Sztyepp: Mióta? - Csak gondoltam, hátha valamelyikőtök jóban van velük. (Egyébkint állítólag, ha egyszer otthagytál náluk egy jelentősebb összeget, utána már meg is ismernek.)
Pyra: De. Gáz. :o)
Ja, a gitármánián az a 8 ujjas tapping ölég jó!! Ki az? (Nem látszik. Eddie?)
Most hallottam az előbb életemben először Rammsteint. Nyomják a dzsigidzsigidzsigi-t, közben valaki németül "haragszik" - he, he, nagyon aranyos!! ;o))
Amatőr kérdés: ProEdge tremolós Ibanez RG570-em vajon mit szólna 10-es húrkészlethez? Bírja azt a tremoló, a húr, a gitár? (Mióta megvan 9-essel megy, de más hangszeren nyúztam már 10-est és szerettem.)
Megnéztétek már, műkszik a
http://www.totalguitar.co.uk ?
Pestiek, hozzáértők. Ha valaki jár az Oroszlánok felé, próbálja már ki a legutóbbi Zenészben bemutatott (nem írom, hogy "tesztelt") kőris borítású Ibanez RG320-ast.Elsősorban a hangja (meg a trs tremoló) érdekelne. Nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre!
Pyramyd: Kösz az ATEC cimet. Kerestem már őket a neten, de én csak annyit tudtam, hogy atec, semmi többet. Szóval érdekel olyan is ami nem zsir uj, de tartok tőle az sem lesz valami olcsó. Beszélhetünk erröl bövebben mail-ben? Z
Nem mondod! Most jártam Pesten, a West-endnél álltunk meg, és én keseregtem, hogy este hatkor már úgysincs nyitva hangszerbolt. És közben ott lett volna?! Argh...
Ha már a boltoknál tartunk.
Szerintem mindegyik rabló meg köcsög. Amelyik nem, annál csak gagyi cuccok vannak. Én is csak azért mentem az Eldorádóba mert megoldható a banki hitel. Ha nem akar az ember egy-két évig gyűjteni akkor ez a megoldás. Persze néhol meg lehet egyezni részletfizetésben. Mondjuk egy 200 ropis gitárnál befizetsz 195-öt, a maradék 5-öt meg a következő hónapban. Kábé ilyen szinten megy a dolog.
+van!!! :))) király!!! :))
Szóval az van, hogy hallgattam... mondom, húbazzeg... ez +fog... erre be tudnék indulni + minden... :)) de ezek szerint eccer már rámozdultam... jóvan, hülye vagy Wankie, nem gond :))
Ha nem fontos, hogy új legyen a hangszer, akkor van egy bót az Oroszlánbarlang mellett 2 uccára, hogy pontosan merre két ucca, aztat nem tudom :), de ott van egy fickó, aki használt hangszereket újít fel. Némelyikről + nem mondtam volna, hogy használt, szóval szerintem jól dolgozik a fószer. Jah! És import gitárjai is vannak... ajánlom figyelmetekbe, télleg szép gitárjai vannak. (Les Paul-t is láttam...)
Szal:
Megvoltam szorulva anyagilag, más lehetőség nem volt (dehogynem, csak már pánikszinten ment a dolog), elvittem eladni a gitárom...
Ez egy Jem 555 -ös volt, gyári müa. keménytokkal...
Bevittem a Deákhoz(ő a tulaj, Eldorádóilag!), nézegeti, meg minden, azt monddta ismeri a tipust meg minden, állapota teljesen újszerű, megfelelne meg minden, de kéne látnia a származási iratokat, hogy biztos lehessen benne hogy tényleg nem lopott :o(...
Irány haza, bevittem neki, leült számolgatni vagy fél órán keresztül, majd közölte a számításait:
Egyébként az ELDORADO hanxerboltokat tessék nagy ívben elkerülni...
Ha kívánciak vagytok a részletekre, hogy miért is, alkkor azt is ide karcolhatom...
Pesten pl. az Eldorádóban: a West End-ben meg a Ferenc körúton. Atec Magyarország Kft tudtommal a kizárólagos importőr, őket kéne felhívni, ők tudják kik a kereskedők.