Izé én eztet kaptam...
(a topicból hívtam be a címed!!!)
Mail not delivery subsystem:
This message uses a character set that is not supported by the Internet
Service. To view the original message content, open the attached message.
If the text doesn't display correctly, save the attachment to disk, and then
open it using a viewer that can display the original character set.
Pyramid___cd-ket küldöm, csak nem 'tom, hol áll a fejem, milyen nap van, milyen hónap, milyen év?! De előre is köszi!!!
Incho___tremolókérdést nem felejtettem el, ha tudsz adni egy telefonszámot, Kozi felhív, aztán megbeszélhetitek jól. Az ő száma egyébként 06/20/9-516-081, ha Te hívnád.
E L A D Ó 7 H Ú R O S !!!!!!
Pályázik valaki egy Floyd Rose-os, 7 húros Ibanezre?
A gitár pár hónapos, garanciális, abszolút hibátlan. Anyagi okok miatt, áron alul eladó, 215.000 forintért.
A részletekről ezen a telefonszámon érdeklődhetsz: 06/20/9-516-081, keresd Kozit!
Mailt is küldhettek, de nem biztos, hogy minden kérdésre tudok válaszolni, mert a hangszert nem én, hanem a gitárosunk árulja.
Sajna más Atec címet most én sem tudok. Talán valamelyik Zenészben benne van. Ha nem felejtem el, otthon majd megnézem. Fehérváron asszem a Bauer Sound van, ami a Fender magyarországi forgalmazója.
Én tudom, hogy nekem kéne kipróbálnom, de erre a legkisebb az esély. (Vidéken vagyok, egy évben kétszer jó ha eljutok Pestre és ebben az évben már voltam...) Sz'al nem is az a lényeg, hogy pontosan milyen a hangja, hanem, hogy "finom-e ez a bolti sárgabaracklekvár, vagy a nagyi féle jobb"?
Ja, és nem hülyéskedek: mondjon már valaki valamit - mehet a 10-es húr a gityómra?
Zakk - télleg érdekes. És hurrá, most nekem is működik az oldal! (Gyorsan le is kopogom!)
OFF
Bmouse
Tetszik, hogy átírtad a nicked megjelenését! Hogy csináltad? Kértél egy új jelszót ezzel a formával?
Zepp:
Nos mér is lóalak...
Fogj le egy kvintet, oszt nézd meg...
(egyébként a kifejezést meg hallottam, "metallika akord", tudod olyan ló alak, szerintem valami képről, vagy vidióról nézték le!!!, azt nemértették mér fetrengek a röhögéstől)...
'mouse:
meg arra, mekkora pánik volt az arcodon, amikoris, elmentünk pizzázni, közben meg a standon rácuppantak a gitárodra...
Azt a sprintet...
Nemtom ki most a világbajnok(futó), de hogy a nyomodba nem ért volna akkor, az tuti...
Incho:
Hát kevés az időm, most meg nagyon leköt a stúdióm...
Szerintem talán jövőhéten hozzátudok kezdeni...
(csak előbb befejezem a stúdió új webes "arcát")
Taggá lenni???
Én úgy tudom, hogy te már tag vagy...
Alapfeltétel: legyen 7húrosod, és legyél érdeklődő, meg kreatív...
Ennyi...
Szerintem Te ezt már bőven túl teljesítetted (izé,... abba ne hagyd!)
BIBIKE: rajta vagyok...
MINNDELKI: Help!!! nem tudtok, valami normális dobot, tányérokkal, max 120 pénzért???
Najó ez a vásárlás egyelőre csak 'elvi' kérdés, mármint perpill. nincs rá pénzem, de 1-2 hónapon belül aktuálissá válhat. Ami ott van az fekete egyébként, nekem bejön.
Nem néznélek hülyének, ha annyira tetszik akkor vedd meg, anno valamelyik próbatermi zenekaromban a másik gitárosnak volt egy Kelly STD-je.. (ami '95-ben volt az alapmodell) és érezhető különbség volt közte, és az enyém közt.. egyszerűen kidolgozottabb az XL.. de még az alap is olyan hanxer ami szép is, meg aránylag jó is.. nem mondom azt hogy meg fogod bánni a vételt, mert valószínüleg nem fogod
Egyébként milyen színű ami ott van? bordóban csúnya.. a sötétkéknek szép a színe.. a feketét meg már unom.. filóztam rajta milyen lenne lekaparni róla a festéket, natúrban nagyon állat, de úgy nem érné a felét sem szerintem :(
lehet ráhúzok valami színes fóliát :)
ha már ottleszel kérdezd meg a kedvemért hogy mennyi lenne egy KE3? :))
Nem tuttam.... metallicskából én most a szólókat kóstolgatom(Fade to Black, Welcome Home, Unforgiven)...ja, elektromos gitár híján most épp a klasszikusomon 13-as nylon húrokkal, mondjátok hogy normális vagyok:)
BTW Blindmouse nagyon hülyének néznél ha 100-150e-em lenne gitárvásárlásra, és megvenném azt a "kezdetleges" Kelly-t az Oroszlánbarlangból? Ha már ESP Explorereket nem forgalmaznak Mo.-n:)
Hehe.. arra gondolsz pl amikor az E-klubban a tömeg nem engedte oda a Xekerest mer mi játszogattunk éppen? :)
Egyébként ritka birka népek bírnak rácuppanni a félmillás hanxerekre hogy ki akarja próbálni, olyanok akik tényleg csak a lolépéses metálkia riffet tudják :)
Oroszlánék muris emberek...
tényleg...
De ha bejársz relatíve "rendszeresen" vagy felteszel egy-két komolyabb kérdést, akkor ők is úgy állnak majd hozzád...
Ilyet én is csináltam...
Anno amikor még "jacksonoztam" (kiállításokon mint, demonstrátor dolgoztam), soxor megcsináltam, ha nem volt szimpi az arc, vagy nem néztem ki belőle csak egy lóalakot (metallica akord vagy mi, haha!), akkor nem adtam oda a komolyabb hanxereket neki...
(erről egyébként Blindmouse is tudna miket mesélni!) :o)))
Szerintem neked kőllene kiprószálni a gityót...
Kb. azt kéred meséljem el a sárgabarack izét...
Lehetetlen!!!
Szerintem a "8 újjas csóka" a Dave Celentano...
maga a skála is ismerős (van egy okítóanyagom tőle, kotta meg jaudio)...
Émmeg fültanúja voltam a minap egy vitának Rammstájn kontra AC/DC. Hát ecsém azt kellett volna hallanod, hogy jót nevethess. Főleg a rámstájnos fazon érvelésén: "izé... nem is mer' a ramstájn az az alapmű, az észídíszí meg nem is jó" Mint láthatod ebből is, szakmailag alátámasztott érvek, de voltak jobbak is. Lényeg, hogy az ürgének dunsztja sem volt a zenéről...
GG
Éppen azért montam, hogy Magyarországra hozta volna be. Amúgy remélem nem az jött le belőle, hogy dícsérem az eddát. Röhej. De amint látom már rég nem ez a téma...
GG
Sztyepp: Mióta? - Csak gondoltam, hátha valamelyikőtök jóban van velük. (Egyébkint állítólag, ha egyszer otthagytál náluk egy jelentősebb összeget, utána már meg is ismernek.)
Pyra: De. Gáz. :o)
Ja, a gitármánián az a 8 ujjas tapping ölég jó!! Ki az? (Nem látszik. Eddie?)