Ez a topic azért született, hogy a feleslegessé vált gyermekholmik új gazdát találhassanak. Az áttekinthetőség érdekében kérlek tatsd be a következő szabályokat:
1. Hozzászólás elején szerepeljen a KERES / KÍNÁL / CSERÉL stb.
2. Egy dologról csak 1 kép kerüljön fel - privátban bárki kérhet többet, ha érdekli a dolog vagy egy lista szerepeljen a kínált dolgok főbb paramétereivel, és egy link pl. Picasa Web-re / TeszVesz-re stb.
3. Ugyanaz az összeállítás max. 2 naponta egyszer szerepelhet
4. Aki komoly eladási / vásárlási szándékkal érkezik, legyen szíves az E-mail-jét publikussá tenni az adásvétel idejére
5. Ha valaki szeretne törölni egy hozzászólást, a 'Megkérdeztük az életmódit' c topicban kérheti (ugyanitt kérhető szankció a topic szabályainak megsértői ellen)
(6. A csevejeket inkább privátban / más topicocban kéretik bonyolítani)
Next 6.9 hós rugik h.u talpas 3 db szettben (de lehet külön is) illetve 1 db rózsaszin pöttyös. 600.-/db a sárga amin van valami folt(fotóztam) az 400.-
3-6 hós méretű de tovább jó early days bodyk 6db 1000.- együtt
Szia! Akkor en kerem az also ket konyvet! Majd ezert is beugrom, meg mar elhozom a bodykat is, amik ott vannak, de csak a jovo heten, ha visszaadta a szerviz a kocsim. Udv. A.
A kisfiam a hetekben kölcsön kapott egy játékbabát a szomszéd kislánytól, de annyira hozzánőtt,hogy nincs szívem visszaadni (etetjük, altatjuk, hintáztatjuk stb. , egy lépést sem teszünk nélküle), így beszereznék a szomszédnak egy ugyanilyet. Ők is kapták (használtan), nincs a cetlijén semmi infó, így elég nehéz elindulni a vásárlással.
Leírom miket tud, és teszek képet, talán valakinek ismerős és meg tudja mondani, hogy milyen néven keressem és hol. Vagy valakinek otthon van elfekvőben pont ilyen, akkor arra is vevő vagyok! :)
Szóval:
a baba kb. 40 cm
puha a teste, a láb és karvégek, na meg a feje műanyag
a szemét lecsukja ha lefektetem
az egyik kezét megnyomva azt mondja "mama" , "papa"
a másik kezét megnyomva "kako", "cico"
a mellkasát megnyomva nyöszörög, gőgicsél
A képen nem a saját ruhájában van, mi ruha nélkül kaptuk kölcsönbe!
Ha valakinek van valami infója a babával kapcsolatban, kérem ossza meg velem!
Lenne pár eladó harisnyám:-( Ismét pórul jártam. Rendeltem 17db harisnyát a lányoknak és abból 13db-ot nem olyat kaptam,mint amit kértem. Nagyon úgy áll a dolog,hogy az eladó nem veszi vissza...
Néhány darabot a 13-ból,szükségből rábeszéltem a lányokra,de ezek már tényleg nem a mi világunk...
Így szeretném ezeket eladni,hogy olyat vehessek ami nekem/nekik is tetszik.
Ők lennének : ÚJAK,csak nincs csomagolás, próbálva sem voltak!!
együtt 2db 850ft+pk 4-6 éves méret hossz:58cm,belső hossz:35cm , ez az alapméret,jól nyúlik
együtt 2db 850ft+pk 4-6 éves méret
hossz:55cm, belső hossz:34cm, ez az alapméret,jól nyúlik
együtt a 2db 850ft+pk 10-12 éves méret(talán kisebb kicsit)
hossz:71cm, belső hossz:48cm, ez az alapméret,jól nyúlik