Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Ez egy kis lefoseux belga pisztoly , elég sok készült belőle tehát gyakorinak számít , ha esetleg megválnál tőle ide várom a megkeresést weiser.von@gmail.com
Lenne egy kérdésem.Ezer éve van egy ilyenem.Találtam kb.10 éve egy lomizás alkalmával. Nem találok róla semmit. Sorozatszám nincs rajta. alaki valami infó?
Meglehet, de én eladni akartam, nem hirdetni. Sajnos nincs alkalmam ezzel foglalkozni. Egyébként érdekes doog ez. Te azt mondod ajándék áron volt, az adás vételi fórumból meg jöttek a 80000Ft-os ajánlatok. Legtöbbet 135-öt ajánlottak de aztán eltűnt a vevő...
Köszönöm az ajánlatot, de úgy néz ki el is kelt a portékám.
Egyébként nincs hegesztve a belseje, régi hatástalanítással rendelkezik. Magyar (FÉG) és számazonos is. Én is láttam a Vaterán hirdetett fegyvert 160-ért, meg a kopottas AK47-et is 150-ért, de nekem nincs sok időm ezzel foglalkozni. Nem sürgős eladni, de ha ezen a hétvégén nem kel el, legközelebb 4-6 hét múlva lenne alkalmam ezzel foglalkozni.
Ha esetleg nem menne el, engem is érdekelne ezen az áron. Így szuronnyal, mindennel együtt elfoagdható az ára, főleg ha számazonos. A hatástalanításról írnál részleteket? Gondolom ebben az árban már hegesztett a belseje. Nekem az lényeg hogy magyar (FÉG) gyártmány legyen. Nemrég adtak el a Vaterán egy AK-t ami még régi hatástalanítás volt, 160-ért. Az is nagyon szép volt.
Ha aktuális, írj a wakker@freemail.hu-ra és megbeszéljük a részleteket.
Keresek AK63 előagy alsó és felső részt (utóbbit dugattyú vezetővel együtt), valamint AK63 kompenzátort Budapesten, Pest-Fejér-Veszprém megyében (személyes átvétellel).
Belga Lefaucheux mod.1878. revolver Kaliber 12 mm. Liége-i próbajellel a dobon,továbbá a készítő manufaktúra vésetével. Eredeti markolattal, egy pici csavart leszámítva a sátorvas hátulján mindene eredeti.Nem ásott példány,kis idő ráfordítással gyönyörü gyűjteményi darab válhat belőle. Olvasható sorozatszáma van-kutatás alapján eredeti. Diszkréten hatástalanított,mindössze a csőfar van beöntve,nincs szétfurkálva, a dobfuratok is eredetiek.Oktogonális huzagolt cső. A fotókon kopottabbnak tűnik a valóságnál. Ára 50 000.- Ft
"silusius" puskája W. Collath által épített alsókulcsos rendszerű. Az alsó kulcs nem a töltést végzi, hanem oldalra kifordítva oldja a cső rögzítését, így azt le lehet billenteni. A csőfar tetején lévő "lyukak" valóban LEFAUCHEUX "szöges" lőszerre utalnak!
DREYSE...hmhm, a gyútű nem lőszerbe van építve, hanem a tulajdonképpeni tolózáras ütőszeg előfutára.