át bűncselekményekből származó árut. Ezek főleg műszaki cikkek, telefonok és arany ékszerek voltak. Tudomásom szerint emiatt ellene büntetőeljárás is indult, de azt megszüntették.
Ismerőseimtől tudom, hogy Benkő úr a Budaházyról és másokról készült hangfelvételekről beszélt nekik. Azt mondta nekik, hogy azokat a hangfelvételeket, amelyek a robbantásról szólnak, rendőrségi megbízásból csinálta, mert ezért összesen kb. tizenhárommillió forint jutalmat kapott a rendőrségtől. Azzal dicsekedett, hogy őmiatta van bent Budaházy György.”
- Nem ismerek semmilyen váci börtöntölteléket, és főleg nem vásároltam tőle lopott cikkeket. Ez hazugság – mondta Benkő a Magyar Nemzetnek. Hozzátette: eddig egy fillért sem kapott, de ha neki ajánlják majd fel a korábban kitűzött nyomravezetői díjat, akkor azt gondolkodás nélkül elfogadja. – Remélem, hogy a letartóztatott gyanúsítottak legalább tíz évet kapnak, és nem hiába vittem vásárra a bőrömet – fogalmazott a százhalombattai vállalkozó.
(MN nyomán)
Előzmény: benkoo (1172)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.22 0 0 1174
Valaki kurva nagyot kockáztat ezzel a történettel. Hogy aztán az a Jobbik felső vezetése vagy éppen a kormányváltáson közben átesett rendőrség... azt még nem tudhatjuk. Mindenesetre a cirkusz már megvan, csak a kenyér hiányzik.
Előzmény: benkoo (1172)
benkoo Creative Commons License 2010.07.22 0 0 1173

sajnos az is terrorizmusnak minősülhet... ja és a szervezkedés a lényeg itt.

Tudod ausztriában a lábtörlőért is megkapták volna a 3-5 évet alapból, mert az már ott komoly büncselekmény. Nem hiszem, hogy te boldog lennél ha a te házadra menne molotov, vagy gránát....

Előzmény: Törölt nick (1171)
benkoo Creative Commons License 2010.07.22 0 0 1172
ezt kérdezem én is hónapok óta... hogy ők mit mondanak majd.. gaudi,morvai,novák...?
Előzmény: Törölt nick (1168)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.20 0 0 1171

Magyarországon az utolsó terrorista Carlos volt, ő is vendégként.

Ezek a lábtörlő gyujtogató "terroristáink" olyan messze vannak a valódi terroristáktól, mint a telefonautomata fosztogató a bankrablótól.

Törölt nick Creative Commons License 2010.07.20 0 0 1170
A média és a mögötte álló hatalom korlátlan pénzzel és idővel rendelkezik ahhoz, hogy ezt az emberekkel elhitesse.

A "győzike-mónika" nézői, bármikor képesek egy-egy választást vastagon megnyerni.
Előzmény: Törölt nick (1169)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.19 0 0 1169
"Ha ez a vád igaz, a közvélemény összefüggésbe hozhatja a Jobbikot a terrorizmussal, és ez hívei jelentős részét eltántoríthatja."

Miért van olyan érzésem, hogy a Jobbik szavazóbázisát ez nem fogja meghatni és eltántorítani meg főleg nem?
Előzmény: Törölt nick (1168)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.15 0 0 1168
Budaházy a Jobbik időzített bombája:

Budaházy György komoly dilemmát jelent a Jobbiknak, támogatása körül máris törésvonalak jelentkeznek. A párt mérsékeltjei legszívesebben elfeledkeznének róla, a Gaudi-Nagy Tamás és Morvai Krisztina vezette tábor viszont politikai fogolynak titulálja és küzd kiszabadításáért. Budaházynak akár már az ősz folyamán szembe kell néznie a felelősségre vonással.

A Jobbik több vezető politikusa következetesen kiáll a 41 éves Budaházy György mellett, és elítélik az ellene és több társa ellen készülő pert. Demonstratív szolidaritásuk súlyos kockázatot rejt magában. A Legfőbb Ügyészség ugyanis még 2010 februárjában hírül adta, hogy az egy éve előzetes letartóztatásban lévő, diósdi illetőségű népvezér a Magyarok Nyilai nevű terrorszervezet katonai vezetője volt. Ha ez a vád igaz, a közvélemény összefüggésbe hozhatja a Jobbikot a terrorizmussal, és ez hívei jelentős részét eltántoríthatja. Terroristák nyilvános támogatása, illetve az erre való felhívás bűncselekménynek minősül, s azt a pártot, melynek a vezetői ezt teszik, a Legfelsőbb Bíróság az alkotmány védelmében akár fel is oszlathatja.

http://hvg.hu/velemeny/20100714_budahazy_jobbik
benkoo Creative Commons License 2010.06.28 0 0 1167
na kb ez a Jakab.
Előzmény: Törölt nick (1166)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.25 0 0 1166
"Ez aljas utcai harc amibe minden belefér."

Kocsmai műfajban a kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=D3K-mrlYG7Y
:)
Előzmény: benkoo (1164)
benkoo Creative Commons License 2010.06.25 0 0 1165
de továbbra is mondom, hogy ha bajom esik az sem érdekel.... ezeknek börtönben a helyük akkor is.
Előzmény: Törölt nick (1163)
benkoo Creative Commons License 2010.06.25 0 0 1164

Jakabban nincsenek katák, meg kötöt mozdulatok. Egyerűen arról, szól, hogy valaki folytogat, üt,rúg, elkapja a ruhád,karod, hátúlról elkap stb... és te védekezel vagy támadsz.

Ez aljas utcai harc amibe minden belefér. Sok hadseregben is oktatták... nem véletlenül.

Előzmény: Törölt nick (1162)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!