Keresés

Részletes keresés

Incho Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2128

Rob:
Ne b@ssz!!!!!! Hova lesz akkor a sulyos hangzas?????
A telefonszamert koszi, egy kicsit korulmenyes lesz a hivas (ha egyatalan osszejon).
Szerintem ha engem hivna az meg iszonyat draga lenne:-))))
Előzmény: Don Roberto da Capo (2119)
pele_ Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2127
BIBIKE
130 Ft/db -ért Blank CD ,de hengerben (CD tok nélkül)
Visszamaradt CD-tokokkal 150 Ft
Egy PC-boltos barátom adta az árakat
BIBIKE Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2126
HELP!

Kéne nekem valahonnan 200 db írható CD tokkal, de olyan, aminek nincs címkéje, és lehet rá frankón demókat másolni.
Tud valaki segíteni?

pele_ Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2125
Bocs: Lejjebb!!!
pele_ Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2124
Don Roberto da Capo
Mi a márkája és a pontos típusa a 7húrosnak?

ggaabboo
A csináltatást szeritem felejtsd el. Az alkatrész külön drágább, plusz a "fószer" munkadíj, az eredmény meg kétséges! Inkább vegyél használtan valaki hozzáértő segítségével. Érdeklődj több felé (pl. itt) hogy milyen zenét játaszanál rajta és milyen erősítővel.

tomci
A 10-es húr mehet. A gitárnak nem árt, de a tremolót tartó rugókon húzni kell, mert a 10-es húr jóbban feszíti ugyanazon a hangon.
Két választás:
- Vagy a rugókkal mahinálsz (pl. 'keresztbe' rakod őket és/vagy húzol a rugokat tartó csavarokon - ez elég macerás, de kibírható)
- Fél hanggal lejebb hangolsz (ekkor nem, vagy csak minimálisan kell húzni a rugókon. Ez azért jó, mert könnyel visszatérhetsz a 9-es húrhoz, a súlyosabb hangzásról nem is beszélve)

ggaabboo Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2123
Sziasztok!

Szeretnem megkerdezni, hogy hol lehet olcson, de jo minosegu hangladakat kapni, illetve csinaltatni. Gitarhoz es basszushoz kellene.

Koszi.

Hamster Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2122
Ja, ott vana válasz, csak idióta formátumban, az attachmentben, printed-quotable karakterkészlettel... Ez se jó, de legalább elment... (Ez jól esik, mert a mobilom viszont tényleg meghalt, nem bír engem a technika:)
Előzmény: Pyramyd (2121)
Pyramyd Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2121
Izé én eztet kaptam...
(a topicból hívtam be a címed!!!)

Mail not delivery subsystem:
This message uses a character set that is not supported by the Internet
Service. To view the original message content, open the attached message.
If the text doesn't display correctly, save the attachment to disk, and then
open it using a viewer that can display the original character set.

Előzmény: Hamster (2120)
Hamster Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2120
A válaszomra válaszoltál volna, vagy ez még az eredeti levél volt? Ránézésre semmi gond nem volt, a többi 777 levelem rendben közlekedett...
Előzmény: Pyramyd (2090)
Don Roberto da Capo Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2119
Pyramid___cd-ket küldöm, csak nem 'tom, hol áll a fejem, milyen nap van, milyen hónap, milyen év?! De előre is köszi!!!

Incho___tremolókérdést nem felejtettem el, ha tudsz adni egy telefonszámot, Kozi felhív, aztán megbeszélhetitek jól. Az ő száma egyébként 06/20/9-516-081, ha Te hívnád.

E L A D Ó 7 H Ú R O S !!!!!!

Pályázik valaki egy Floyd Rose-os, 7 húros Ibanezre?
A gitár pár hónapos, garanciális, abszolút hibátlan. Anyagi okok miatt, áron alul eladó, 215.000 forintért.
A részletekről ezen a telefonszámon érdeklődhetsz: 06/20/9-516-081, keresd Kozit!
Mailt is küldhettek, de nem biztos, hogy minden kérdésre tudok válaszolni, mert a hangszert nem én, hanem a gitárosunk árulja.

