Ez a topic azért született, hogy a feleslegessé vált gyermekholmik új gazdát találhassanak. Az áttekinthetőség érdekében kérlek tatsd be a következő szabályokat:
1. Hozzászólás elején szerepeljen a KERES / KÍNÁL / CSERÉL stb.
2. Egy dologról csak 1 kép kerüljön fel - privátban bárki kérhet többet, ha érdekli a dolog vagy egy lista szerepeljen a kínált dolgok főbb paramétereivel, és egy link pl. Picasa Web-re / TeszVesz-re stb.
3. Ugyanaz az összeállítás max. 2 naponta egyszer szerepelhet
4. Aki komoly eladási / vásárlási szándékkal érkezik, legyen szíves az E-mail-jét publikussá tenni az adásvétel idejére
5. Ha valaki szeretne törölni egy hozzászólást, a 'Megkérdeztük az életmódit' c topicban kérheti (ugyanitt kérhető szankció a topic szabályainak megsértői ellen)
(6. A csevejeket inkább privátban / más topicocban kéretik bonyolítani)
kínál!! Nagyon szép, puha ,meleg polár pulcsik a teszveszen. Pamut kardigánok, farmer nacik. Minden 1 Ft-ról...minimálár nélkül. http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=9127781 kinleykata
Még egy télikabátot találtam, már rövid az ujja a lányomra. Rózsaszín, nem élénk, belül irhaszerű bélés, kívül puha szövet. Nagyon meleg. 3-4 éves van beleírva, lányom tavaly télen, 6 évesen még hordta. 1000.-
Keresek túrázásra alkalmas, fémvázas HÁTI HORDOZÓT. Legyen masszív és kényelmes a gyereknek meg persze Teherhordó Apának is, hosszabb utakat tervezünk. Jó állapotban lévő használtak érdekelnek elsősorban. Ha írtok, kérlek, a márkanevet, típust és teherbírást is legyetek szívesek megadni. Köszönöm.
Még mindíg keresi új gazdáját ez a 23-as teljesen új Padini sportcipő.Ajándékba kaptuk,de nekem lánykám van.Csere is érdekel.Több képet priviben szivesen küldök. juhos24@freemail.hu
irtam privit a 2 cipovel kapcsolatban. milyen allapotban vannak? helyileg hol? mindjart irok meg egyet priviben is ha nem olvasol itt, csak memeri konyes albumat befejezem elobb. :)
meri, igy elso korben foglalom a konyveidet, mindjart atnezem, mi kell belole. de ugy a 4. utan mar komolyabb anyagi szempontokat is figyelembe vennek. :)
fekete lányfarmer HundM, 92-es, kh 48,4, bh 30 500.-
farmerruha, h 53 cm, elől gombos 500.-
fehér lány blúz 98-104-es, h 39, ujja 37 cm 500.-
bordó steppelt kabát, LOGG, 116-os, ezen van néhány alig látható sötét folt 800.-
104-es rózsaszín kordruha 900.-