Biztosan lehet, hisz ott vannak az utak. De gyanítom téged inkább az érdekel, hogy szabad-e... Inkább csak autóval jártam ezeken a szakaszokon, így nem nagyon figyeltem, de az biztos, hogy egyes településeken vannak bringaútnak csúfolt járdák, de a települések között nem rémlik tiltás.
Már többször bejártam idén a pályát, hátha megint jön valami hülye vihar és lezárják az utat fél évre. Kedvenc nyolcasomat jártam be egyébként (Pap-rét - Hegytető - Lepence - Visegrád - Hegytető - Dömör-Kapu).
Akartam ma országútival Dobogókőre menni (a szokásos évi menetre), de karbantartós kedvem volt és mivel a terepezések miatt volt két igen görbe küllőm, gondoltam cserélek.
Pótküllőim ugyan voltak, de küllőkiszedés után derült ki, hogy túl hosszú a pótlás. Így ugrott az út, mentem boltba helyette.
Szerintem arra a brutál hupplira, ami a vasúti átjárónál van. Az egyszer engem is megtréfált, amikor a lejtő felől 25+-sszal fékezés nélkül hajtottam át rajta úgy, hogy szemből jöttek. Teljesen beleolvad a koszos környezetbe. :)
Nekem is XM-L lámpám van, de csak 1x18650. Van egy olyan érzésem, hogy fogsz látni ezzel :))
Más. Találtam egy dunakanyar túrát neten és kérnék egy kis megerősítést aki járt arra mostanság. Holnap készülök egy Sződliget-Zebegény-Sződliget túrára. Jól járható az út? Végig van kerékpáros út tényleg?
Ezért szeretem a Megyeri út - Baross utca - Reitter F. utca útvonalat. Ezeken hosszú, egyenes szakaszok vannak. Persze eszem ágában sincs harmincas átlagra hajtani, de 27-ig már jutottam a belváros első lámpájáig. Onnan meg lötyögés.
Sőt, én sem bírok városban 30-as átlaggal haladni, de még a 25-ös átlag is csak úgy jönne ki az útvonalamon (egyébéként nem szokott), hogy itt-ott 35-40 az utazó. Sok a kanyar, fékezés, várakozás. Amikor 23-24 feletti az átlag, az már brutál. A szokásos a 19-20-as átlag, mondjuk ez tényleg max. 100-as pulzus.
Ezen en is gondolkodtam mar, jo darab. A gyerekek meg csak ritkan jonnek velem ejszaka bringazni, arra meg eleg nekik valamelyik regebbi lampam... :-) (pl. 4x Cree XR-E, Taskled vezerlo+ az ominozus kozos beszerzesu DVD-lejatszohoz valo Li-ion akku).
Akkor tenyleg elter az "idozona", mi korabban indulunk es jovunk vissza (7:10-7:50 es 16:30-17:00 a sarokszamok)
Mondjuk ezt a korai indulast is csak most tudtuk megtenni, mert a gyerekek egyedul jartak reggelente iskolaba (egeszen maig, mert mostantol nyari szunet van).
Azert lassabb odafele, mert nejem nem bir 30-as atlaggal haladni :-) igy odafele "zsiregeto" edzes van, cserebe hazafele megnyomom a pedalt kisse.
Egy új boltot ajánlanék nektek! A Hellovelo -t, ahol vásárolhattok a Német KED sisakokból, Burley utánfutókból , Gonso ruházatból és sok már termékből.
Biztos máskor közlekedünk. Meg mondjuk csak 2-3 alkalommal sikerül bringával jönni ilyen-olyan okok miatt.
Reggel 8:10 körül jövök át az Árpád hídon, délután meg ha sikerül, az UVH-s útvonalat választom, és átmegyek a hegyen. Ez meg f6-f7 között szokott lenni.
De mint ahogy írod a robogó nem fogyaszt 3 liter alatt így a napi 2x60km alatt kb 4 litert fogyasztana így megközelítőleg 1000 liter évente jelenlegi benziár mellett ez nem kevés összeg. Persze kár egész évre számolni, mivel nem lehet mindig kerékpározni/motorozni.
Az elektromos feltöltés nem tudom mennyi összeg de ennek biztos a töredéke, ráadásul a munkahelyi feltöltés még ingyen is lenne.
Ha csak 30Km-re lenne a munkahely akkor azt saját erőből is meg tudnám tenni.