Pyramyd Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2118
tedd fel...
A te újjad törik le...
Előzmény: tomci (2115)
sztyepp Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2117
Szerintem mehet a 10-es húr minden gond nélkül.
Előzmény: tomci (2115)
sztyepp Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2116
Sajna más Atec címet most én sem tudok. Talán valamelyik Zenészben benne van. Ha nem felejtem el, otthon majd megnézem. Fehérváron asszem a Bauer Sound van, ami a Fender magyarországi forgalmazója.
Előzmény: Zolach (2092)
tomci Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2115
Én tudom, hogy nekem kéne kipróbálnom, de erre a legkisebb az esély. (Vidéken vagyok, egy évben kétszer jó ha eljutok Pestre és ebben az évben már voltam...) Sz'al nem is az a lényeg, hogy pontosan milyen a hangja, hanem, hogy "finom-e ez a bolti sárgabaracklekvár, vagy a nagyi féle jobb"?

Ja, és nem hülyéskedek: mondjon már valaki valamit - mehet a 10-es húr a gityómra?

Zakk - télleg érdekes. És hurrá, most nekem is működik az oldal! (Gyorsan le is kopogom!)

OFF

Bmouse

Tetszik, hogy átírtad a nicked megjelenését! Hogy csináltad? Kértél egy új jelszót ezzel a formával?

ON

Előzmény: Pyramyd (2099)
Pyramyd Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2114
Mindelki: mindenkinek!!!
Előzmény: Pyramyd (2113)
Pyramyd Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2113
Zepp:
Nos mér is lóalak...
Fogj le egy kvintet, oszt nézd meg...
(egyébként a kifejezést meg hallottam, "metallika akord", tudod olyan ló alak, szerintem valami képről, vagy vidióról nézték le!!!, azt nemértették mér fetrengek a röhögéstől)...

'mouse:
meg arra, mekkora pánik volt az arcodon, amikoris, elmentünk pizzázni, közben meg a standon rácuppantak a gitárodra...
Azt a sprintet...
Nemtom ki most a világbajnok(futó), de hogy a nyomodba nem ért volna akkor, az tuti...

Incho:
Hát kevés az időm, most meg nagyon leköt a stúdióm...
Szerintem talán jövőhéten hozzátudok kezdeni...
(csak előbb befejezem a stúdió új webes "arcát")
Taggá lenni???
Én úgy tudom, hogy te már tag vagy...
Alapfeltétel: legyen 7húrosod, és legyél érdeklődő, meg kreatív...
Ennyi...
Szerintem Te ezt már bőven túl teljesítetted (izé,... abba ne hagyd!)

BIBIKE: rajta vagyok...

MINNDELKI: Help!!! nem tudtok, valami normális dobot, tányérokkal, max 120 pénzért???

BIBIKE Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2112
Egy kis reklám:

EDDISON SQUARE GARDEN a Vekkerben ma este (XI. Prielle Kornélia u. 2.)
9-kor kezdünk, és a nyáron több bulink nem lesz ezen a helyszínen.

Gyertek el, hallgassátok meg a csapatot, és nemcsak gitáros miatt...

Ad2: kis keverőt még mindig nem tud senki? (max 4 csat. énekkontrollhoz)

Incho Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2111

Bocs, teljesen lemaradtam....hol kell nezni az 500-ujjas pattingelos "csokat"????

Pyramid:
Hogy all a 7 huros fan klub honlapja????
Hogyan lehet tagga valni????

Tony Macalpine is mar 7hurossal nyomat.....
(Volt fenn a PlanetX oldalan egy nagyon sulyos kep a 7hurosrol, de mar leszedtek)

