Véletlenszerűen kapcsoltam erre a filmre először, azóta viszont előre megfontolt szándékkal nézem. Mert tetszik:]
Kíváncsi vagyok, hogy House személyisége változik-e a későbbiekben, és hogyan oldják meg ezt a változást/változtatást úgy, hogy ne legyen édeskés-hepiendes.
Szakácsi kicsit nekem is fura, bár House-t eredetiben még nem láttam (ezelőtt csak szlovákul, de hamar rájöttem, h zavar, h nem értem ;) ), viszont Hugh Laurie-t ismerem. De ez még mindig nagyságrendekkel jobb, mintha megint Pusztaszeri Kornél. A legjobb hang persze Hugh Laurie lenne :)
Szerintem jobb, hogy néha kicsit belemennek a részletekbe.
Az első részben volt, hogy House arra tippelt, hogy féreg van a csaj agyában. Előtte ?szteroidokkal? kezelték a nőt először jobban lett, majd rosszabbodott az állapota.
Többiek: na ne már, ez lehetetlen.... féreg az agyában... House: mi történik, ha tényleg férges és szteroidokkal kezeljük? Valaki a többiek közül:először jobban lesz, majd gyorsan romlik az állapota.
Ennél azért jobb, ha elmagyarázzák, hogy a gyógyszer amit bekapott a srác, gátolja a sejtosztódást.......
Csatlakoznék a rajongókhoz. Nagyon jó kis sorozat, egyszerűen odavagyok kedvenc doktorunk stílusáért:))))
Amikor közli az egyik betegével, hogy babát vár...Zseniális. De nem akarom lelőni előre a poént meg nem is emlékszem a pontos szövegre, úgyhogy most nem idézem.
Hugh Laurie nagyon rendben van, és örömmel látom, hogy itt is zongorázik, mint a Majd a komornyik...-ban:))) Hú, és egyszer egy Chick Webb-plakát volt a háta mögött, úgyhogy nálam természetesen ő az abszolút kedvenc!!:))
most láttam a tv2-n először magyarul a House MD-t, mennyire durva már hogy a főcímzenét megváltoztatták az eredeti massive attack helyett valami béna utánzatra.
Különösen gáz, hogy a főcím képi világa is egy az egyben a massive videoklipből van átemelve, az eredeti zene nélkül értelmetlen az utalás.
Amennyire én tudom (márpedig elég jó forrástól kérdeztem) ezeket csomagokban veszik. Jellemző. Mondtam a forrásnak, hogy végre egy jó kis sorozatot vettek, és nem igazán vágta, hogy miért mondom neki. Persze ez csak egy ember, az is igaz.