Blindmouse Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2110
Nekem sincs vele különösebb bajom, csak az hogy már unom kissé.. '95 óta bámulom feketén ezt a hanxert nap mint nap :)
Előzmény: zepp (2109)
zepp Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2109
Najó ez a vásárlás egyelőre csak 'elvi' kérdés, mármint perpill. nincs rá pénzem, de 1-2 hónapon belül aktuálissá válhat. Ami ott van az fekete egyébként, nekem bejön.
Előzmény: Blindmouse (2108)
Blindmouse Creative Commons License 2001.07.04 0 0 2108
Nem néznélek hülyének, ha annyira tetszik akkor vedd meg, anno valamelyik próbatermi zenekaromban a másik gitárosnak volt egy Kelly STD-je.. (ami '95-ben volt az alapmodell) és érezhető különbség volt közte, és az enyém közt.. egyszerűen kidolgozottabb az XL.. de még az alap is olyan hanxer ami szép is, meg aránylag jó is.. nem mondom azt hogy meg fogod bánni a vételt, mert valószínüleg nem fogod
Egyébként milyen színű ami ott van? bordóban csúnya.. a sötétkéknek szép a színe.. a feketét meg már unom.. filóztam rajta milyen lenne lekaparni róla a festéket, natúrban nagyon állat, de úgy nem érné a felét sem szerintem :(
lehet ráhúzok valami színes fóliát :)

ha már ottleszel kérdezd meg a kedvemért hogy mennyi lenne egy KE3? :))

Előzmény: zepp (2107)
zepp Creative Commons License 2001.07.04 0 0 2107
Nem tuttam.... metallicskából én most a szólókat kóstolgatom(Fade to Black, Welcome Home, Unforgiven)...ja, elektromos gitár híján most épp a klasszikusomon 13-as nylon húrokkal, mondjátok hogy normális vagyok:)

BTW Blindmouse nagyon hülyének néznél ha 100-150e-em lenne gitárvásárlásra, és megvenném azt a "kezdetleges" Kelly-t az Oroszlánbarlangból? Ha már ESP Explorereket nem forgalmaznak Mo.-n:)

Előzmény: Sveriges fana (2103)
Hammett Creative Commons License 2001.07.04 0 0 2106
De igy rajottem miert lolepes!
Előzmény: Hammett (2105)
Hammett Creative Commons License 2001.07.04 0 0 2105
Szoval az Enter Sandman fele az? A francba, most ramhoztatok, hogy ezt kell jatszanom. Na mind1.
Hammett
Előzmény: Blindmouse (2104)
Blindmouse Creative Commons License 2001.07.04 0 0 2104
Speciel az Enter Sandman riffjében az A-7, E-6, E-5, hangsor.. :)
Előzmény: zepp (2102)
Sveriges fana Creative Commons License 2001.07.04 0 0 2103
Az az, amikor fűrészelik a gitárt... Nem tuttad, te buta?
GG

báj dö véj rengeteg germán metálos arc csinálja, csak vki trappolásnak híjja
Előzmény: zepp (2102)
zepp Creative Commons License 2001.07.04 0 0 2102
Valamelyikőtök lenne olyan szíves elmagyarázni mi ez a "lolépéses metallica riff"?
Érdekelne...
Előzmény: Blindmouse (2100)
zepp Creative Commons License 2001.07.04 0 0 2101
tomci Az oldal tényleg jó...de:
Ezt az agymenést:)
Blindmouse Creative Commons License 2001.07.04 0 0 2100
Hehe.. arra gondolsz pl amikor az E-klubban a tömeg nem engedte oda a Xekerest mer mi játszogattunk éppen? :)

Egyébként ritka birka népek bírnak rácuppanni a félmillás hanxerekre hogy ki akarja próbálni, olyanok akik tényleg csak a lolépéses metálkia riffet tudják :)

Pyramyd Creative Commons License 2001.07.04 0 0 2099
Oroszlánék muris emberek...
tényleg...
De ha bejársz relatíve "rendszeresen" vagy felteszel egy-két komolyabb kérdést, akkor ők is úgy állnak majd hozzád...

Ilyet én is csináltam...
Anno amikor még "jacksonoztam" (kiállításokon mint, demonstrátor dolgoztam), soxor megcsináltam, ha nem volt szimpi az arc, vagy nem néztem ki belőle csak egy lóalakot (metallica akord vagy mi, haha!), akkor nem adtam oda a komolyabb hanxereket neki...
(erről egyébként Blindmouse is tudna miket mesélni!) :o)))

Szerintem neked kőllene kiprószálni a gityót...
Kb. azt kéred meséljem el a sárgabarack izét...
Lehetetlen!!!

Szerintem a "8 újjas csóka" a Dave Celentano...
maga a skála is ismerős (van egy okítóanyagom tőle, kotta meg jaudio)...

Előzmény: tomci (2093)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!